Electronic nose combined with chemometric approaches to assess authenticity and adulteration of sausages by soy protein A Kalinichenko, L Arseniyeva Sensors and Actuators B: Chemical 303, 127250, 2020 | 29 | 2020 |
Розроблення технології хлібних виробів для закладів ресторанного господарства з використанням екструдера ЛЮ Арсеньєва, АО Калініченко, ВС Ященко | 4 | 2012 |
Способ экспрессного определения отдельных показателей качества масла грецкого ореха по сигналам анализатора «электронный нос» АА Калиниченко, ТА Кучменко, ЛЮ Арсеньева, СВ Иванов Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий …, 2014 | 3 | 2014 |
Feature extraction methods for electronic nose responses AA Kalinichenko, LU Arseniyeva, UP Butsenko Methods 12 (3), 112-122, 2017 | 2 | 2017 |
Определение перекисного числа растительных масел массивом полимерных газовых сенсоров в сочетании с машинным обучением АА Калиниченко, ЛЮ Арсеньева ІІ международная научно-практическая молодежная конференция «Пищевые …, 2020 | 1 | 2020 |
Інформаційно-комп'ютерна система автоматизації захисту гідравлічних трубопроводів від протікання АО Калініченко Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |
Morphology characterization of quartz-microbalance polymeric coatings for sorption of volatile compounds from food products A Kalinichenko, L Arsenyeva 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2020 | | 2020 |
Чутливість та селективність масиву п’єзосенсорів до летких маркерів харчових продуктів АО Калініченко IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових …, 2019 | | 2019 |
Інтелектуальна мультисенсорна система для аналітичного контролю ковбасних виробів АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва | | 2019 |
Intelligent multisensor system for analytical control of sausages AA Kalinichenko, LU Arseniyeva. Methods and objects of chemical analysis 14 (2), 57–72, 2019 | | 2019 |
Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва Всеукраїнська наукова конференція «Аналітична хімія – методи та інструменти …, 2019 | | 2019 |
Мас-чутливий сенсорний масив та метод регресії на латентні структури для експрес-визначення загальної кількості мікроорганізмів ковбас АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва Науковий вісник Ужгородського університету. Серія" Хімія" 41 (1), 68-75, 2019 | | 2019 |
Портативний «електронний ніс» з різними системами пробовідбору АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва, СО Калініченко. | | 2018 |
Комп’ютерна програма «Розпізнавання образів запахів» АО Калініченко | | 2017 |
Підходи до вилучення параметрів з відгуків електронного носа АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва, ЮП Буценко | | 2017 |
Алгоритм розпізнавання образів запахів АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва. Київська конференція з аналітичної хімії: Сучасні тенденції 2017, 18–21 …, 2017 | | 2017 |
Використання електронного носа та ймовірнісної нейронної мережі для ідентифікації ковбас А Калініченко, Л Арсеньєва, В Пасічний. Вісник КНУ ім. Тараса Шевченка 2 (54), 47–51, 2017 | | 2017 |
Оптимізація імовірнісної нейронної мережі для класифікації даних електронного носа АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових …, 2017 | | 2017 |
Комп’ютерна програма «eNose Curve Parameters» АО Калініченко, ОС Муратов, ЛЮ Арсеньєва. | | 2016 |
Спосіб виявлення фальсифікації варених ковбасних виробів соєвими продуктами ЛЮ Арсеньєва, АО Калініченко, СВ Іванов, ТА Кучменко. | | 2016 |