Elaboration of the Recipe of the Fermented Milk Dessert for Child Food ОS Nadya Dzyuba, Liudmyla Valevskaya, Vita Atanasova «EUREKA: Life Sciences», 3-9, 2017 | 10* | 2017 |
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур: монографія ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська Одеса: КП ОМД, 2016 | 10 | 2016 |
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 72-76, 2009 | 9 | 2009 |
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур ОГС Г.М. Станкевич, Л.К. Овсянникова Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 128, 2016 | 7* | 2016 |
Біологічна цінність зернових суперфудів ШАО Валевська Л.О., Соколовська О.Г. Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки 31 (1), 116-120, 2020 | 6* | 2020 |
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська, СС Орлова Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011 | 5 | 2011 |
Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОМ Шевчук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 6-11, 2012 | 4 | 2012 |
Дослідження аеродинамічних властивостей та активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська Харків: ХНТУСГ, 2010 | 4 | 2010 |
Determination of physical and technological properties of quino grain – the main stages of justification of storage and processing technology SO Valevskaya L. Зернові продукти і комбікорми, 4-8, 2021 | 3 | 2021 |
Визначення факторів, що впливають на організацію процесу зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ЛО Валевська, ЮВ Грищук Зернові продукти і комбікорми, 23-29, 2018 | 3 | 2018 |
Гігроскопічні характеристики нетрадиційних зернових культур СОГ Буранова, С.В. Наук. пр. молодих вчен., асп. та студ, 126-128, 2009 | 3 | 2009 |
Study of the quality of quinoa grain during storage IAAS Valevskaya L., Sokolovskaya O. Food science and technology. 2022. 16 (Issue 1.), 34-41, 2022 | 2* | 2022 |
NEW ASPECTS OF USING MILLET GRAIN IN BREAD MANUFACTURING OS L. Ovsiannykova, L. Valevskaya, V. Yurkovska, S. Orlova Харчова наука і технологія 13 (1), 66-73, 2019 | 2* | 2019 |
Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ... Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 88-95, 2018 | 2 | 2018 |
Аналіз сучасного стану зовнішнього середовища підприємств хлібопекарської галузі в контексті оцінки ризикованості їхньої діяльності: макро-та мезорівень ОГ Соколовська, ВА Шалений Бізнес-навігатор, 93-101, 2018 | 2 | 2018 |
Дослідження конвективно-мікрохвильового сушіння зернових та олійних культур ОГ Соколовська Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів, ОНАХТ, 112, 2010 | 2 | 2010 |
Незайве буде достеменно знати фізико-технологічні властивості зерна сорго та соризу ОШ Л.Овсянникова, А. Кац, О.Соколовська Зерно і хліб №1, 42, 2009 | 2* | 2009 |
STUDY OF TIME CHARACTERISTICS OF GRAIN RECEIVING FROM AUTO TRANSPORT AT PROCUREMENT ELEVATORS LDOSL Valevskaya Зернові продукти і комбікорми, 6-11, 2022 | 1* | 2022 |
DETERMINATION OF QUINO SEED SAMPLES L.Valevskaya, O.Sokolovskaya, A. Iegorova Зернові продукти і комбікорми 31 (3), 6-11, 2021 | 1* | 2021 |
Харчова цінність та гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ЮД Чумаченко, ОГ Соколовська | 1 | 2018 |