Подписаться
Dmytro Dmytrevskyi
Dmytro Dmytrevskyi
Другие именаДмитревський Дмитро, Дмитревский Дмитрий
State Biotechnological University
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
232020
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020
192020
Parameter optimization of milk pulsation homogenizer
G Deynichenko, K Samoichuk, T Yudina, L Levchenko, N Palianychka, ...
142018
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process
D Gregoriy, D Dmytro, C Vitalii, U Oleg, O Aleksandr, M Olga
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 52-60, 2017
102017
Application of membrane technologies in modern conditions of juice production
О Cherevko, G Deinychenko, D Dmytrevskyi, V Guzenko, H Heiier, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
92020
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-39, 2016
92016
Дослідження процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре
ГВ Дейниченко, ДВ Дмитревський, ВВ Перекрест
Випуск 20, том, 2020
82020
Stabilization of quality cleaning onion innovative way
G Deynichenko, O Tereshkin, D Gorelkov, D Dmitrevskyi
Recent Journal 14 (4), 40, 2013
72013
Investigation of the process of roots peeling by steam method.
O Tereshkin, D Dmitrevskyi
72009
Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials
G Deinychenko, D Dmytrevskyi, I Zolotukhina, V Perekrest, V Guzenko
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
62021
Study of combined cleaning process of sunroot tubers
G Deynychenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, O Udovenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 9-14, 2017
52017
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
EUREKA: Life Sciences, 24-30, 2016
52016
Оцінка ефективності господарської діяльності підприємств роздрібної торгівлі
НО Гайдар
Харків, 2011
52011
Research method of reducing polarization layer at ultrafiltration of cottage cheese whey
G Deinychenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, О Omelchenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 8-14, 2020
42020
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020
42020
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp
G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, T Kolisnichenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 15-20, 2018
42018
Теоретичне моделювання процесу термічної обробки овочів під час їх очищення
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Технологический аудит и резервы производства 1 (1 (27)), 57-65, 2016
42016
Розробка методики дослідження процесу відокремлення луски цибулі ріпчастої та експериментальної установки для її реалізації
ОГ Терешкін
темат. зб. наук. пр./ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський//Об ладнання …, 2012
42012
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
ГМ Постнов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський, ІВ Василець
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Doslidzhennia parametriv kombinovanoho protsesu ochyshchennia tsybuli ripchastoi
OG Tereshkin, DV Gorelkov, DV Dmitrevskyi
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv, restorannoho …, 2013
32013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20