Підписатись
Калініченко Ася Олександрівна
Калініченко Ася Олександрівна
PhD in Chemistry, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Electronic nose combined with chemometric approaches to assess authenticity and adulteration of sausages by soy protein
A Kalinichenko, L Arseniyeva
Sensors and Actuators B: Chemical 303, 127250, 2020
252020
Розроблення технології хлібних виробів для закладів ресторанного господарства з використанням екструдера
ЛЮ Арсеньєва, АО Калініченко, ВС Ященко
42012
Способ экспрессного определения отдельных показателей качества масла грецкого ореха по сигналам анализатора «электронный нос»
АА Калиниченко, ТА Кучменко, ЛЮ Арсеньева, СВ Иванов
Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий …, 2014
32014
Feature extraction methods for electronic nose responses
AA Kalinichenko, LU Arseniyeva, UP Butsenko
Methods 12 (3), 112-122, 2017
22017
Определение перекисного числа растительных масел массивом полимерных газовых сенсоров в сочетании с машинным обучением
АА Калиниченко, ЛЮ Арсеньева
ІІ международная научно-практическая молодежная конференция «Пищевые …, 2020
12020
Інформаційно-комп'ютерна система автоматизації захисту гідравлічних трубопроводів від протікання
АО Калініченко
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Morphology characterization of quartz-microbalance polymeric coatings for sorption of volatile compounds from food products
A Kalinichenko, L Arsenyeva
86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2020
2020
Чутливість та селективність масиву п’єзосенсорів до летких маркерів харчових продуктів
АО Калініченко
IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових …, 2019
2019
Інтелектуальна мультисенсорна система для аналітичного контролю ковбасних виробів
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва
2019
Intelligent multisensor system for analytical control of sausages
AA Kalinichenko, LU Arseniyeva.
Methods and objects of chemical analysis 14 (2), 57–72, 2019
2019
Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва
Всеукраїнська наукова конференція «Аналітична хімія – методи та інструменти …, 2019
2019
Мас-чутливий сенсорний масив та метод регресії на латентні структури для експрес-визначення загальної кількості мікроорганізмів ковбас
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва
Науковий вісник Ужгородського університету. Серія" Хімія" 41 (1), 68-75, 2019
2019
Портативний «електронний ніс» з різними системами пробовідбору
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва, СО Калініченко.
2018
Комп’ютерна програма «Розпізнавання образів запахів»
АО Калініченко
2017
Підходи до вилучення параметрів з відгуків електронного носа
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва, ЮП Буценко
2017
Алгоритм розпізнавання образів запахів
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва.
Київська конференція з аналітичної хімії: Сучасні тенденції 2017, 18–21 …, 2017
2017
Використання електронного носа та ймовірнісної нейронної мережі для ідентифікації ковбас
А Калініченко, Л Арсеньєва, В Пасічний.
Вісник КНУ ім. Тараса Шевченка 2 (54), 47–51, 2017
2017
Оптимізація імовірнісної нейронної мережі для класифікації даних електронного носа
АО Калініченко, ЛЮ Арсеньєва
Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових …, 2017
2017
Комп’ютерна програма «eNose Curve Parameters»
АО Калініченко, ОС Муратов, ЛЮ Арсеньєва.
2016
Спосіб виявлення фальсифікації варених ковбасних виробів соєвими продуктами
ЛЮ Арсеньєва, АО Калініченко, СВ Іванов, ТА Кучменко.
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20