Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами НВ Кондратюк, ОП Неклеса, ЄП Пивоваров Харків: ХДУХТ, 2015 | 14 | 2015 |
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць ОП Пивоварова Харків: ХДУХТ, 2009 | 13 | 2009 |
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини ЕПП Н.Г. Гринченко, Л.Ф. Товма, М.О. Янчева, А.Б. Горальчук Монографія, 2013 | 12* | 2013 |
Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid the form of a capsule ОП Неклеса, ВА Потапов, ПП Пивоваров Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 32-40, 2017 | 11* | 2017 |
Study of consructive provision of the capsule formation process of the "oil and fat raw materials - ionotropic shell-maker" system ОП Неклеса, ЕА Яранцева, ЕП Пивоваров, ОА Гринченко Eureka: physics and engineering, 42-47, 2017 | 6 | 2017 |
Инновационные технологии производства капсулированных продуктов НАЮ Пивоваров П.П. Продукты и ингредиенты, 24-26, 2013 | 6 | 2013 |
Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids - calcium alginate" ОП Неклеса, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 35-40, 2017 | 5* | 2017 |
Study of technological factors producing encapsulated oils and their shells using sodium alginate O Neklesa, E Korotayeva, N O. Eureca: Life sciences, 11-16, 2016 | 4* | 2016 |
The study of functional-technological properties of encapsulated vegetable oils EO Korotaeva, OP Neklesa, OO Grinchenko, PP Pivovarov Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 78, 2015 | 4 | 2015 |
Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів О Гринченко, О Неклеса, О Міронов Продовольча індустрія АПК, 19-25, 2015 | 4 | 2015 |
Исследование процесса гранулирования с целью создания полуфабриката для сладких блюд ОВ Мороз, ЕП Пивоваров, ОП Неклеса Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 125-130, 2013 | 4 | 2013 |
Inverstigation of the kinetic model for the process of liquid drops formation in the form of capsule ВА Потапов, ОП Неклеса, ПП Пивоваров Eureka: life sciences, 3-14, 2017 | 3* | 2017 |
Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій ЄО Коротаєва, ОП Неклеса, ОО Гринченко, ПП Пивоваров Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 16-23, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідження взаємодії іонотропних і термотропних полісахаридів у складі драглеподібних продуктів ОВ Мороз, ЄП Пивоваров, ОП Неклеса, ПП Пивоваров, РВ Плотнікова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 24-27, 2013 | 2 | 2013 |
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції ОП Неклеса, ЄО Коротаєва, ОО Гринченко, ПП Пивоваров Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів ОП Неклеса, ЄО Яранцева, ПП Пивоваров, ВС Вовк, КВ Костигов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 1 | 2017 |
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів ЄО Коротаєва, ОП Неклеса, ОЮ Нагорний, НГ Гринченко Харків: ХДУХТ, 2015 | 1 | 2015 |
Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта Є Пивоваров, О Нагорний, О Неклеса Продовольча індустрія АПК, 33-37, 2014 | 1 | 2014 |
Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків ЄО Коротаєва, ПП Пивоваров, ОП Неклеса Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 1 | 2013 |
Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів ВММ П.П. Пивоваров, А.А. Коваленко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | 1 | 2010 |