Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storage D Dalievska, O Pokotylo Innovative Solution in Modern Science 3 (47), 216-227, 2021 | 6 | 2021 |
Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. D Dalevska, O Pokotylo, M Kukhtyn, N Kopchak, V Salata, Y Horiuk, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 5 | 2021 |
Physico-chemical indicators of kefir with biologically active iodine in the process of fermentation DY Dalievska, OS Pokotylo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 4 | 2021 |
Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання ДЯ Далєвська, ОС Покотило Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021 | 2 | 2021 |
ДИНАМІКА ЗМІНИ ТИТРОВАНОЇ ТА АКТИВНОЇ КИСЛОТНОСТІ ПАСТЕРИЗОВАНОГО ПИТНОГО МОЛОКА З ДОДАВАННЯМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО ЙОДУ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ Д Далєвська, О Покотило ГРААЛЬ НАУКИ, 201-204, 2021 | 2 | 2021 |
Change of physico-chemical and organoleptic parameters of milk with biologically active iodine during storage D Dalievska, O Pokotylo Scientific Works of National University of Food Technologies 27 (3), 96-102, 2021 | 2 | 2021 |
Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру ДЯ Далєвська, ОС Покотило Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020 | 2 | 2020 |
Молочні продукти з біологічно активним йодом ДЯ Далєвська, ОС Покотило Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020 | 2 | 2020 |
Метали як регулятори білкового обміну в організмі прісноводних риб ВЗ Курант, ВО Хоменчук, ОО Рабченюк, ДЯ Далєвська, БЗ Ляврін Терно-граф, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації ОС Покотило, ДЯ Далєвська, ВМ Далєвський Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023 | | 2023 |
Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду ДЯ Далєвська, ВМ Далєвський Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023 | | 2023 |
Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат» ДЯ Далєвська, ВМ Далєвський Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023 | | 2023 |
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ВОДИ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ «ЙОДІС-КОНЦЕНТРАТ» DY Dalievska ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 58, 2023 | | 2023 |
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ, МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЙОГУРТ ЗБАГАЧЕНОГО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМ ЙОДОМ D Dalievska, L Kryskova, A Zastavna ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 8, 2022 | | 2022 |
ОЦІНКА ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КЕФІРУ З ДОДАВАННЯМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО ЙОДУ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ DY Dalievska, OS Pokotylo ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 36, 2021 | | 2021 |
Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду ДЯ Далєвська Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2021 | | 2021 |
Електронно дидактичні ресурси у роботі вчителя інклюзивного загальноосвітнього навчального закладу Д Юрків Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2014 | | 2014 |