Підписатись
Ольга Неклеса
Ольга Неклеса
ХДУХТ
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
НВ Кондратюк, ОП Неклеса, ЄП Пивоваров
Харків: ХДУХТ, 2015
142015
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
ОП Пивоварова
Харків: ХДУХТ, 2009
132009
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
ЕПП Н.Г. Гринченко, Л.Ф. Товма, М.О. Янчева, А.Б. Горальчук
Монографія, 2013
12*2013
Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid the form of a capsule
ОП Неклеса, ВА Потапов, ПП Пивоваров
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 32-40, 2017
11*2017
Study of consructive provision of the capsule formation process of the "oil and fat raw materials - ionotropic shell-maker" system
ОП Неклеса, ЕА Яранцева, ЕП Пивоваров, ОА Гринченко
Eureka: physics and engineering, 42-47, 2017
62017
Инновационные технологии производства капсулированных продуктов
НАЮ Пивоваров П.П.
Продукты и ингредиенты, 24-26, 2013
62013
Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids - calcium alginate"
ОП Неклеса, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 35-40, 2017
5*2017
Study of technological factors producing encapsulated oils and their shells using sodium alginate
O Neklesa, E Korotayeva, N O.
Eureca: Life sciences, 11-16, 2016
4*2016
The study of functional-technological properties of encapsulated vegetable oils
EO Korotaeva, OP Neklesa, OO Grinchenko, PP Pivovarov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 78, 2015
42015
Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
О Гринченко, О Неклеса, О Міронов
Продовольча індустрія АПК, 19-25, 2015
42015
Исследование процесса гранулирования с целью создания полуфабриката для сладких блюд
ОВ Мороз, ЕП Пивоваров, ОП Неклеса
Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 125-130, 2013
42013
Inverstigation of the kinetic model for the process of liquid drops formation in the form of capsule
ВА Потапов, ОП Неклеса, ПП Пивоваров
Eureka: life sciences, 3-14, 2017
3*2017
Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій
ЄО Коротаєва, ОП Неклеса, ОО Гринченко, ПП Пивоваров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 16-23, 2015
22015
Дослідження взаємодії іонотропних і термотропних полісахаридів у складі драглеподібних продуктів
ОВ Мороз, ЄП Пивоваров, ОП Неклеса, ПП Пивоваров, РВ Плотнікова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 24-27, 2013
22013
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
ОП Неклеса, ЄО Коротаєва, ОО Гринченко, ПП Пивоваров
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів
ОП Неклеса, ЄО Яранцева, ПП Пивоваров, ВС Вовк, КВ Костигов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
12017
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
ЄО Коротаєва, ОП Неклеса, ОЮ Нагорний, НГ Гринченко
Харків: ХДУХТ, 2015
12015
Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта
Є Пивоваров, О Нагорний, О Неклеса
Продовольча індустрія АПК, 33-37, 2014
12014
Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків
ЄО Коротаєва, ПП Пивоваров, ОП Неклеса
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів
ВММ П.П. Пивоваров, А.А. Коваленко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
12010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20