Підписатись
Olga Korablova,  Olha, Korablyova, Ольга Корабльова, Кораблева     0000-0001-6656-4640
Olga Korablova, Olha, Korablyova, Ольга Корабльова, Кораблева 0000-0001-6656-4640
Національний ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України
Підтверджена електронна адреса в nbg.kiev.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Пряности (Spices)
ГМ Рыбак, ЛР Романенко, ...
Изд. 2-е доп. и перераб, Киев :Урожай, 1995
33*1995
Пряности
ГМ Рыбак, ЛР Романенко, ОА Кораблева
К.: Урожай, 1989
331989
Збереження та збагачення рослинних ресурсів шляхом інтродукції та біотехнології
ТМ Черевченко, МБ Гапоненко, ДБ Рахметов, ..., ОА Корабльова, та ін.
Збереження та збагачення рослинних ресурсів шляхом інтродукції та …, 2012
322012
Полезные растения в Украине: от интродукции до использования
ОА Кораблева, ДБ Рахметов
К.: Фитосоциоцентр, 171 с., 2012
262012
Katalog roslyn viddilu novyh kultur [Catalog of plants of the Department of New Cultures]
DB Rakhmetov, OA Korablova, NO Stadnichuk, OL Andrushchenko, ...
Kyiv: Fitosotsiotsentr.[in Ukrainian], 112, 2015
192015
Пряности и приправы
ОА Кораблева
152011
Research of milk fat oxidation processes during storage of butter pastes.
O Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk, V Pasichnyi, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
142020
Plants of Nepeta cataria var. citriodora Beck. and essential oils from them for food industry
N Frolova, A Ukrainets, O Korablova, V Voitsekhivskyi
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), 449-455, 2019
142019
Екологічна роль біорізноманіття в культурних фітоценозах
ЛД Юрчак, НВ Заіменко, ПА Мороз, ДБ Рахметов, ОА Корабльова, ...
Агроекологічний журнал, 46-52, 2009
122009
Отечественные пряности в консервировании
Ю Утеуш, Г Рыбак, Д Шобат, Л Романенко, А Демченко, О Кораблева
Киев: Наук. думка, 192 с., 1986
121986
Phenolic compounds content in Vitex agnus-castus L. and V. cannabifolia Sieb. growing in Ukraine
O Yushchyshena, O Tsurkan
J Med Plants Stud 2 (4), 36-40, 2014
112014
Жирні кислоти листя, стебел та суцвіть вітексу священного (Vitex agnus-castus L.)
ОВ Ющишена, ОО Цуркан, ОА Корабльова
Здобутки клінічної i експериментальної медицини, 139-141, 2014
102014
Нові кормові, пряносмакові та овочеві інтродуценти в Лісостепу і Поліссі України. New fodder, spice and vegetable introducers in the Forest-Steppe and Polyssia of Ukraine
ДБ Рахметов, НО Стаднічук, ОА Корабльова, НМ Смілянець, ...
К.: Фітосоціоцентр, 162 c., 2004
102004
Prospects of using spices in technology soft-ripened goat cheese
N Frolova, N Yushchenko, I Korolchuk, O Korablova
Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality, 2019
82019
Content of phenolic compounds in plant raw of Cichorium intybus L., Lamium purpureum L. and Viscum album L.
OM Vergun, OV Grygorieva, J Brindza, OV Shymanska, DB Rakhmetov, ...
Інтродукція рослин, 87-96, 2019
62019
Научный поход к составлению композиций из пряно-ароматического сырья для вермутов
ИВ Добоний, МВ Билько, ОА Кораблева
Пищевая промышленность: наука и технология.–Минск: РУП Научно-практический …, 2012
62012
The content of macro- and microelements in plants of the genus Artemisia under conditions of introduction in the M. M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine.
O Коrablova, D Rakhmetov, M Shanaida, O Vergun, Т Bagatska, ...
Plant Varieties Studying and Protection 17 (3), 199-209, 2021
52021
Novi kormovi, priano smakovi ta ovochevi introdutsenty v Lisostepu i Polissi Ukrainy [New fodder, spice and vegetable introducers in the Forest-Steppe and Polyssia of Ukraine]
DB Rakhmetov, NO Stadnychuk, OA Korablova
Kyiv: Fitosotsiotsentr [in Ukrainian], 162, 2004
52004
Монарда в условиях интродукции в Полесье Украины.
ОА Кораблева
Бюллетень государственного Никитского ботанического сада, С.68-71., 2001
52001
Использование нетрадиционных пряноароматических растений в пищеконцентратной промышленности
ОА Кораблева, ЛР Романенко
Материалы 1 Международного симпозиума “Новые и нетрадиционные растения и …, 1995
51995
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20