Подписаться
Дмитро Скрипніченко, Dmytro Skrypnichenko (ORCID: 0000-0003-2019-209Х)
Дмитро Скрипніченко, Dmytro Skrypnichenko (ORCID: 0000-0003-2019-209Х)
Odesa National University of Technology (Одеський національний технологічний університет)
Подтвержден адрес электронной почты в домене cloud.onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Обгрунтування раціонального вмісту молокозсідального ферменту chy-max у виробництві м’яких пробіотичних сирів
ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович
Харчова наука і технологія, с. 24-29, 2014
112014
Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи для виробництва м’яких пробіотичних сирів
НА Ткаченко, ДМ Скрипніченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
82015
ВИЗНАЧЕННЯ ПРОТЕОЛІТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ КОМПОЗИЦІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ
СД Михайлович
Харчова наука і технологія 2, с. 34-38, 2015
5*2015
Взаимодействие бифидо- и лактобактерий при производстве мягких пробиотических сыров
ТНА Скрипниченко Дмитрий Михайлович
Международная научная конференция «Пищевые инновации и биотехнологии» (29 …, 2014
5*2014
The justification of storage parameters for soft cheeses with probiotic properties
ДМ Скрипніченко, НА Ткаченко
Technology Audit And Production Reserves 1 (1), 76-81, 2016
32016
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СИРОВИННИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРКОВОГО ДЕСЕРТУ З НАПОВНЮВАЧАМИ.
Л ЛО
Scientific Works 84 (2), 2020
22020
Параметри визрівання білкової маси у технології м'яких пробіотичних сирів
ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович
Продовольча індустрія АПК, с. 10-15, 2015
22015
Обоснование рациональной концентрации кальция хлорида в технологии мягких сыров с пробиотическими свойствами
НА Дидух, ДМ Скрипниченко
22013
РОЗРОБКА ТЕХНОлОгІЇ СИРОВАТКОВИХ НАПОЇВ
ДМ Скрипніченко, ВО Казюк, ОМ Безземельний
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 42019122, 2019
12019
Технологічні основи виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостями
ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович
Збірник тез доповідей 76 Наукової конференції викладачів академії», 81-83, 2016
12016
ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯКИХ СИРІВ З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович
Технологический аудит и резервы производства, с. 76-81, 2016
12016
Підбір заквашувальних композицій для виробництва м’якого пробіотичного сиру
ДМ Скрипніченко
12015
ПЕРЕРОБКА МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У СИРОВАТКОВИЙ ПРОДУКТ З ПЛАСТИЧНОЮ КОНСИСТЕНЦІЄЮ
ОБ Чабанова, АА Трубнікова, ДМ Скрипніченко
The 10 th International scientific and practical conference “Innovations and …, 2022
2022
Вплив молока-сировини ВРХ на формування показників якості м’якого сиру «Моцарелла»
Д Скрипніченко
2022
ВИРОБНИЦТВО Й ПЕРЕРОБКА МОЛОКА В УКРАЇНІ ТА СВІТІ
ДМ Скрипніченко, СК Скрипніченко, ДВ Федорчук
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 81, 2022
2022
Органолептична оцінка якості м'яких сирів з пробіотичними властивостями
ДМ Скрипніченко, СК Скрипніченко, ТА Ткаченко
2022
Особливості підготовки та внесення насіння чіа при виробництві сиру маскарпоне
ДМ Скрипніченко, ЛО Ланженко, СК Скрипніченко
2022
Розвиток вищої освіти у воєнний час
ЛО Ланженко, НО Дец, ДМ Скрипніченко
2022
Дослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя
НО Дец, ЛО Ланженко, ДМ Скрипніченко, НА Сіренко
2022
Особливості дисципліни «Стандартизація, облік і звітність у виробництві та переробці продукції тваринництва»
ДМ Скрипніченко, ОА Кручек, ІО Климентьєва, СК Скрипніченко
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20