Підписатись
Олександра Горобець, Aleksandra Horobetc
Олександра Горобець, Aleksandra Horobetc
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
132016
ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
Г Хомич, О Горобець
Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького 17 (64), 174-179, 2015
132015
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
112016
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
ОМ Горобець
72017
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
62016
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
52020
Исследование биологически активных веществ хеномелеса и продуктов его переработки
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, A Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 29-35, 2016
52016
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ХЕНОМЕЛЕСОМ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Г Хомич, О Горобець, А Бородай
Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького 18 (65), 143-148, 2016
5*2016
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
42020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко
42020
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
42019
ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ
Г Хомич, О Горобець
НАУКОВI ПРАЦI ОНАХТ, 20-26, 2015
42015
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесу
ГП Хомич, ОМ Горобець
Київ, НУХТ, 2015
32015
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів
АВ Павлова, ВВ Білоусенко, ОА Михнюк, ОМ Горобець, ГП Хомич
ПУЕТ, Полтава, 2019
22019
Використання кавового шламу в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, АА Сокол, ВЮ Іванов
ПУЕТ, Полтава, 2019
22019
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Удосконалення технології групи цукристих виробів
ГП Хомич, ОМ ГОРОБЕЦЬ, ВФ ГОНЧАРЕНКО, ЮВ ПОДОЙНИК
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
12022
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮГ Наконечна, ІВ Чоні, НВ Тесленко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
12022
Використання відходів рослинної сировини в технології солодких жельованих страв
ОМ Горобець, ЮВ Левченко
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20