Олена Григорівна Соколовська
Олена Григорівна Соколовська
Одеська національна академія харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ОГС ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова
Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 128, 2016
11*2016
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 72-76, 2009
72009
Elaboration of the Recipe of the Fermented Milk Dessert for Child Food
AS Nadya Dzyuba, Liudmyla Valevskaya, Vita Atanasova
«EUREKA: Life Sciences», 3-9, 2017
4*2017
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
42011
Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОМ Шевчук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 6-11, 2012
32012
Гігроскопічні характеристики нетрадиційних зернових культур
СОГ Буранова, С.В.
Наук. пр. молодих вчен., асп. та студ, 126-128, 2009
32009
Дослідження конвективно-мікрохвильового сушіння зернових та олійних культур
ОГ Соколовська
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів, ОНАХТ, 112, 2010
22010
Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса
ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 88-95, 2018
12018
Харчова цінність та гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ЮД Чумаченко, ОГ Соколовська
12018
Розробка ефективних режимів термічної обробки і зберігання дрібнонасіннєвих культур
ОГ Соколовська
ОНАХТ, 2013
12013
РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНИХ РЕЖИМІВ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ ДРІБНОНАСІННЄВИХ КУЛЬТУР
ОГ Соколовська
ОНАХТ, 2012
12012
Дослідження інтенсивності дихання насіння ріпаку при його зберіганні
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-6, 2012
12012
Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 35-38, 2011
12011
Визначення фізико-механічних та гігроскопічних властивостей маку–важливий фактор організації процесу його післязбиральної обробки та зберігання
ОГ Соколовська, СС Орлова, ЛК Овсянникова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 67-71, 2010
12010
143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту" Корисний смак"
ЛО Валевська, АО Шулянська, ОГ Соколовська, ВА Шалений
2020
Стажування на підприємстві-одна із форм підвищення професійної майстерності викладача
ОГ Соколовська, ЛО Валевська, ВА Шалений
2020
Вплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху
ОГ Соколовська, ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СІ Щербатюк
2020
The use of wool olive cultures in the production of healthy beverages
STV Valevskaya L.A., Sokolovskaya O.G.
Сучасний рух науки: програма та матеріали VІ міжнародної науково …, 2019
2019
136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту" Чіасан"
ЛО Валевська, ОГ Соколовська, ЛК Овсянникова, АВ Єгорова, ...
2019
136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту" Кіноасан"
ЛО Валевська, ОГ Соколовська, ГМ Станкевич, ТВ Страхова, АК Кац, ...
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20