Підписатись
Діана Далєвська (Юрків) (Diana Dalievska) (Yurkiv)
Діана Далєвська (Юрків) (Diana Dalievska) (Yurkiv)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storage
D Dalievska, O Pokotylo
Innovative Solution in Modern Science 3 (47), 216-227, 2021
62021
Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage.
D Dalevska, O Pokotylo, M Kukhtyn, N Kopchak, V Salata, Y Horiuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
52021
Physico-chemical indicators of kefir with biologically active iodine in the process of fermentation
DY Dalievska, OS Pokotylo
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
42021
Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання
ДЯ Далєвська, ОС Покотило
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
22021
ДИНАМІКА ЗМІНИ ТИТРОВАНОЇ ТА АКТИВНОЇ КИСЛОТНОСТІ ПАСТЕРИЗОВАНОГО ПИТНОГО МОЛОКА З ДОДАВАННЯМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО ЙОДУ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Д Далєвська, О Покотило
ГРААЛЬ НАУКИ, 201-204, 2021
22021
Change of physico-chemical and organoleptic parameters of milk with biologically active iodine during storage
D Dalievska, O Pokotylo
Scientific Works of National University of Food Technologies 27 (3), 96-102, 2021
22021
Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру
ДЯ Далєвська, ОС Покотило
Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020
22020
Молочні продукти з біологічно активним йодом
ДЯ Далєвська, ОС Покотило
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
22020
Метали як регулятори білкового обміну в організмі прісноводних риб
ВЗ Курант, ВО Хоменчук, ОО Рабченюк, ДЯ Далєвська, БЗ Ляврін
Терно-граф, 2017
12017
Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації
ОС Покотило, ДЯ Далєвська, ВМ Далєвський
Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023
2023
Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду
ДЯ Далєвська, ВМ Далєвський
Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023
2023
Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат»
ДЯ Далєвська, ВМ Далєвський
Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023
2023
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ВОДИ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ «ЙОДІС-КОНЦЕНТРАТ»
DY Dalievska
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 58, 2023
2023
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ, МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЙОГУРТ ЗБАГАЧЕНОГО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМ ЙОДОМ
D Dalievska, L Kryskova, A Zastavna
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 8, 2022
2022
ОЦІНКА ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КЕФІРУ З ДОДАВАННЯМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО ЙОДУ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
DY Dalievska, OS Pokotylo
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 36, 2021
2021
Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду
ДЯ Далєвська
Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2021
2021
Електронно дидактичні ресурси у роботі вчителя інклюзивного загальноосвітнього навчального закладу
Д Юрків
Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2014
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–17