Підписатись
Olga Korablova,  Olha, Korablyova, Ольга Корабльова, Кораблева     0000-0001-6656-4640
Olga Korablova, Olha, Korablyova, Ольга Корабльова, Кораблева 0000-0001-6656-4640
Національний ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України
Підтверджена електронна адреса в nbg.kiev.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Пряности (Spices)
ГМ Рыбак, ЛР Романенко, ...
Изд. 2-е доп. и перераб, Киев :Урожай, 1995
34*1995
Пряности
ГМ Рыбак, ЛР Романенко, ОА Кораблева
К.: Урожай, 1989
341989
Збереження та збагачення рослинних ресурсів шляхом інтродукції та біотехнології
ТМ Черевченко, МБ Гапоненко, ДБ Рахметов, ..., ОА Корабльова, та ін.
Збереження та збагачення рослинних ресурсів шляхом інтродукції та …, 2012
322012
Полезные растения в Украине: от интродукции до использования
ОА Кораблева, ДБ Рахметов
К.: Фитосоциоцентр, 171 с., 2012
262012
Katalog roslyn viddilu novyh kultur [Catalog of plants of the Department of New Cultures]
DB Rakhmetov, OA Korablova, NO Stadnichuk, OL Andrushchenko, ...
Kyiv: Fitosotsiotsentr.[in Ukrainian], 112, 2015
182015
Пряности и приправы
ОА Кораблева
162011
Plants of Nepeta cataria var. citriodora Beck. and essential oils from them for food industry
N Frolova, A Ukrainets, O Korablova, V Voitsekhivskyi
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), 449-455, 2019
132019
Отечественные пряности в консервировании
ЮА Утеуш, ГМ Рыбак, ДН Шобат, ЛР Романенко, АГ Демченко, ...
Киев: Наук. думка, 192., 1986
131986
Екологічна роль біорізноманіття в культурних фітоценозах
ЛД Юрчак, НВ Заіменко, ПА Мороз, ДБ Рахметов, ОА Корабльова, ...
Агроекологічний журнал, 46-52, 2009
122009
Phenolic compounds content in Vitex agnus-castus L. and V. cannabifolia Sieb. growing in Ukraine
O Yushchyshena, O Tsurkan
J Med Plants Stud 2 (4), 36-40, 2014
112014
Жирні кислоти листя, стебел та суцвіть вітексу священного (Vitex agnus-castus L.)
ОВ Ющишена, ОО Цуркан, ОА Корабльова
Здобутки клінічної i експериментальної медицини, 139-141, 2014
102014
Нові кормові, пряносмакові та овочеві інтродуценти в Лісостепу і Поліссі України. New fodder, spice and vegetable introducers in the Forest-Steppe and Polyssia of Ukraine
ДБ Рахметов, НО Стаднічук, ОА Корабльова, НМ Смілянець, ...
К.: Фітосоціоцентр, 162 c., 2004
102004
Research of milk fat oxidation processes during storage of butter pastes.
O Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk, V Pasichnyi, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
92020
Prospects of using spices in technology soft-ripened goat cheese
N Frolova, N Yushchenko, I Korolchuk, O Korablova
Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality, 2019
62019
Content of phenolic compounds in plant raw of Cichorium intybus L., Lamium purpureum L. and Viscum album L.
OM Vergun, OV Grygorieva, J Brindza, OV Shymanska, DB Rakhmetov, ...
Інтродукція рослин, 87-96, 2019
62019
Біоморфологічні особливості видів роду Monarda L.
ОА Корабльова, МВ Рись
Науковий вісник НЛТУ, С. 296–300, 2013
62013
Научный поход к составлению композиций из пряно-ароматического сырья для вермутов
ИВ Добоний, МВ Билько, ОА Кораблева
Пищевая промышленность: наука и технология.–Минск: РУП Научно-практический …, 2012
62012
Novi kormovi, priano smakovi ta ovochevi introdutsenty v Lisostepu i Polissi Ukrainy [New fodder, spice and vegetable introducers in the Forest-Steppe and Polyssia of Ukraine]
DB Rakhmetov, NO Stadnychuk, OA Korablova
Kyiv: Fitosotsiotsentr [in Ukrainian], 162, 2004
52004
Монарда в условиях интродукции в Полесье Украины.
ОА Кораблева
Бюллетень государственного Никитского ботанического сада, С.68-71., 2001
52001
The content of macro- and microelements in plants of the genus Artemisia under conditions of introduction in the M. M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine.
O Коrablova, D Rakhmetov, M Shanaida, O Vergun, Т Bagatska, ...
Plant Varieties Studying and Protection 17 (3), 199-209, 2021
42021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20