Kiiko Viktoriia, Кійко Вікторія Вікторівна, Кийко Виктория Викторовна
Kiiko Viktoriia, Кійко Вікторія Вікторівна, Кийко Виктория Викторовна
Національний університет харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
DEVELOPMENT OF QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS IN THE HOTELRESTAURANT BUSINESS
O Kuzmin, S Pozdniakov, V Kiiko, LM Akimova
Landmark, 221-232, 2018
172018
Definition of the role of business modelling in the building of a management information system
S Pozdniakov, O Kuzmin, V Kiiko, Y Korenets
102018
Technologies of development and implementation of systems of internal managerial information
S Pozdniakov, V Kiiko, O Kuzmin, LM Akіmova
Wydawnictwo i Drukarnia NOVA SANDEC, 177-189, 2018
82018
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи:[монографія]: в 2 т/[кол. авт. ОО Шубін, ОМ Азарян та ін.]; за наук. ред. ОО Шубіна, М-во освіти і науки України …
ОО Шубін
Донецьк: ДонНУЕТ 1, 520, 2010
62010
Сучасний стан та тенденцій розвитку швейної промисловості України
ВВ Кійко, ОВ Вотченікова, ОА Галущак
Научный взгляд в будущее 10 (1), 101-107, 2016
22016
Контролювання якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах
ГД Гуменюк, ВВ Кійко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 24-30, 2019
12019
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня
ОВ Кузьмін, ВВ Кійко, ЛМ Акімова, СМ Бондарчук
Олді-плюс, 2018
12018
Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань
СВ Поздняков, ОВ Кузьмін, ВВ Кійко, ЛМ Акімова
Олді-плюс, 2018
12018
Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців
ВВ Кійко, НБ Аннєнкова, ІВ Бочко
Харків: ХДУХТ, 2016
12016
ВПЛИВ СОЄВОГО ЛЕЦИТИНУ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ГІРЧИЧНОГО ХЛІБА
МВ ЯНЧИК, ВВ КІЙКО, ЕФ ХАЛІКОВА
Товарознавчий вісник 1 (13), 52-64, 2020
2020
Шляхи підвищення конкурентоспроможності морозива власної торгової марки
ВВ Кійко, ОМ Каржевська
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
2019
Чайно-трав'яна суміш" Зелена фантазія"(Патент на корисну модель№ 132965)
ВВ Кійко, МЄ Бондарчук, ОВ Кузьмін, ЛМ Акімова
2019
Чайно-трав'яна суміш" Вітамінний ройбуш"(Патент на корисну модель№ 131271)
ВВ Кійко, МЄ Бондарчук, ОВ Кузьмін, ЛМ Акімова
2019
Чайно-трав'яна суміш" Ягідний мате"(Патент на корисну модель№ 131270)
ВВ Кійко, МЄ Бондарчук, ОВ Кузьмін, ЛМ Акімова
2019
Чайно-трав'яна суміш" Чудодійна чорниця"(Патент на корисну модель№ 131276)
ВВ Кійко, МЄ Бондарчук, ОВ Кузьмін, ЛМ Акімова
2019
Чайно-трав'яна суміш" Єгипетська квітка"(Патент на корисну модель№ 131274)
ВВ Кійко, МЄ Бондарчук, ОВ Кузьмін, ЛМ Акімова
2019
Чайно-трав'яна суміш" Лавандова мрія"(Патент на корисну модель№ 131272)
ВВ Кійко, МЄ Бондарчук, ОВ Кузьмін, ЛМ Акімова
2019
ОЦІНКА ЯКОСТІ РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВВ Кійко, ОВ Кузьмін, ІЯ Пістуняк, АС Гордієнко
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 64, 2018
2018
ФОРМУВАННЯ ФЛЕВОРУ КАВИ З ДОДАВАННЯМ СИРОПІВ
ВВ Кійко, ОВ Кузьмін, АС Гордієнко, ІЯ Пістуняк
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 60, 2018
2018
Реформування системи технічного регулювання в Україні до вимог СОТ: ЄС
ГД Гуменюк, ВВ Кійко
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20