Підписатись
Олександра Горобець, Aleksandra Horobetc
Олександра Горобець, Aleksandra Horobetc
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
Г Хомич, О Горобець
Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького 17 (64), 174-179, 2015
152015
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50, 2016
82016
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
62016
Исследование биологически активных веществ хеномелеса и продуктов его переработки
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, A Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 29-35, 2016
52016
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ХЕНОМЕЛЕСОМ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Г Хомич, О Горобець, А Бородай
Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького 18 (65), 143-148, 2016
4*2016
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
32020
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
ОМ Горобець
32017
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесу
ГП Хомич, ОМ Горобець
Київ, НУХТ, 2015
32015
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
22020
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
22016
ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ
Г Хомич, О Горобець
НАУКОВI ПРАЦI ОНАХТ, 20-26, 2015
22015
Використання відходів рослинної сировини в технології солодких жельованих страв
ОМ Горобець, ЮВ Левченко
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів
АВ Павлова, ВВ Білоусенко, ОА Михнюк, ОМ Горобець, ГП Хомич
ПУЕТ, Полтава, 2019
12019
Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів
Ю Левченко, Г Хомич, О Горобець
Полтава ПУЕТ, 2019
12019
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, НІ Ткач, ЮС Добринь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019
12019
Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець
ОНАХТ, 2016
12016
ІНТЕНСТФІКАЦІЯ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ПРИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ З ХЕНОМЕЛЕСУ
ГП Хомич, ОМ Горобець
Київський національний торговельно-економічний університет, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20