Improving Pastille Manufacturing Technology Using the Developed Multicomponent Fruit and Berry Paste K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ... Technology and equipment of food production 111 (3/11), 49-56, 2021 | 16 | 2021 |
Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини ДА Миронов Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 51-55, 2014 | 5 | 2014 |
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration M Bondar, A Solomon, N Fedak, M Paska, A Hotvianska, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 11 (5), 43-50, 2021 | 4 | 2021 |
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок ДА Миронов Харків, 2016 | 2 | 2016 |
Інноваційні методи та технології викладання в процесі підготовки магістрів з туризму Г Скляр, Ю Карпенко, Д Миронов Актуальні питання у сучасній науці, 2022 | 1 | 2022 |
УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЮ ДА Миронов, РС Помазанов The 10 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022 | 1 | 2022 |
Дослідження якості безалкогольних газованих напоїв ДА Миронов ПУЕТ, 2019 | 1 | 2019 |
ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ Д Миронов ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ТА НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ВПРОДОВЖ …, 2017 | 1* | 2017 |
Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини ТВ Капліна, ДА Миронов Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-37, 2014 | 1 | 2014 |
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок ТВ Капліна, ДА Миронов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 1 | 2012 |
До питання розробки ефективних способів переробки рослинної сировини ДА Миронов Економіка АПК, 29-33, 2010 | 1 | 2010 |
СУЧАСНІ СИCТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОАДСРТВА СС Рибакова, ДА Миронов Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
Підходи до оцінювання якості вищої освіти РЯ Лазірко, ДА Миронов ПУЕТ, 2022 | | 2022 |
СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КУРОРТНИХ ГОТЕЛІВ ПОЛТАВЩИНИ ДА Миронов, АА Хромих The 3 rd International scientific and practical conference―Results of …, 2021 | | 2021 |
СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНИХ ГОТЕЛІВ ДА Миронов, МА Трофімов The 3 rd International scientific and practical conference―Results of …, 2021 | | 2021 |
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ У КЛУБ-ГОТЕЛЯХ ДА Миронов, ЮА Павлик The 3 rd International scientific and practical conference―Results of …, 2021 | | 2021 |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ Д Миронов, С Рибакова СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
РОЗВИТОК ЕКОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ ІВ Литовченко, ДА Миронов, МВ Письменницька | | 2020 |
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕКЛАМИ ЯК ЗАСОБУ РЕАЛІЗАЦІЇ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ СС Рибакова, ДА Миронов | | 2020 |
ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ІО Бондар, ДА Миронов | | 2020 |