Дослiдження впливу екструзiйного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумiшей з насiнням льону ОI Шаповаленко, МА Перегуда, ОС Павлюченко, ОЮ Супрун-Крестова, ... Хранение и переработка зерна, 46-47, 2009 | 3 | 2009 |
Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова | 3 | 2004 |
Насіння різних сортів льону як компонент для виробництва комбікормів ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова, ОС Павлюченко Хранение и переработка зерна, 44-45, 2008 | 2 | 2008 |
Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини ОЮ Супрун-Крестова | 2 | 2005 |
Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова Хранение и переработка зерна, 38-39, 2004 | 2 | 2004 |
Исследование микрофлоры экструдированных кормовых смесей в процессе хранения ОИ Шаповаленко, ЕЮ Супрун-Крестова, АВ Шаран, НН Грегирчак Хранение и переработка зерна, 75, 2005 | 1 | 2005 |
«Нішеві культури»: поняття та перспективи використання ЮІ Бондаренко, АВ Бунецька, ОЮ Супрун-Крестова | | 2023 |
Хімічний склад насіння чіа БД Зінченко, ОЮ Супрун-Крестова | | 2023 |
Отримання швидкорозчинних харчових продуктів із гороху ТІ Янюк, ОЮ Супрун-Крестова, ГВ Ляшко | | 2023 |
Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова, ВВ Кирилюк | | 2020 |
Дослідження способів виробництва круп швидкого приготування МЮ Лабжинська, ОЮ Супрун-Крестова | | 2020 |
ПІДБІР ОПТИМАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ ВІДНОВНИКА ДЛЯ КАШІ МИТТЄВОГО ПРИГОТУВАННЯ МЮ Лабжинська, ОЮ Супрун-Крестова, ТВ Корж ПРОГРАМА ТА ТЕЗИ МАТЕРІАЛІВ 5-6 листопада 2019 р. VIIІ міжнародна науково …, 2019 | | 2019 |
Дослідження переробки кукурудзи на дежермінаторі РС Рибчинський, ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова | | 2019 |
Застосування електронних таблиць для розрахунку кута нахилу самопливного транспорту ЄІ Харченко, ОЮ Супрун-Крестова, ВВ Листопад Хранение и переработка зерна, С. 49-51., 2017 | | 2017 |
Изучение физико-технологических свойств" воздушных" зёрен сориза ЕЮ Супрун-Крестова, ЮП Фурманова, КС Таболина, ОВ Прокопенко | | 2015 |
Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу ОВ Прокопенко, ОЮ Супрун-Крестова, ЮП Фурманова Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості …, 2014 | | 2014 |
Спадними режими сушіння можна інтенсифікувати тепловологообмін ІІ Гапонюк, ОЮ Супрун-Крестова, В Лановий, ІО Горбенко | | 2014 |
Дослідження технологічних властивостей зерна соризу ОВ Прокопенко, ОЮ Супрун-Крестова | | 2014 |
22. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВИГОТОВЛЕННЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ЧОРНИЧНИМ ПОРОШКОМ ЮВ Струк, ТП Голікова, ОЮ Супрун-Крестова ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 53, 2013 | | 2013 |
Комплексная оценка качества пищевого продукта ОИ Шаповаленко, ТВ Корж, ЮП Фурманова, ЕЮ Супрун-Крестова | | 2013 |