Конкурентоспроможність: сутність та об’єкти дослідження ХО Баранюк Економіка харчової промисловості, 33–39-33–39, 2016 | 17 | 2016 |
Ефективність діяльності підприємств харчової промисловості Одеської області: практичний аспект ХО Баранюк, НМ Купріна Економіка харчової промисловості 7 (4), 28-34, 2015 | 7 | 2015 |
Оборотні активи в системі управління підприємства: сучасні аспекти обліку, аналізу та аудиту НМ Купріна, ТМ Ступницька, ХО Баранюк, ОМ Величко Food Industry Economics 13 (2), 2021 | 6 | 2021 |
Competitiveness of the national economy: current aspects of management N Kuprina, K Baraniuk, K Vaskovska Periodicals of Engineering and Natural Sciences 7 (2), 794-805, 2019 | 6 | 2019 |
Managing the competitiveness of the enterprise in the context of transformational change N Kuprina, T Stupnytska, K Vaskovska, O Boyko, K Baraniuk, T Markova International Journal of Recent Technology and Engineering (IJRTE) 8 (2 …, 2019 | 6 | 2019 |
Current assets in the enterprise management system: modern aspects of accounting, analysis and audit N Kuprina, T Stupnytska, K Baraniuk, O Velychko Food Industry Economics 13 (2), 50-57, 2021 | 5 | 2021 |
Analysis and structuring of external and internal factors of influence on competitiveness of enterprise ХО Баранюк Економіка харчової промисловості 9 (1), 30-37, 2017 | 5* | 2017 |
Підприємства малого бізнесу: дослідження методів аналізу конкурентоспроможності ХО Баранюк Розвиток фінансової системи сучасного підприємства: обліково-аналітичний …, 2017 | 4 | 2017 |
Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products. P Antonyuk, P Antonyuk, T Stupnytska, K Baraniuk | 2 | 2021 |
Аналіз стану торгівлі агропродовольчими товарами України з країнами Африки ПО Антонюк, ОП Антонюк, ТМ Ступницька, ХО Баранюк Food Industry Economics 11 (2), 3-12, 2019 | 2* | 2019 |
Підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості малого бізнесу ХО Баранюк, НМ Купріна Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні, 127-136, 2018 | 2* | 2018 |
Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств: дослідження та удосконалення ХО Баранюк Інноваційна економіка 69 (5-6), 113-118, 2017 | 2 | 2017 |
Аспекти забезпечення ефективного функцiонування пiдприємств малого бiзнесу харчової промисловостi ХО Баранюк | 2 | 2016 |
Технологічне підприємництво як інструмент розвитку виробництва та ефективності діяльності в харчовій промисловості НМ Купріна, ХО Баранюк Food Industry Economics 14 (2), 2022 | 1 | 2022 |
Analysis of the current state of foreign trade of Ukraine in agri-food products. P Antonyuk, O Antonyuk, T Stupnytska, K Baraniuk | 1 | 2021 |
Аналіз сучасного стану зовнішньої торгівлі України агропродовольчими товарами ПО Антонюк, ОП Антонюк, ТМ Ступницька, ХО Баранюк Food Industry Economics 13 (3), 2021 | 1 | 2021 |
Formation of an Integrated Approach to Conducting Financial Analysis of the Company's Equity Based on Aspects of Information Management N Kuprina, T Markova, K Baraniuk, M Stupnytska Journal of Information Technology Management 13 (Special Issue: Role of ICT …, 2021 | 1 | 2021 |
Audit development in Ukraine: aspects of regulation of audit activity T Stupnytska, N Kuprina, Н Tkachuk, K Baraniuk | 1 | 2021 |
Сучасні методи оцінювання конкурентоспроможності підприємств України: теорія та практика ХО Баранюк | 1 | 2017 |
Аспекти забезпечення ефективного функціонування підприємств малого бізнесу в харчовій промисловості ХО Баранюк Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття …, 2016 | 1 | 2016 |