Безглютенові борошняні кондитерські вироби ВВ Дорохович, НП Лазоренко Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 32 | 2013 |
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання ВВ Дорохович | 31 | 2010 |
Сахарозаменители нового поколения низкой калорийности и гликемичности АН Дорохович, ВВ Дорохович, НП Лазоренко | 30 | 2011 |
Застосування морквяного соку при розробленні бісквітів функціонального призначення ВВ Дорохович | 19 | 2013 |
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози ВВ Дорохович | 19 | 2000 |
Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления АН Дорохович, ЕА Кохан, ВВ Дорохович | 17 | 2010 |
Вітамінізація кондитерських виробів АМ Дорохович, ОЛ Соловйова, ВВ Дорохович Продукты & ингредиенты 3, 26-28, 2011 | 16 | 2011 |
Сахарозаменители, их преимущества и недостатки с позиции применения в производстве кондитерских изделий АН Дорохович, ВВ Дорохович | 12 | 2007 |
Нетрадиційні види борошна при виготовленні вафельних листів для хворих на целіакію ІВ Тарасенко, ВВ Дорохович | 10 | 2014 |
Цукрозамінники нового покоління низької калорійності та глікемічності АМ Дорохович, ВВ Дорохович, НП Лазоренко Продукты&ингредиенты 6, 46-48, 2011 | 10 | 2011 |
Фруктоза: новые технологии производства и актуальность применения в пищевой промышленности ВВ Дорохович Продукты и ингредиенты, 14-16, 2006 | 9 | 2006 |
Фруктоза имеет наибольшую сладость среди заменителей сахара ВВ Дорохович | 8 | 2011 |
Розроблення борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію в Україні та за кордоном ВВ Дорохович, М Гріцевич, Н Ісакова Хлебный и кондитерский бизнес, 24-25, 2015 | 7 | 2015 |
Вплив безглютенового борошна на вафельні вироби та перебіг технологічних процесів ІВ Тарасенко, ВВ Дорохович, СА Іванов Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 36-39, 2014 | 7 | 2014 |
Продукти харчування функціонального призначення АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ВВ Дорохович, ОО Кохан | 7 | 2004 |
Вплив фруктози на процес черствіння пряників Н Олексієнко, В Дорохович Харчова і перероб. промсть, 22-23, 1999 | 7 | 1999 |
Печенье: группы, рецептуры, ингредиенты АМ Дорохович, ВВ Дорохович, ОМ Яременко Продукты& Ингредиенты, 38-40, 2012 | 6 | 2012 |
Витаминизация кондитерских изделий АН Дорохович, ОЛ Соловьева, ВВ Дорохович | 6 | 2011 |
Доцільність використання цукрозамінників при виробництві борошняних кондитерських виробів ВВ Дорохович, ВМ Ковбаса | 6 | 2006 |
Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви ВВ Дорохович | 5 | 2020 |