Підписатись
Чепелюк Олександр Миколайович / Chepeliuk Oleksandr
Чепелюк Олександр Миколайович / Chepeliuk Oleksandr
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Determination of rational modes of pumpkin seeds drying
V Pazyuk, Z Petrova, O Chepeliuk
182018
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
122018
Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м’ясопереробних підприємств
ІГ Бабанов, ОМ Гавва, ОІ Бабанова, ОМ Чепелюк, СД Беседа
62015
Основи наукових досліджень та інженерної творчості
ОЮ Черноусенко, ОО Чепелюк, ДВ Риндюк
КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2016
42016
Обґрунтування режиму роботи обладнання для сушіння міцеліальної біомаси
ВВ Середюк, ОО Чепелюк, ОМ Чепелюк
12019
Комбінований сусловарильний апарат
ОМ Чепелюк, СО Удодов, ВМ Таран
12009
Міні-пивоварні
ВМ Таран, ОМ Чепелюк, СО Удодов
12004
DETERMINATION OF RATIONAL PARAMETERS OF THE MIXING AND WETTING PROCESS OF THE TABLETING MIXTURES COMPONENTS
M Bovt, O Chepeliuk
Київ НУХТ 2021, 53, 2021
2021
Визначення раціональних параметрів процесу змішування і зволоження компонентів таблетувальних сумішей
ММ Бовт, ОО Чепелюк, ОМ Чепелюк
2021
Підвищення ефективності роботи гомогенізатора
ОЮ Корсун, ОМ Чепелюк
Матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і …, 2020
2020
Дослідження процесу формування котлетних виробів
ВВ Васильков, ОМ Чепелюк
2019
Пневматичний мехатронний модуль дозування рідкої продукції (Патент на корисну модель№ 131290)
МВ Якимчук, ЛІ Іванова, ОМ Горчакова, СВ Токарчук, ЛВ Марцинкевич, ...
2019
Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста
МС Шпак, ОМ Гавва, ОО Чепелюк, ІМ Литовченко, ОМ Чепелюк
2019
Багатокритеріальний вибір обладнання для формування котлетних виробів
ВВ Васильков, ОМ Чепелюк, ОО Чепелюк
2019
Justification of the production lines arrangement based on quantitative and graphic methods for assessing the level of equipment excellence
V Vasylkov, O Chepeliuk, O Chepeliuk
2018
Аналіз машин для формування котлетних виробів з використанням принципу Парето
ВВ Васильков, ОМ Чепелюк
2018
Моделювання процесу дозування
Є Амельченко, ОМ Чепелюк
НУХТ, 2018
2018
Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної «Лікарська» в універсальній термокамері
ОО Нескуба, ОМ Чепелюк, ОО Чепелюк
2018
Использование метода спектрального анализа для обоснованного выбора оборудования для формования котлетных изделий
ВВ Васильков, ОМ Чепелюк, ОО Чепелюк
БНТУ, 2018
2018
Обґрунтування режиму роботи обладнання для змішування компонентів сумішей для таблетування
ОО Чепелюк, ОМ Чепелюк, ОО Губеня
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20