Олена Соколовська
Олена Соколовська
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
НазваниеПроцитированоГод
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 72-76, 2009
72009
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ОГС ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова
Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 128, 2016
6*2016
Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОМ Шевчук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 6-11, 2012
32012
Гігроскопічні характеристики нетрадиційних зернових культур
СОГ Буранова, С.В.
Наук. пр. молодих вчен., асп. та студ, 126-128, 2009
32009
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
22011
Дослідження конвективно-мікрохвильового сушіння зернових та олійних культур
ОГ Соколовська
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів, ОНАХТ, 112, 2010
22010
Elaboration of the Recipe of the Fermented Milk Dessert for Child Food
AS Nadya Dzyuba, Liudmyla Valevskaya, Vita Atanasova
«EUREKA: Life Sciences», 3-9, 2017
1*2017
Розробка ефективних режимів термічної обробки і зберігання дрібнонасіннєвих культур
ОГ Соколовська
ОНАХТ, 2013
12013
РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНИХ РЕЖИМІВ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ ДРІБНОНАСІННЄВИХ КУЛЬТУР
ОГ Соколовська
ОНАХТ, 2012
12012
Дослідження інтенсивності дихання насіння ріпаку при його зберіганні
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-6, 2012
12012
Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 35-38, 2011
12011
Визначення фізико-механічних та гігроскопічних властивостей маку–важливий фактор організації процесу його післязбиральної обробки та зберігання
ОГ Соколовська, СС Орлова, ЛК Овсянникова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 67-71, 2010
12010
The use of wool olive cultures in the production of healthy beverages
STV Valevskaya L.A., Sokolovskaya O.G.
Сучасний рух науки: програма та матеріали VІ міжнародної науково …, 2019
2019
Дослідження температури зерна проса під час зберігання в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ЛО Валевська, ІС Горішна, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Особливості зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур в металевих силосах
ГІС Овсянникова Л.К., Соколовська О.Г., Валевська Л.О., Орлова С.С.
Мат. 79 наукової конференції науково-педагогічного складу ОНАХТ, 16-19 …, 2019
2019
Організація науково-дослідної роботи студентів коледжів
ХНІСО Г.
Матеріали VІ науково-методичної конференції викладачів коледжів Одеської …, 2019
2019
Шляхи покращення самостійної роботи студенті
ШВА Валевська Л.О., Соколовська О.Г.
Перша Міжнародна науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та …, 2019
2019
ВИКОРИСТАННЯ В РАЦІОНІ ПРОДУКТІВ, ЗБАГАЧЕНИХ ОМЕГА-3 ТА ОМЕГА-6 ЖИРНИМИ КИСЛОТАМИ
ОГС Л.О. Валевська
Міжнародним електронним науково-практичним журналом «WayScience». 3, 2019
2019
CONSUMER PROPERTIES AND QUALITY ASSESSMENT OF QUINOA GRAINS
OLK Valevskaya L.A., Sokolovskaya O.G., Chumachenko Y.D.
Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І …, 2019
2019
NEW ASPECTS OF USING MILLET GRAIN IN BREAD MANUFACTURING
OS L. Ovsiannykova, L. Valevskaya, V. Yurkovska, S. Orlova
Харчова наука і технологія 13 (1), 66-73, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20