Обгрунтування раціонального вмісту молокозсідального ферменту chy-max у виробництві м’яких пробіотичних сирів ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович Харчова наука і технологія, с. 24-29, 2014 | 11 | 2014 |
Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи для виробництва м’яких пробіотичних сирів НА Ткаченко, ДМ Скрипніченко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 8 | 2015 |
ВИЗНАЧЕННЯ ПРОТЕОЛІТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ КОМПОЗИЦІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ СД Михайлович Харчова наука і технологія 2, с. 34-38, 2015 | 5* | 2015 |
Взаимодействие бифидо- и лактобактерий при производстве мягких пробиотических сыров ТНА Скрипниченко Дмитрий Михайлович Международная научная конференция «Пищевые инновации и биотехнологии» (29 …, 2014 | 5* | 2014 |
The justification of storage parameters for soft cheeses with probiotic properties ДМ Скрипніченко, НА Ткаченко Technology Audit And Production Reserves 1 (1), 76-81, 2016 | 3 | 2016 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СИРОВИННИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРКОВОГО ДЕСЕРТУ З НАПОВНЮВАЧАМИ. Л ЛО Scientific Works 84 (2), 2020 | 2 | 2020 |
Параметри визрівання білкової маси у технології м'яких пробіотичних сирів ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович Продовольча індустрія АПК, с. 10-15, 2015 | 2 | 2015 |
Обоснование рациональной концентрации кальция хлорида в технологии мягких сыров с пробиотическими свойствами НА Дидух, ДМ Скрипниченко | 2 | 2013 |
РОЗРОБКА ТЕХНОлОгІЇ СИРОВАТКОВИХ НАПОЇВ ДМ Скрипніченко, ВО Казюк, ОМ Безземельний ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 42019122, 2019 | 1 | 2019 |
Технологічні основи виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостями ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович Збірник тез доповідей 76 Наукової конференції викладачів академії», 81-83, 2016 | 1 | 2016 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯКИХ СИРІВ З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ТНА Скрипніченко Дмитро Михайлович Технологический аудит и резервы производства, с. 76-81, 2016 | 1 | 2016 |
Підбір заквашувальних композицій для виробництва м’якого пробіотичного сиру ДМ Скрипніченко | 1 | 2015 |
ПЕРЕРОБКА МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У СИРОВАТКОВИЙ ПРОДУКТ З ПЛАСТИЧНОЮ КОНСИСТЕНЦІЄЮ ОБ Чабанова, АА Трубнікова, ДМ Скрипніченко The 10 th International scientific and practical conference “Innovations and …, 2022 | | 2022 |
Вплив молока-сировини ВРХ на формування показників якості м’якого сиру «Моцарелла» Д Скрипніченко | | 2022 |
ВИРОБНИЦТВО Й ПЕРЕРОБКА МОЛОКА В УКРАЇНІ ТА СВІТІ ДМ Скрипніченко, СК Скрипніченко, ДВ Федорчук ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 81, 2022 | | 2022 |
Органолептична оцінка якості м'яких сирів з пробіотичними властивостями ДМ Скрипніченко, СК Скрипніченко, ТА Ткаченко | | 2022 |
Особливості підготовки та внесення насіння чіа при виробництві сиру маскарпоне ДМ Скрипніченко, ЛО Ланженко, СК Скрипніченко | | 2022 |
Розвиток вищої освіти у воєнний час ЛО Ланженко, НО Дец, ДМ Скрипніченко | | 2022 |
Дослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя НО Дец, ЛО Ланженко, ДМ Скрипніченко, НА Сіренко | | 2022 |
Особливості дисципліни «Стандартизація, облік і звітність у виробництві та переробці продукції тваринництва» ДМ Скрипніченко, ОА Кручек, ІО Климентьєва, СК Скрипніченко | | 2021 |