Методи визначення фальсифікації товарів: підручник. АА Дубініна, ІФ Овчиннікова, СО Дубініна, ТМ Летута, МО Науменко Х.: Видавничий дім «Професіонал, 2010 | 54 | 2010 |
Токсичнi речовини в харчових продуктах і методи їх визначення АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Селютіна, ТМ Летута, ТВ Щербакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 38 | 2016 |
Методи визначення фальсифікації товарів. Лабораторний практикум: навч. посіб. АА Дубініна Х.: Видавничий дім «Професіонал 336, 2, 2009 | 11 | 2009 |
Товарознавство продуктів функціонального призначення АА Дубініна, ТМ Летута, МО Янчева, ВФ Бондаренко, ВО Віннікова, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 8 | 2015 |
Порівняльна оцінка якості господарсько-ботанічних сортів гарбуза А DUBININA, T LETUTA, R TOMASHEVS’KA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011 | 5 | 2011 |
Сучасний стан розвитку технологій зберігання плодів і овочів АА Дубініна, ТМ Летута, ВВ Новікова, ТВ Фролова Молодий вчений, 23-30, 2016 | 4 | 2016 |
Товарознавство продуктів функціонального призначення ТМ Летута, НІ Черевична, ОВ Гапонцева Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 4 | 2012 |
Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних троянд СВ Сорокіна, ВО Акмен, ТМ Летута, НО Стрикова Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2015 | 3 | 2015 |
Мікотоксини в рослинній сировині АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Летута, ТА Непочатих, ІС Щербакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 2 | 2019 |
Дослідження здатності коренеплодів редьки до накопичення нітратів і пестицидів АА Дубініна, ГА Селютіна, ОВ Гапонцева Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 27-30, 2013 | 2 | 2013 |
Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів АА Дубініна, ТМ Летута, ОС Круглова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 2 | 2009 |
Аналіз впливу лікарсько-рослинних екстрактів на мікрофлору баклажанів АА Дубініна, ТМ Летута, ТВ Фролова Технічні науки та технології, 241-257, 2019 | 1 | 2019 |
Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю АА Дубініна, ТМ Летута, ТВ Фролова, КС Сібірякова, ОЮ Гриценко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 1 | 2018 |
Дослідження мікробіологічних показників якості свіжих овочів ТМ Летута, ТВ Фролова, ТА Щербак Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів ТМ Летута, ТВ Фролова Харків: ХДУХТ, 2016 | 1 | 2016 |
Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза АА Дубініна, ТМ Летута, ВО Віннікова Харків: ХНТУСГ, 2013 | 1 | 2013 |
Локалізація контамінантів у компартаментах цибулі ріпчастої та часнику АА Дубініна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (63)), 20-25, 2013 | 1 | 2013 |
Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні АА Дубініна, ТМ Летута, ТМ Попова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Пакувальні матеріали і тара: курс лекцій, спец. 076 «Підприємництво і торгівля» ТМ Летута, ЛВ Татар Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
. Аналіз міжнародних брендів апарт-готелів ТМ Летута, ЮА Кондрачук Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |