Підписатись
Супрун-Крестова Олена Юріївна/Супрун-Крестова Елена Юрьевна/Suprun-Krestova Olena
Супрун-Крестова Олена Юріївна/Супрун-Крестова Елена Юрьевна/Suprun-Krestova Olena
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослiдження впливу екструзiйного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумiшей з насiнням льону
ОI Шаповаленко, МА Перегуда, ОС Павлюченко, ОЮ Супрун-Крестова, ...
Хранение и переработка зерна, 46-47, 2009
32009
Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності
ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова
32004
Насіння різних сортів льону як компонент для виробництва комбікормів
ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова, ОС Павлюченко
Хранение и переработка зерна, 44-45, 2008
22008
Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини
ОЮ Супрун-Крестова
22005
Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова
Хранение и переработка зерна, 38-39, 2004
22004
Исследование микрофлоры экструдированных кормовых смесей в процессе хранения
ОИ Шаповаленко, ЕЮ Супрун-Крестова, АВ Шаран, НН Грегирчак
Хранение и переработка зерна, 75, 2005
12005
«Нішеві культури»: поняття та перспективи використання
ЮІ Бондаренко, АВ Бунецька, ОЮ Супрун-Крестова
2023
Хімічний склад насіння чіа
БД Зінченко, ОЮ Супрун-Крестова
2023
Отримання швидкорозчинних харчових продуктів із гороху
ТІ Янюк, ОЮ Супрун-Крестова, ГВ Ляшко
2023
Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду
ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова, ВВ Кирилюк
2020
Дослідження способів виробництва круп швидкого приготування
МЮ Лабжинська, ОЮ Супрун-Крестова
2020
ПІДБІР ОПТИМАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ ВІДНОВНИКА ДЛЯ КАШІ МИТТЄВОГО ПРИГОТУВАННЯ
МЮ Лабжинська, ОЮ Супрун-Крестова, ТВ Корж
ПРОГРАМА ТА ТЕЗИ МАТЕРІАЛІВ 5-6 листопада 2019 р. VIIІ міжнародна науково …, 2019
2019
Дослідження переробки кукурудзи на дежермінаторі
РС Рибчинський, ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова
2019
Застосування електронних таблиць для розрахунку кута нахилу самопливного транспорту
ЄІ Харченко, ОЮ Супрун-Крестова, ВВ Листопад
Хранение и переработка зерна, С. 49-51., 2017
2017
Изучение физико-технологических свойств" воздушных" зёрен сориза
ЕЮ Супрун-Крестова, ЮП Фурманова, КС Таболина, ОВ Прокопенко
2015
Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу
ОВ Прокопенко, ОЮ Супрун-Крестова, ЮП Фурманова
Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості …, 2014
2014
Спадними режими сушіння можна інтенсифікувати тепловологообмін
ІІ Гапонюк, ОЮ Супрун-Крестова, В Лановий, ІО Горбенко
2014
Дослідження технологічних властивостей зерна соризу
ОВ Прокопенко, ОЮ Супрун-Крестова
2014
22. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВИГОТОВЛЕННЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ЧОРНИЧНИМ ПОРОШКОМ
ЮВ Струк, ТП Голікова, ОЮ Супрун-Крестова
ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 53, 2013
2013
Комплексная оценка качества пищевого продукта
ОИ Шаповаленко, ТВ Корж, ЮП Фурманова, ЕЮ Супрун-Крестова
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20