Follow
Юрий Токолов
Юрий Токолов
ХНТУСХ им. П. Василенка, кафедра оборудования и инжиниринга перерабатывающих и пищевых производств
Verified email at khntusg.com.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Переработка продукции растительного и животного происхождения
АВ Богомолов, ФВ Перцевой
Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003
392003
Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв
ОВ Богомолов, ПВ Гурський, СА Денисенко, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, ...
Харків:«Міськдрук», 2014
62014
Дослідження режимів сушіння зерна пшениці
ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, ВО Вербицький
Харків: ХНТУСГ, 2019
32019
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста
ОВ Богомолов, ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов
ХНТУСГ, 2019
32019
Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна
ПВ Гурський, ЮІ Токолов, СГ Іваненко, МІ Домніч
Харків: ХНТУСГ, 2014
32014
Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв
ПВ Гурський, ОВ Богомолов, ВВ Бредихін, СА Денисенко, СГ Іващенко, ...
Х.: ТОВ «Діса плюс», 2019
22019
Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань
ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, МВ Кузін
Харків: ХНТУСГ, 2019
22019
Обробка зерна пшениці ультразвуком
ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, ММ Нітенко, АІ Дубіна
Харків: ХНТУСГ, 2019
12019
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання
МІ Машкін, ВФ Могутова, ОВ Богомолов, ЮІ Токолов, СА Денисенко
Харків: ХНТУСГ, 2013
12013
Дослідження потужності приводу тістомісильної машини безперервної дії
ПВ Гурський, МІ Буряков
Харків: ХНТУСГ, 2020
2020
Дослідження процесу горіння пелет
ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, ВЮ Калінін
Харків: ХНТУСГ, 2019
2019
Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортання
МІ Машкін, СА Денисенко, ЮІ Токолов
Харків: ХНТУСГ, 2019
2019
Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока
МІ Машкін, СА Денисенко, ЮІ Токолов
ХНТУСГ, 2019
2019
Використання технології електророзпилювання рідини" Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів
ЛМ Ладика, МІ Машкін, СА Денисенко, ЮІ Токолов, ВП Богомолова
ХНТУСГ, 2017
2017
Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів
ЛМ Ладика, МІ Машкін, ОВ Богомолов, СА Денисенко, ЮІ Токолов
ХНТУСГ, 2017
2017
Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру
ВФ Могутова, МІ Машкін, ОВ Богомолов, СА Денисенко, ЮІ Токолов
ХНТУСГ, 2016
2016
Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля
ЮІ Токолов, ПВ Гурський, ОВ Богомолов, МІ Домніч
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
2015
Дослідження залежності витрат електроенергії від частоти обертання робочих органів помельного модулю
ЮІ Токолов, ПВ Гурський, ОВ Богомолов, МІ Домнич
ScienceRise 7 (2 (12)), 43-46, 2015
2015
Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів
МІ Машкін, ВФ Могутова, ОО Воліна, НИ Машкин, ВФ Могутова, ...
Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2014
2014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–19