Підписатись
Irina Bodnarchyk // ORCID org/0000-0001-5740-299Х
Irina Bodnarchyk // ORCID org/0000-0001-5740-299Х
Інші іменаІрина Боднарчук, Боднарчук І.М.
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine,/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Якісний склад туш бугайців абердин-ангуської породи різного походження та віку
ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2017
32017
Характеристика якісного складу туш телиць абердин-ангуської породи при цілорічному вигульному утриманні
ОІ Колісник, АИ Колесник, ВГ Прудніков, ВГ Прудников, ІМ Боднарчук, ...
Вінницький національний аграрний університет, 2017
22017
Динаміка мясної продуктивності телиць абердин-ангуської породи різного походження
ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук
Аграрна наука та харчові технології, 147-151, 2017
22017
Justification of express technology in the «Pasta Filata» group cheese production
VG Prudnikov, HL Lysenko, IM Heida, AL Leppa, IM Bodnarchuk
Veterinary Science, Technologies of Animal Husbandry and Nature Management 6 …, 2020
12020
Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України
ГЛ Лисенко, АЛ Леппа, ІМ Боднарчук
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Динаміка якісного складу туш Абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції
ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Формування стада абердин-ангуської м'ясної худоби бажаного типу
ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук
Харків: ДБТУ, 2023
2023
РОЛЬ РОСЛИНИХ БІОСТИМУЛЯТОРІВ НА ФОРМУВАННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МОЛОКА КОРІВ
Т Рижкова, К Сільченко, І Гейда, І Боднарчук
Scientific Collection «InterConf», 573-577, 2022
2022
Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»
ВГ Прудніков, ГЛ Лисенко, ІМ Гейда, АЛ Леппа, ІМ Боднарчук
Харківська державна зооветернарна академія, 2020
2020
Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»
VG Prudnikov, HL Lysenko, IM Heida, AL Leppa, IM Bodnarchuk
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 70-74, 2020
2020
М'ясна продуктивність корів абердин-ангуської породи різного походження
ЮС Рой, ВГ Прудніков, ОІ Колісник, ІМ Боднарчук
Харківська державна зооветеринарна академія, 2019
2019
М'ясна продуктивність корів абердин-ангуської породи різного походження
IB Yu Roj, V Prudnikov, O Kolisnyk
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 177-182, 2019
2019
MEAT PRODUCTIVITY OF ABERDEEN ANGUS BREED HEIFERS OF VARIOUS ORIGINS
Y Roj, V Prudnikov, O Kolisnyk, I Bodnarchuk
nature 3, 177-182, 2019
2019
Особливості складу анатомічних частин тіла та м’ясності корів знам’янського типу поліської породи різних ліній
ВО Попова, ЮО Васильєва, МО Цуканова, ІМ Боднарчук
Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН, 198-206, 2019
2019
Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока
ТА Бондаренко, ТМ Рижкова, ІМ Гейда, ІМ Боднарчук, ТМ Данілова
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Відтворна здатність маточного поголів´ я шаролезької худоби різних генотипів
ВГ Прудніков, ВА Федяєв, ІМ Боднарчук
Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 198-203, 2013
2013
М'ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ, ОДЕРЖАНИХ ПРИ ПОГЛИНАЛЬНОМУ СХРЕЩУВАННІ СИМЕНТАЛЬСЬКОЇ ХУДОБИ З ШАРОЛЕ
ІМ Боднарчук
Науково-технічний бюлетень № 97, 179, 0
ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКІСНОГО СКЛАДУ ТУШ ТЕЛИЦЬ АБЕРДИН-АНГУСЬКОЇ ПОРОДИ ПРИ ЦІЛОРІЧНОМУ ВИГУЛЬНОМУ УТРИМАННІ
ВГ Прудніков, ОІ Колісник, ІМ Боднарчук
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–18