Олена Григорівна Соколовська
Олена Григорівна Соколовська
Одеська національна академія харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ОГС ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова
Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 128, 2016
9*2016
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 72-76, 2009
52009
Elaboration of the Recipe of the Fermented Milk Dessert for Child Food
AS Nadya Dzyuba, Liudmyla Valevskaya, Vita Atanasova
«EUREKA: Life Sciences», 3-9, 2017
4*2017
Гігроскопічні характеристики нетрадиційних зернових культур
СОГ Буранова, С.В.
Наук. пр. молодих вчен., асп. та студ, 126-128, 2009
32009
Дослідження конвективно-мікрохвильового сушіння зернових та олійних культур
ОГ Соколовська
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів, ОНАХТ, 112, 2010
22010
Харчова цінність та гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ЮД Чумаченко, ОГ Соколовська
12018
РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНИХ РЕЖИМІВ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ ДРІБНОНАСІННЄВИХ КУЛЬТУР
ОГ Соколовська
ОНАХТ, 2012
1*2012
Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОМ Шевчук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 6-11, 2012
12012
Дослідження інтенсивності дихання насіння ріпаку при його зберіганні
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-6, 2012
12012
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
12011
Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 35-38, 2011
12011
Визначення фізико-механічних та гігроскопічних властивостей маку–важливий фактор організації процесу його післязбиральної обробки та зберігання
ОГ Соколовська, СС Орлова, ЛК Овсянникова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 67-71, 2010
12010
Розробка ефективних режимів термічної обробки і зберігання дрібнонасіннєвих культур
ОГ Соколовська
–Одеса, 2013.–189 с. Надійшла 21.05. 2018. До друку 06.06. 2018 Адреса для …, 0
1
The use of wool olive cultures in the production of healthy beverages
STV Valevskaya L.A., Sokolovskaya O.G.
Сучасний рух науки: програма та матеріали VІ міжнародної науково …, 2019
2019
Analysis of food safety in the grain sector of Ukraine
LO Valevskaya, OG Sokolovskaya
матеріали Міжнародної наукової конференції 27-28 вересня 2019 р., 2019
2019
Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці
СОГ Овсянникова Л.К., Орлова С.С.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини …, 2019
2019
Корисні властивості та проблеми доробки бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ОГ Соколовська, СІ Щербатюк
Зб. тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Технології …, 2019
2019
Актуальні проблеми післязбиральної обробки озимого гороху
Л Овсянникова, Л Валевська, О Соколовська, С Щербатюк
Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми підвищення адаптивного …, 2019
2019
Сучасний стан та перспективи виробництва ріпаку в Україні
Л Овсянникова, Л Валевська, О Соколовська, В Шалений
Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми підвищення адаптивного …, 2019
2019
Залучення студентів коледжів до науково-дослідної роботи
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ЛО Валевська, ВА Шалений
Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20