Светлана Тетерина/Світлана Тетеріна / Svetlana Teterina
Светлана Тетерина/Світлана Тетеріна / Svetlana Teterina
доцент кафедры биотехнологии и микробиологии, Национальный университет пищевых технологий/кафедра
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів
ВО Красінько, СМ Тетеріна, ТМ Скокун
52012
Использование антисептика-флокулянта при извлечении сахарозы из свекловичной стружки
НА Гусятинская, МП Купчик, АА Липец, ТН Чорна, СН Тетерина
Сахар, 36-39, 2006
52006
Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, НМ Романченко
32011
Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, МВ Гусятинський, ІМ Касян
32010
Дослідження ефективності застосування дезінфекційного засобу Жавель-Клейд на Глобинському цукровому заводі
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ЛМ Бурда
Цукор України, 14-19, 2014
22014
Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій
ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 209-215, 2018
12018
Вплив видової мікрофлори цукрових буряків на розвиток кагатної гнилі
НА Гусятинська, CМ Тетеріна, ІМ Касян
Цукор України, 10-15, 2017
12017
STUDY ON ANTIMICROBIAL CHARACTERISTICS OF SPICES’COMPOSITION
S Teterina, N Yushchenko, U Kuzmyk, I Khlystun
Food and Environment Safety Journal 14 (3), 2016
12016
Disinfectants efficiency on microorganisms-active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage
N Husyatynska, S Teterina, T Nechipor, I Kasian
Ukrainian food journal, 626-637, 2015
12015
Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів
СМ Тетеріна, УГ Кузьмик
12015
Usage of natural spicy aromatic raw materialS for avoiding of microbiological deterioration of dairy products
СМ Тетеріна, НМ Ющенко, УГ Кузьмик
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10 (76)), 45-49, 2015
12015
Биотехнологические подходы к проблеме утилизации молочной сыворотки как отхода молокоперерабатьвающей промышленности
СН Тетерина, ВО Красинько, ВС Шафранович
12013
ПЕРСПЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ З ЧЕРЕМШІ ЯК ПРИРОДНЬОГО КОНСЕРВАНТА
НС Корх, СМ Тетеріна, ГО Сімахіна
BBK 79, 476, 2020
2020
Використання багатокритеріальної оптимізації поживного середовища для накопичення біомаси молочнокислих бактерій
МО Хоньків, СМ Тетеріна, СГ Даниленко, ОІ Потемська
2020
Нетрадиційна сировина в технології квасу бродіння
МВ Карпутіна, МК Войтенко, ДД Харгелія, СМ Тетеріна, ЗМ Романова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 180-188, 2019
2019
Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель№ 128338)
ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук
2018
Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель№ 129181)
ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук
2018
Дослідження мікробіологічних показників харчових емульсій
ІМ Устименко, НС Корх, ГЄ Поліщук, СМ Тетеріна
2018
Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель№ 128034)
ІМ Устименко, НС Корх, СМ Тетеріна, ГЄ Поліщук
2018
ПОДОЛАННЯ КАРДІОТОКСИЧНОСТІ ДОКСОРУБІЦИНУ ЗАСТОСУВАННЯМ ФУЛЕРЕНІВ
ІВ Ничипоренко, СМ Тетеріна, ВВ Сарнацька
Редакційна колегія, 59, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20