Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба ВІ Дробот, АМ Грищенко Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 46 | 2013 |
Технологічні властивості безглютенових видів сировини АМ Грищенко, ВІ Дробот Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 30 | 2014 |
Продукты функционального назначения ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко | 20 | 2006 |
Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини АМ Грищенко | 18 | 2011 |
Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба АН Грищенко, ЛА Михоник, ВИ Дробот | 13 | 2011 |
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко | 12 | 2010 |
Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів ВІ Дробот, АМ Грищенко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 164-167, 2010 | 12 | 2010 |
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко | 11 | 2017 |
Харчова цінність безглютенового хліба АМ Грищенко, ВІ Дробот | 9 | 2014 |
Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію ВІ Дробот, АМ Грищенко | 9 | 2009 |
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів: монографія ВІ Дробот, АМ Грищенко, ОД Тесля, ТА Сильчук, НО Місечко К.: Кондор-Видавництво, 1-84, 2016 | 8 | 2016 |
Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні В Дробот, А Грищенко Ukrainian food journal, 347-353, 2013 | 8 | 2013 |
Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий ВИ Дробот, АН Грищенко | 7 | 2013 |
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба ЛА Михонік, АМ Грищенко | 6 | 2017 |
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба АМ Грищенко, ЛА Михонік, ВІ Дробот | 6 | 2010 |
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану АМ Грищенко, ЛІ Удворгелі, ЛА Михонік, ЄІ Ковалевська Харчова наука і технологія, 63-65, 2010 | 6 | 2010 |
Реологические характеристики безглютенового теста с мукой крупяных культур АН Грищенко Техника и технология. Теория. Практика, 26-28, 2014 | 5 | 2014 |
Использование муки крупяных культур в производстве безглютенового хлеба ЛА Михоник, АН Грищенко, ВИ Дробот | 5 | 2013 |
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба ЮВ Бондаренко, ГМ Андронович, АМ Грищенко, АМ Анич | 4 | 2020 |
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна ЛА Михонік, АМ Грищенко | 4 | 2017 |