Підписатись
Наталія Пацера
Наталія Пацера
Інститут продовольчих ресурсів НААН України
Підтверджена електронна адреса в bigmir.net
Назва
Посилання
Посилання
Рік
General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry
О Куць, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 72-87, 2021
92021
Enhancing National Standards for meat and dairy industry
І Романчук, К Копилова, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 150-163, 2021
72021
Scientific bases of standardization of requirements for ecological packaging of food products
К Копилова, С Вербицький, Т Кос, О Вербова, О Козаченко, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 114-123, 2020
72020
Продовольча безпека та агропромисловий комплекс: засадничі принципи та можливість їхньої реалізації у практиці технічного регулювання
С Вербицький, О Черняк, Н Пацера
Продовольчі ресурси 4 (07), 79-86, 2016
62016
Удосконалення сировинно-продуктової простежуваності у молочному виробництві
НС Юрченко, НМ Пацера, КВ Копилова, СБ Вербицький, ...
Матеріали ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених …, 2020
42020
Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступінь відповідності міждержавних стандартів міжнародним вимогам
С Вербицький, М Шугай, Н Пацера
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 60-65, 2013
32013
Экологическая упаковка пищевых продуктов в аспекте их хранимоспособности
АЛ Бочарова-Лескина, СБ Вербицкий, ЕВ Копылова, ОБ Козаченко, ...
ЭКОЛОГИЧЕСКИЕ ЧТЕНИЯ-2021, 94-100, 2021
22021
ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ ІТ-ІНФРАСТРУКТУРИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ
О Куць, С Вербицький, Н Пацера, С Дмитрієв, О Вербова
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 182-190, 2021
12021
Design, calculation and use of the multipurpose vacuum ground meat mixer
SB Verbytskyi, YV Kopylova, NN Patsera
12020
OVERVIEW OF THE CURRENT STATE OF SCIENTIFIC RESEARCH AND PRACTICAL ACCESS IN THE AREAS OF BIOLOGICAL DAIRY PACKAGING
С Муйжніеце-Брасава, СБ Вербицький, О Куць, АВ Мінорова, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 9-23, 2023
2023
ДОСЛІДЖЕННЯ ГРЕБІНЦІВ ПТИЦІ ЯК НЕТРАДИЦІЙНОГО ПРОДУКТУ ПТАХОПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Л Войцехівська, С Вербицький, Н Пацера, Ю Охріменко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (19), 58-65, 2022
2022
DRY AND WET TENDERIZATION OF MEATS: BASIC FEATURES AND TECHNOLOGICAL EQUIPMENT
С Вербицький, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (19), 7-17, 2022
2022
Належне поводження у передзабійний період як чинник виробництва якісного м’яса птиці
СБ Вербицький, ЛІ Войцехівська, НМ Пацера
2022
ЗАГОТІВЛЯ ТА ПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА М’ЯСА САРН: НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТА ПРАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Н Пацера, С Вербицький
Географічні аспекти просторової організації території, суспільства та …, 2022
2022
ПРИЙНЯТНІСТЬ КОНЦЕПЦІЇ BIG DATA ДЛЯ СИСТЕМ ПРОСТЕЖУВАНОСТІ В АПК
ОІ Куць, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, НМ Пацера
Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та, 303, 2022
2022
ПРОСТЕЖУВАНОСТІ У М’ЯСНОМУ ВИРОБНИЦТВІ
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, НМ Пацера
«Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі …, 2021
2021
Екологічне пакування продукції хлібопекарської та кондитерської промисловості: технологічні особливості та технічне регулювання
КВ Копилова, СБ Вербицький, ТС Кос, ОВ Вербова, ОБ Козаченко, ...
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2020
2020
Конструкция, расчет и применение универсальной вакуумной фаршемешалки
СБ Вербицкий, ЕВ Копылова, НН Пацера
Вестник Мурманского государственного технического университета 23 (3), 224-236, 2020
2020
19. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РЕНТГЕНІВСЬКИХ ДЕТЕКТОРІВ СТОРОННІХ ВКЛЮЧЕНЬ У М’ЯСНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, ОВ Вербова, НМ Пацера
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 58, 2020
2020
Порівняння результатів органолептичного та приладного оцінювання структури кондитерських виробів
СБ Вербицький, НМ Пацера, ОВ Черняк, НІ Бєла
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20