Development of quality management systems in the hotel-restaurant business O Kuzmin, S Pozdniakov, V Kiiko, L Akimova | 22 | 2018 |
Definition of the role of business modelling in the building of a management information system S Pozdniakov, O Kuzmin, V Kiiko, Y Korenets | 13 | 2018 |
Technologies of development and implementation of systems of internal managerial information S Pozdniakov, V Kiiko, O Kuzmin, L Akimova | 9 | 2018 |
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи:[монографія]: в 2 т./[кол. авт. ОО Шубін, ОМ Азарян та ін.]; за наук. ред. ОО Шубіна, М-во освіти і науки України … ОО Шубін Донецьк: ДонНУЕТ 1, 520, 2010 | 6 | 2010 |
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня ОВ Кузьмін, ВВ Кійко, ЛМ Акімова, СМ Бондарчук | 5 | 2018 |
Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу V KIIKO, O MELNYK, O GAVRYLENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 45 (1), 27-40, 2023 | 4 | 2023 |
Контролювання якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах ГД Гуменюк, ВВ Кійко Стандартизація. Сертифікація. Якість, 24-30, 2019 | 4 | 2019 |
Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців ВВ Кійко, НБ Аннєнкова, ІВ Бочко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 4 | 2016 |
Using of plant raw materials in the production of prophylactic yogurts O Melnyk, V Kiiko, K Zolotoverkh, M Ianchyk | 3 | 2020 |
Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації у ринкових умовах СВ Поздняков, ОВ Кузьмін, ВВ Кійко, ЛМ Акімова | 3 | 2018 |
Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму МВ Янчик, ВВ Кійко, МВ Мазур Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 136-142, 2021 | 2 | 2021 |
Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds VK Kuzmin, O Khareba, O Gavrylenko, M Ianchyk, N Melnyk Ukrainian Food Journal 12 (1), 65-79, 2023 | 1 | 2023 |
ХАЛЯЛЬНІ ТА КОШЕРНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ: ВИРОБНИЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ0 В КІЙКО, М ЯНЧИК, А БОЖКО Національний університет харчових технологій, 2022 | 1 | 2022 |
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality VK Dubovkina, V Polupan, O Melnyk, V Kiiko Ukrainian Journal of Food Science 8 (2), 2020 | 1 | 2020 |
Uzasadnienie receptury mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym V Kiiko, M Ianchyk | 1 | 2020 |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах ГД Гуменюк, ВВ Кійко | 1 | 2019 |
Сучасний стан та тенденцій розвитку швейної промисловості України ВВ Кійко, ОВ Вотченікова, ОА Галущак Научный взгляд в будущее 10 (1), 101-107, 2016 | 1 | 2016 |
Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту ОЮ Холодова, ВВ Кійко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 230-233, 2011 | 1 | 2011 |
Харчова токсикологія. Розділ 1. Харчова токсикологія як наука і галузь практичної діяльності ОП Мельник, ОВ Кузьмін, ВВ Кійко | | 2022 |
Вплив пакування на органолептичні показники якості сиру камамбер впродовж зберігання МВ Янчик, ВВ Кійко, АЮ Шиганова Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020 | | 2020 |