Myronov Denys Anatoliyovych, Миронов Денис Анатолійович, Миронов Денис Анатольевич, Denis Mironov
Myronov Denys Anatoliyovych, Миронов Денис Анатолійович, Миронов Денис Анатольевич, Denis Mironov
"Poltava University of Economics and Trade"
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини
ДА Миронов
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 51-55, 2014
22014
Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини
ТВ Капліна, ДА Миронов
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-37, 2014
12014
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
ТВ Капліна, ДА Миронов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
До питання розробки ефективних способів переробки рослинної сировини
ДА Миронов
Економіка АПК, 29-33, 2010
12010
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration
M Bondar, A Solomon, N Fedak, M Paska, A Hotvianska, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 11 (5), 43-50, 2021
2021
Improving Pastille Manufacturing Technology Using the Developed Multicomponent Fruit and Berry Paste
K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ...
Technology and equipment of food production 111 (3/11), 49-56, 2021
2021
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Д Миронов, С Рибакова
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
РОЗВИТОК ЕКОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
ІВ Литовченко, ДА Миронов, МВ Письменницька
2020
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕКЛАМИ ЯК ЗАСОБУ РЕАЛІЗАЦІЇ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
СС Рибакова, ДА Миронов
2020
ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
ІО Бондар, ДА Миронов
2020
Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність
ВО Сукманов, НВ Герман, ДА Миронов, АА Палаш
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
2019
Дослідження якості безалкогольних газованих напоїв
ДА Миронов
ПУЕТ, 2019
2019
Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоїв
Т Капліна, Д Миронов, С Рибакова
Міжвузівський науково-практичний семінар, 19-20, 2019
2019
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок
ДА Миронов
2018
Використання апаратів з вихровим шаром у виробництві рослинних екстрактів.
Д Миронов
Нові технології і обладнання харчових виробництв, 16-18, 2018
2018
Розвиток екотуризму в Україні
МВП І. В. Литовченко, Д. А. Миронов
Модернізація економіки в умовах зростання суспільної свідомості : туризм …, 2017
2017
Використання апаратів із вихровим шаром феромагнітних частинок у виробництві безалкогольних напоїв
ТВ Капліна, ДА Миронов
Всеукраїнська науково практична конференція "Проблеми енергоефективності та …, 2017
2017
ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ
Д Миронов
ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ТА НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ВПРОДОВЖ …, 2017
2017
Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок
ТВ Капліна, ДА Миронов
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі серія …, 2016
2016
Основні перспективи розвитку галузі безалкогольних напоїв
ДА Миронов, О Сивокінь
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно …, 2015
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20