Підписатись
Светлана Тетерина/Світлана Тетеріна / Svetlana Teterina
Светлана Тетерина/Світлана Тетеріна / Svetlana Teterina
доцент кафедры биотехнологии и микробиологии, Национальный университет пищевых технологий/кафедра
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР: навч. посібн
НМ Грегірчак, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор
К.: НУХТ, 274, 2018
172018
Использование антисептика-флокулянта при извлечении сахарозы из свекловичной стружки
НА Гусятинская, МП Купчик, АА Липец, ТН Чорна, СН Тетерина
Сахар, 36-39, 2006
102006
Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів
ВО Красінько, СМ Тетеріна, ТМ Скокун
92012
Studying the process of extracting sugary substances from the stalks of sweet sorghum in the technology of making food syrups
N Husiatynska, N Hryhorenko, O Kalenik, M Husiatynskyi, S Teterina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
62021
Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, МВ Гусятинський, ІМ Касян
52010
Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, НМ Романченко
42011
Disinfectants efficiency on microorganisms-active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage
N Husyatynska, S Teterina, T Nechipor, I Kasian
Ukrainian food journal, 626-637, 2015
32015
Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
СМ Тетеріна, НМ Грегірчак
32013
Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій
ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук
22018
Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів
СМ Тетеріна, НМ Ющенко, УГ Кузьмик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (76)), 45-49, 2015
22015
Дослiдження ефективностi застосування дезiнфекцiйного засобу «Жавель-Клейд» на глобинському цукровому заводi
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ЛМ Бурда
22014
Вплив видової мікрофлори цукрових буряків на розвиток кагатної гнилі
НА Гусятинська, CМ Тетеріна, ІМ Касян
Цукор України, 10-15, 2017
12017
Usage of Natural Spicy Aromatic Raw MaterialS for Avoiding of Microbiological Deterioration of Dairy Products
СМ Тетеріна, НМ Ющенко, УГ Кузьмик
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 45-49, 2015
12015
Determination of microbiological and physicochemical characteristics of sweet sorghum and wort on its base in the non-alcoholic drinks technology
A Korolenko, M Karputina, S Teterina
12014
Аналіз ефективності дії дезінфектантів щодо мікроорганізмів–активних збудників кагатної гнилі
НА Гусятинська, СМ Тетеріна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 42-50, 2014
12014
Исследование эффективности применения дезинфицирующего средства «Жавель-Клейд» на Глобинском сахарном заводе
НА Гусятинская, СН Тетерина, ЛН Бурда
12013
Биотехнологические подходы к проблеме утилизации молочной сыворотки как отхода молокоперерабатьвающей промышленности
СН Тетерина, ВО Красинько, ВС Шафранович
12013
Дослідження ефективності дезінфікуючого засобу «Санітарін» щодо мікрофлори бурякоцукрового виробництва
НА Гусятинська, ЛР Решетняк, СМ Тетеріна, ІМ Касян
12009
Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
СМ Тетеріна
12008
ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СУСЛА З ЦУКРОВОГО СОРГО ТА ЯБЛУЧНОГО КОНЦЕНТРАТУ ЯК СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БЕЗПЕЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
M Karputina, O Vitriak, S Oliinyk, Z Romanova, D Kharheliia, S Teterina
SWorldJournal, 30-34, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20