Підписатись
Летута Тетяна
Летута Тетяна
ХДУХТ, кафедра товарознавства та експертизи товарів
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методи визначення фальсифікації товарів: підручник.
АА Дубініна, ІФ Овчиннікова, СО Дубініна, ТМ Летута, МО Науменко
Х.: Видавничий дім «Професіонал, 2010
542010
Токсичнi речовини в харчових продуктах і методи їх визначення
АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Селютіна, ТМ Летута, ТВ Щербакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
382016
Методи визначення фальсифікації товарів. Лабораторний практикум: навч. посіб.
АА Дубініна
Х.: Видавничий дім «Професіонал 336, 2, 2009
112009
Товарознавство продуктів функціонального призначення
АА Дубініна, ТМ Летута, МО Янчева, ВФ Бондаренко, ВО Віннікова, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
82015
Порівняльна оцінка якості господарсько-ботанічних сортів гарбуза
А DUBININA, T LETUTA, R TOMASHEVS’KA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011
52011
Сучасний стан розвитку технологій зберігання плодів і овочів
АА Дубініна, ТМ Летута, ВВ Новікова, ТВ Фролова
Молодий вчений, 23-30, 2016
42016
Товарознавство продуктів функціонального призначення
ТМ Летута, НІ Черевична, ОВ Гапонцева
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
42012
Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних троянд
СВ Сорокіна, ВО Акмен, ТМ Летута, НО Стрикова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2015
32015
Мікотоксини в рослинній сировині
АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Летута, ТА Непочатих, ІС Щербакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
22019
Дослідження здатності коренеплодів редьки до накопичення нітратів і пестицидів
АА Дубініна, ГА Селютіна, ОВ Гапонцева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 27-30, 2013
22013
Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів
АА Дубініна, ТМ Летута, ОС Круглова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Аналіз впливу лікарсько-рослинних екстрактів на мікрофлору баклажанів
АА Дубініна, ТМ Летута, ТВ Фролова
Технічні науки та технології, 241-257, 2019
12019
Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю
АА Дубініна, ТМ Летута, ТВ Фролова, КС Сібірякова, ОЮ Гриценко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
Дослідження мікробіологічних показників якості свіжих овочів
ТМ Летута, ТВ Фролова, ТА Щербак
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів
ТМ Летута, ТВ Фролова
Харків: ХДУХТ, 2016
12016
Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза
АА Дубініна, ТМ Летута, ВО Віннікова
Харків: ХНТУСГ, 2013
12013
Локалізація контамінантів у компартаментах цибулі ріпчастої та часнику
АА Дубініна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (63)), 20-25, 2013
12013
Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні
АА Дубініна, ТМ Летута, ТМ Попова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Пакувальні матеріали і тара: курс лекцій, спец. 076 «Підприємництво і торгівля»
ТМ Летута, ЛВ Татар
Харків: ДБТУ, 2023
2023
. Аналіз міжнародних брендів апарт-готелів
ТМ Летута, ЮА Кондрачук
Харків: ДБТУ, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20