Підписатись
Вікторія Дорохович
Вікторія Дорохович
професор кафедри ТХКВ, НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Безглютенові борошняні кондитерські вироби
ВВ Дорохович, НП Лазоренко
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
332013
Сахарозаменители нового поколения низкой калорийности и гликемичности
АН Дорохович, ВВ Дорохович, НП Лазоренко
312011
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
ВВ Дорохович
302010
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози
ВВ Дорохович
192000
Застосування морквяного соку при розробленні бісквітів функціонального призначення
ВВ Дорохович
172013
Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления
АН Дорохович, ЕА Кохан, ВВ Дорохович
172010
Вітамінізація кондитерських виробів
АМ Дорохович, ОЛ Соловйова, ВВ Дорохович
Продукты & ингредиенты 3, 26-28, 2011
152011
Сахарозаменители, их преимущества и недостатки с позиции применения в производстве кондитерских изделий
АН Дорохович, ВВ Дорохович
122007
Цукрозамінники нового покоління низької калорійності та глікемічності
АМ Дорохович, ВВ Дорохович, НП Лазоренко
Продукты&ингредиенты 6, 46-48, 2011
102011
Нетрадиційні види борошна при виготовленні вафельних листів для хворих на целіакію
ІВ Тарасенко, ВВ Дорохович
92014
Фруктоза: новые технологии производства и актуальность применения в пищевой промышленности
ВВ Дорохович
Продукты и ингредиенты, 14-16, 2006
92006
Фруктоза имеет наибольшую сладость среди заменителей сахара
ВВ Дорохович
82011
Розроблення борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію в Україні та за кордоном
ВВ Дорохович, М Гріцевич, Н Ісакова
Хлебный и кондитерский бизнес, 24-25, 2015
72015
Вплив безглютенового борошна на вафельні вироби та перебіг технологічних процесів
ІВ Тарасенко, ВВ Дорохович, СА Іванов
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 36-39, 2014
72014
Продукти харчування функціонального призначення
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ВВ Дорохович, ОО Кохан
72004
Печенье: группы, рецептуры, ингредиенты
АМ Дорохович, ВВ Дорохович, ОМ Яременко
Продукты& Ингредиенты, 38-40, 2012
62012
Витаминизация кондитерских изделий
АН Дорохович, ОЛ Соловьева, ВВ Дорохович
62011
Доцільність використання цукрозамінників при виробництві борошняних кондитерських виробів
ВВ Дорохович, ВМ Ковбаса
62006
Вплив фруктози на процес черствіння пряників
Н Олексієнко, В Дорохович
Харчова і перероб. промсть, 22-23, 1999
61999
Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу
ВВ Дорохович, АС Донець, ВС Сулима, ТВ Дорошенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 261-266, 2019
52019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20