Підписатись
Грищенко Анна Миколаївна
Грищенко Анна Миколаївна
Національний університет харчових технологій, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба
ВІ Дробот, АМ Грищенко
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
452013
Технологічні властивості безглютенових видів сировини
АМ Грищенко, ВІ Дробот
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
302014
Продукты функционального назначения
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко
202006
Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини
АМ Грищенко
182011
Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба
АН Грищенко, ЛА Михоник, ВИ Дробот
132011
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
122010
Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів
ВІ Дробот, АМ Грищенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 164-167, 2010
122010
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
112017
Харчова цінність безглютенового хліба
АМ Грищенко, ВІ Дробот
92014
Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
ВІ Дробот, АМ Грищенко
92009
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів: монографія
ВІ Дробот, АМ Грищенко, ОД Тесля, ТА Сильчук, НО Місечко
К.: Кондор-Видавництво, 1-84, 2016
82016
Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий
ВИ Дробот, АН Грищенко
72013
Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні
В Дробот, А Грищенко
Ukrainian food journal, 347-353, 2013
72013
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба
ЛА Михонік, АМ Грищенко
62017
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
АМ Грищенко, ЛА Михонік, ВІ Дробот
62010
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану
АМ Грищенко, ЛІ Удворгелі, ЛА Михонік, ЄІ Ковалевська
Харчова наука і технологія, 63-65, 2010
62010
Реологические характеристики безглютенового теста с мукой крупяных культур
АН Грищенко
Техника и технология. Теория. Практика, 26-28, 2014
52014
Использование муки крупяных культур в производстве безглютенового хлеба
ЛА Михоник, АН Грищенко, ВИ Дробот
52013
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба
ЮВ Бондаренко, ГМ Андронович, АМ Грищенко, АМ Анич
42020
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
ЛА Михонік, АМ Грищенко
42017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20