Підписатись
Kiiko Viktoriia, Кійко Вікторія Вікторівна, Кийко Виктория Викторовна
Kiiko Viktoriia, Кійко Вікторія Вікторівна, Кийко Виктория Викторовна
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of quality management systems in the hotel-restaurant business
O Kuzmin, S Pozdniakov, V Kiiko, L Akimova
212018
Definition of the role of business modelling in the building of a management information system
S Pozdniakov, O Kuzmin, V Kiiko, Y Korenets
132018
Technologies of development and implementation of systems of internal managerial information
S Pozdniakov, V Kiiko, O Kuzmin, L Akimova
92018
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи:[монографія]: в 2 т/[кол. авт. ОО Шубін, ОМ Азарян та ін.]; за наук. ред. ОО Шубіна, М-во освіти і науки України …
ОО Шубін
Донецьк: ДонНУЕТ 1, 520, 2010
52010
Контролювання якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах
ГД Гуменюк, ВВ Кійко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 24-30, 2019
42019
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня
ОВ Кузьмін, ВВ Кійко, ЛМ Акімова, СМ Бондарчук
42018
Using of plant raw materials in the production of prophylactic yogurts
O Melnyk, V Kiiko, K Zolotoverkh, M Ianchyk
32020
Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань: монографія
СВ Поздняков, ОВ Кузьмін, ВВ Кійко, ЛМ Акімова
Херсон: Олді-плюс, 2018
32018
Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців
ВВ Кійко, НБ Аннєнкова, ІВ Бочко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
32016
Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds
O Kuzmin, O Khareba, O Gavrylenko, M Ianchyk, N Melnyk
Ukrainian Food Journal 12 (1), 65-79, 2023
12023
Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму
МВ Янчик, ВВ Кійко, МВ Мазур
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 136-142, 2021
12021
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality
I Dubovkina, V Kolesnyk, V Polupan, O Melnyk, V Kiiko
Ukrainian Journal of Food Science 8 (2), 2020
12020
Uzasadnienie receptury mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym
V Kiiko, M Ianchyk
12020
Контроль якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах
ГД Гуменюк, ВВ Кійко
12019
Сучасний стан та тенденцій розвитку швейної промисловості України
ВВ Кійко, ОВ Вотченікова, ОА Галущак
Научный взгляд в будущее 10 (1), 101-107, 2016
12016
Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту
ОЮ Холодова, ВВ Кійко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 230-233, 2011
12011
Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу
V KIIKO, O MELNYK, O GAVRYLENKO
Commodities· and· markets 45 (1), 27-40, 2023
2023
ХАЛЯЛЬНІ ТА КОШЕРНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ: ВИРОБНИЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ0
В КІЙКО, М ЯНЧИК, А БОЖКО
Національний університет харчових технологій, 2022
2022
Харчова токсикологія. Розділ 1. Харчова токсикологія як наука і галузь практичної діяльності
ОП Мельник, ОВ Кузьмін, ВВ Кійко
2022
Вплив пакування на органолептичні показники якості сиру камамбер впродовж зберігання
МВ Янчик, ВВ Кійко, АЮ Шиганова
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20