Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини ДА Миронов Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 51-55, 2014 | 2 | 2014 |
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration M Bondar, A Solomon, N Fedak, M Paska, A Hotvianska, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 11 (5), 43-50, 2021 | 1 | 2021 |
Improving Pastille Manufacturing Technology Using the Developed Multicomponent Fruit and Berry Paste K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ... Technology and equipment of food production 111 (3/11), 49-56, 2021 | 1 | 2021 |
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок ДА Миронов | 1 | 2018 |
Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини ТВ Капліна, ДА Миронов Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-37, 2014 | 1 | 2014 |
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок ТВ Капліна, ДА Миронов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 1 | 2012 |
До питання розробки ефективних способів переробки рослинної сировини ДА Миронов Економіка АПК, 29-33, 2010 | 1 | 2010 |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ Д Миронов, С Рибакова СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
РОЗВИТОК ЕКОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ ІВ Литовченко, ДА Миронов, МВ Письменницька | | 2020 |
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕКЛАМИ ЯК ЗАСОБУ РЕАЛІЗАЦІЇ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ СС Рибакова, ДА Миронов | | 2020 |
ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ІО Бондар, ДА Миронов | | 2020 |
Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність ВО Сукманов, НВ Герман, ДА Миронов, АА Палаш Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | | 2019 |
Дослідження якості безалкогольних газованих напоїв ДА Миронов ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоїв Т Капліна, Д Миронов, С Рибакова Міжвузівський науково-практичний семінар, 19-20, 2019 | | 2019 |
Використання апаратів з вихровим шаром у виробництві рослинних екстрактів. Д Миронов Нові технології і обладнання харчових виробництв, 16-18, 2018 | | 2018 |
Розвиток екотуризму в Україні МВП І. В. Литовченко, Д. А. Миронов Модернізація економіки в умовах зростання суспільної свідомості : туризм …, 2017 | | 2017 |
Використання апаратів із вихровим шаром феромагнітних частинок у виробництві безалкогольних напоїв ТВ Капліна, ДА Миронов Всеукраїнська науково практична конференція "Проблеми енергоефективності та …, 2017 | | 2017 |
ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ Д Миронов ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ТА НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ВПРОДОВЖ …, 2017 | | 2017 |
Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок ТВ Капліна, ДА Миронов Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі серія …, 2016 | | 2016 |
Основні перспективи розвитку галузі безалкогольних напоїв ДА Миронов, О Сивокінь Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно …, 2015 | | 2015 |