Проектна технологія як засіб формування професійної компетентності майбутніх кухарів І Дрозіч Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in …, 2016 | 9 | 2016 |
Професійна компетентність кухаря І Дрозіч Молодь і ринок, 135-139, 2015 | 7 | 2015 |
Організація дуальної форми навчання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти ТМ Герлянд, НВ Кулалаєва, ГМ Романова, ММ Шимановський, І Дрозіч Полісся, 2019 | 4 | 2019 |
Використання елементів дуальної системи навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії Кухар” І Дрозіч Молодь і ринок, 139-143, 2016 | 4 | 2016 |
та Шимановський, ММ, 2019 ТМ Герлянд, ІА Дрозіч, НВ Кулалаєва, ГМ Романова Організація дуальної форми навчання у закладах професійної (професійно …, 0 | 3 | |
Формування фахової компетентності майбутніх кухарів у професійно-технічних навчальних закладах ІА Дрозіч ІА Дрозіч.—Хмельницький, 2018.—234 с. Вернуться к статье, 2018 | 2 | 2018 |
Comparative analysis of future cooks’ training in vocational institutions in Ukraine and abroad I Kankovsky, H Krasylnykova, I Drozich Порівняльна професійна педагогіка, 33-40, 2017 | 2 | 2017 |
The role of education in the innovative society I Drozich, A Drobin, I Skrypka, O Mamchych, O Mykhailenko, M Kurach Amazonia Investiga 12 (64), 45-56, 2023 | 1 | 2023 |
Збірник освітніх кейсів із фізіології харчування та безпеки праці кухарів: практичний посібник ОВ Гайдук, І Дрозіч, АА Каленський, ОВ Лапа Інститут професійної освіти НАПН України, 2023 | 1 | 2023 |
Реалізація міжпредметних зв’язків у процесі формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників І Дрозіч ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», 2023 | 1 | 2023 |
The Use of Innovative Technologies in Education OB Tetiana Stratan-Artyshkova, Ruslana Bilyk , Kateryna Vitsukaieva , Iryna ... IJCSNS International Journal of Computer Science and Network Security, P. 93 …, 2022 | 1* | 2022 |
МЕТОДИЧНА РОБОТА В ЗАКЛАДІ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ СФЕРИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ І Дрозіч Науковий вісник, 106, 2018 | 1 | 2018 |
Організація виробничого навчання майбутніх кухарів у професійних торгово-кулінарних училищах України (60-80-ті роки ХХ століття) I Drozich ScienceRise: Pedagogical Education, 9-13, 2017 | 1 | 2017 |
Формування інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх кухарів у професійно-технічних навчальних закладах ІА Дрозіч Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закладах освіти …, 2017 | 1 | 2017 |
Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій як засобу формування фахової компетентності майбутніх кухарів ІА Дрозіч Рекомендовано до друку вченою радою Львівського державного університету …, 2017 | 1 | 2017 |
Проектна технологія в процесі професійної підготовки майбутніх кухарів І Дрозіч ББК 74.56 Н 34, 131, 2017 | 1 | 2017 |
Професійно-практична підготовка майбутніх кухарів в умовах виробництва І ДРОЗІЧ Фундаментальные и прикладные исследования: современные научно-прак-тические …, 2017 | 1 | 2017 |
Технологія позиційного навчання як засіб формування технічної компетентності майбутніх кухарів ІА Дрозіч Професійна освіта: проблеми і перспективи, 77-82, 2017 | 1 | 2017 |
Theoretical background of the system for advanced qualifications of civil safety specialists in human capital management (Ukrainian context) YT Viktor Mykhailov, Valentyna Radkevych, Oksana Pavlova, Nelia Kinakh ... AD ALTA: Journal of Interdisciplinary Research 13 (2), 110-114, 2023 | | 2023 |
Навчально-практичні центри як осередок здобуття професійних кваліфікацій для різних цільових груп Є ЦАРЬОВА, І Дрозіч Професійна освіта 1 (58-59), 36-41, 2023 | | 2023 |