Якісний склад туш бугайців абердин-ангуської породи різного походження та віку ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2017 | 3 | 2017 |
Характеристика якісного складу туш телиць абердин-ангуської породи при цілорічному вигульному утриманні ОІ Колісник, АИ Колесник, ВГ Прудніков, ВГ Прудников, ІМ Боднарчук, ... Вінницький національний аграрний університет, 2017 | 2 | 2017 |
Динаміка мясної продуктивності телиць абердин-ангуської породи різного походження ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук Аграрна наука та харчові технології, 147-151, 2017 | 2 | 2017 |
Justification of express technology in the «Pasta Filata» group cheese production VG Prudnikov, HL Lysenko, IM Heida, AL Leppa, IM Bodnarchuk Veterinary Science, Technologies of Animal Husbandry and Nature Management 6 …, 2020 | 1 | 2020 |
Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України ГЛ Лисенко, АЛ Леппа, ІМ Боднарчук Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
Динаміка якісного складу туш Абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Формування стада абердин-ангуської м'ясної худоби бажаного типу ОІ Колісник, ВГ Прудніков, ІМ Боднарчук Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
РОЛЬ РОСЛИНИХ БІОСТИМУЛЯТОРІВ НА ФОРМУВАННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МОЛОКА КОРІВ Т Рижкова, К Сільченко, І Гейда, І Боднарчук Scientific Collection «InterConf», 573-577, 2022 | | 2022 |
Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» ВГ Прудніков, ГЛ Лисенко, ІМ Гейда, АЛ Леппа, ІМ Боднарчук Харківська державна зооветернарна академія, 2020 | | 2020 |
Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» VG Prudnikov, HL Lysenko, IM Heida, AL Leppa, IM Bodnarchuk Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 70-74, 2020 | | 2020 |
М'ясна продуктивність корів абердин-ангуської породи різного походження ЮС Рой, ВГ Прудніков, ОІ Колісник, ІМ Боднарчук Харківська державна зооветеринарна академія, 2019 | | 2019 |
М'ясна продуктивність корів абердин-ангуської породи різного походження IB Yu Roj, V Prudnikov, O Kolisnyk Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 177-182, 2019 | | 2019 |
MEAT PRODUCTIVITY OF ABERDEEN ANGUS BREED HEIFERS OF VARIOUS ORIGINS Y Roj, V Prudnikov, O Kolisnyk, I Bodnarchuk nature 3, 177-182, 2019 | | 2019 |
Особливості складу анатомічних частин тіла та м’ясності корів знам’янського типу поліської породи різних ліній ВО Попова, ЮО Васильєва, МО Цуканова, ІМ Боднарчук Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН, 198-206, 2019 | | 2019 |
Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молока ТА Бондаренко, ТМ Рижкова, ІМ Гейда, ІМ Боднарчук, ТМ Данілова Харків: ХДУХТ, 2017 | | 2017 |
Відтворна здатність маточного поголів´ я шаролезької худоби різних генотипів ВГ Прудніков, ВА Федяєв, ІМ Боднарчук Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 198-203, 2013 | | 2013 |
М'ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ, ОДЕРЖАНИХ ПРИ ПОГЛИНАЛЬНОМУ СХРЕЩУВАННІ СИМЕНТАЛЬСЬКОЇ ХУДОБИ З ШАРОЛЕ ІМ Боднарчук Науково-технічний бюлетень № 97, 179, 0 | | |
ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКІСНОГО СКЛАДУ ТУШ ТЕЛИЦЬ АБЕРДИН-АНГУСЬКОЇ ПОРОДИ ПРИ ЦІЛОРІЧНОМУ ВИГУЛЬНОМУ УТРИМАННІ ВГ Прудніков, ОІ Колісник, ІМ Боднарчук | | |