Подписаться
Myronov Denys Anatoliyovych, Миронов Денис Анатолійович, Миронов Денис Анатольевич, Denis Mironov
Myronov Denys Anatoliyovych, Миронов Денис Анатолійович, Миронов Денис Анатольевич, Denis Mironov
"Poltava University of Economics and Trade"
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Improving Pastille Manufacturing Technology Using the Developed Multicomponent Fruit and Berry Paste
K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ...
Technology and equipment of food production 111 (3/11), 49-56, 2021
162021
Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини
ДА Миронов
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 51-55, 2014
52014
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration
M Bondar, A Solomon, N Fedak, M Paska, A Hotvianska, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 11 (5), 43-50, 2021
42021
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок
ДА Миронов
Харків, 2016
22016
Інноваційні методи та технології викладання в процесі підготовки магістрів з туризму
Г Скляр, Ю Карпенко, Д Миронов
Актуальні питання у сучасній науці, 2022
12022
УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЮ
ДА Миронов, РС Помазанов
The 10 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022
12022
Дослідження якості безалкогольних газованих напоїв
ДА Миронов
ПУЕТ, 2019
12019
ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ
Д Миронов
ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ТА НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ВПРОДОВЖ …, 2017
1*2017
Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини
ТВ Капліна, ДА Миронов
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-37, 2014
12014
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
ТВ Капліна, ДА Миронов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
До питання розробки ефективних способів переробки рослинної сировини
ДА Миронов
Економіка АПК, 29-33, 2010
12010
СУЧАСНІ СИCТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОАДСРТВА
СС Рибакова, ДА Миронов
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
Підходи до оцінювання якості вищої освіти
РЯ Лазірко, ДА Миронов
ПУЕТ, 2022
2022
СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КУРОРТНИХ ГОТЕЛІВ ПОЛТАВЩИНИ
ДА Миронов, АА Хромих
The 3 rd International scientific and practical conference―Results of …, 2021
2021
СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНИХ ГОТЕЛІВ
ДА Миронов, МА Трофімов
The 3 rd International scientific and practical conference―Results of …, 2021
2021
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ У КЛУБ-ГОТЕЛЯХ
ДА Миронов, ЮА Павлик
The 3 rd International scientific and practical conference―Results of …, 2021
2021
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Д Миронов, С Рибакова
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
РОЗВИТОК ЕКОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
ІВ Литовченко, ДА Миронов, МВ Письменницька
2020
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕКЛАМИ ЯК ЗАСОБУ РЕАЛІЗАЦІЇ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
СС Рибакова, ДА Миронов
2020
ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
ІО Бондар, ДА Миронов
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20