State regulation of the development of educational and scientific process in higher education institutions I Bondar, T Humeniuk, L Batchenko, Y Horban, L Honchar Journal of management Information and Decision Sciences 24 (2), 1-10, 2021 | 7 | 2021 |
CONCEPTUAL AND INNOVATIVE APPROACHES OF HIGHER EDUCATION INSTITUTIONS (HEIS) TO THE MODEL OF TRAINING A SUCCESSFUL SPECIALIST FORMATION DURING A COVID PANDEMIC. I Bondar, A Humenchuk, Y Horban, L Honchar, O Koshelieva Journal of Management Information & Decision Sciences 24 (3), 2021 | 6 | 2021 |
Obgruntuvannia kontseptualnoi modeli pidhotovky fakhivtsiv hotelno-restorannoi spravy v Ukraini: orhanizatsiino-analitychnyi aspect [Substantiation of the conceptual model of … LO Honchar Vcheni zapysky TNU imeni VI Vernadskoho. Seriia: Ekonomika i upravlinnia 31 …, 2020 | 6 | 2020 |
Репутаційний капітал як основа економічного зростання підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу ЛВ Батченко, ЛА Гончар Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 64-80, 2018 | 6 | 2018 |
A value-oriented polyparadigmal approach to the development of management education in the conditions of transformation change L Batchenko, M Dielini, L Honchar Baltic Journal of Economic Studies 6 (5), 42-53, 2020 | 4 | 2020 |
Система контролінгу в готельно-ресторанному бізнесі: теоретико-прикладний аспект ЛО Гончар, ОВ Аухімік The 4th International scientific and practical conference “Fundamental and …, 2020 | 4 | 2020 |
Стратегічне управління змінами у сфері послуг: теоретико-методологічні та практичні аспекти ЛО Гончар Київ: Видавництво Ліра-К, 2020 | 4 | 2020 |
REPUTATIONAL CAPITAL AS A BASIS FOR THE ECONOMIC GROWTH OF ENTERPRISES IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS L Batchenko, L Honchar Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації: наук. зб. Вип. 2/М-во освіти …, 2018 | 4 | 2018 |
Функціональне спрямування культурно-розважальної діяльності вітчизняних ресторанів Л Гончар Вісник Маріупольського державного університету Серія: Філософія …, 2015 | 4 | 2015 |
The effectiveness of ensuring the financial stability of the restaurant business in the crisis COVID-19 L Batchenko, L Honchar, A Beliak Publishing House “Baltija Publishing”, 2020 | 3 | 2020 |
Формування державної стратегії управління змінами у сфері послуг ЛО Гончар ступеня канд. економ. наук: 08.00. 03. Київ, 2019, 2019 | 3 | 2019 |
Aktualizatsiia stres-menedzhmentu v protsesi orhanizatsiinykh zmin [Actuality of stress management in the process of organizational change] LV Batchenko, LO Honchar Efficient economy 11, 2017 | 3 | 2017 |
Current problems, drivers and dominants of the service economy V Rusavska, L Batchenko, L Honchar, O Zavadynska, O Tanasiichuk International Journal of Environmental Science 6, 2021 | 2 | 2021 |
Удосконалення механізму формування фінансової стійкості підприємств сфери гостинності Л Гончар, А Беляк Економіка та суспільство, 2021 | 2 | 2021 |
The effect of regional tourism on economic development: Case study: The EU countries A Motsa, S Rybakova, T Shelemetieva, I Zhuvahina, L Honchar International Review, 67-75, 2021 | 2 | 2021 |
Формування механізму фінансової стійкості підприємств сфери гостинності: організаційно-економічний аналіз ЛВ Батченко, ЛО Гончар, АО Беляк Підприємництво і торгівля, 13-20, 2020 | 2 | 2020 |
Formuvannia mekhanizmu finansovoi stiikosti pidpryiemstv sfery hostynnosti: orhanizatsiino-ekonomichnyi analiz [Formation of the mechanism of financial stability of enterprises … LV Batchenko, LO Honchar, AO Beliak | 2 | 2020 |
Розвиток професійних компетенцій персоналу як основа економічного зростання ЛВ Батченко, ЛО Гончар Економічна теорія та історія економічної думки, 221, 2019 | 2 | 2019 |
Стратегічні альтернативи організаційно-економічного розвитку туристичних підприємств ЛВ Батченко, ЛО Гончар, ІО Близнюк Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка 24, 64-70, 2019 | 2 | 2019 |
Проблемні аспекти менеджменту та менеджмент-освіти в умовах ринкових змін V Rusavska, L Batchenko, L Honchar Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія …, 2018 | 2 | 2018 |