Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамелі ОС Шульга, ТВ Каменчук, СІ Шульга | 9 | 2012 |
Synthesis and study of 3-methyl-6H-indolo[2,3-b]quinoxalines SI Shulga, NV Simurova, OS Shulga, NI Misa Russian Journal of Organic Chemistry 50 (8), 1175-1179, 2014 | 6 | 2014 |
Химический состав и свойства красящих веществ тростникового сахара-сырца и продуктов его переработки ЛД Бобровник, СИ Шульга, ГИ Шейко, НВ Дубинина | 4 | 1986 |
Реакция солей 2-аминотиазолов с 1, 1, 3, 3-тетраэтоксипропаном СИ Шульга, ВА Чуйгук | 3 | 1972 |
ВА Ч у й г у к СИ Шульга Укр. хим. ж 36 (433), 37, 1970 | 3 | 1970 |
СИНТЕЗ И ИССЛЕДОВАНИЯ 3-МЕТИЛ-6 H-ИНДОЛО [2,3- b] ХИНОКСАЛИНОВ СИ Шульга, НВ Симурова, ОС Шульга, НИ Миса Журнал органической химии 50 (8), 1192-1196, 2014 | 2 | 2014 |
Apple powder in additives to enhance food value caramel. O Shulga, T Kamenchuk, S Shulga | 2 | 2012 |
Влияние молока и сыворотки на свойства съедобных пленок и покрытий ОС Шульга, АП Перепелица, СИ Шульга Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 1 | 2017 |
Оптимізація технології виробництва екструзійних картоплепродуктів з використанням додаткової сировини ОС Шульга, ЛB Грибович, CІ Шульга Наукові праці Національного університету харчових технологій, 212-218, 2014 | 1 | 2014 |
Определение свинца в пектине СИ Шульга, ВИ Баевская, ВН Ищенко, НЮ Зинченко Сахар, 42-43, 2013 | 1 | 2013 |
Выделение пектиновых веществ из выжимок топинамбура СИ Шульга, ВИ Баевская, НЮ Зинченко | 1 | 2013 |
Физико-химические свойства пектина выделенного из топинамбура СИ Шульга, ВИ Баевская, НЮ Зинченко, ВН Ищенко | 1 | 2012 |
Вплив процесу екструзії на крохмаль екструзійних картопле продуктів ОС Шульга, ВМ Ковбаса, СІ Шульга Харчова наука і технологія, 60-62, 2011 | 1 | 2011 |
Полиметиновые красители из тиазоло (3, 2-а) пиримидиниевых солей и пиримимидо (2, 1-в) бензотиазолиевых солей СИ Шульга, ВА Чуйгук | 1 | 1971 |
Конденсация солей 2-аминотиазола и его бензопроизводных с трифторацетилацетоном СИ Шульга, НВ Симурова, ОС Шульга Журнал органической химии 57 (3), 384-390, 2021 | | 2021 |
Синтез и исследование 6H-индоло[2,3-b]хиноксалинов СИ Шульга, ОС Шульга Журнал органической химии 56 (12), 1884-1890, 2020 | | 2020 |
Модернізація вантажного ліфта для встановлення системи пристроїв, що збільшує продуктивність харчової пакованої продукції ВО Гущик | | 2020 |
Модифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продукту ОС Шульга, НВ Сімурова, СІ Шульга, ОП Перепелиця Вопросы химии и химической технологии, 128-136, 2018 | | 2018 |
Вплив молока та сироватки на властивості їстівної плівки і покриття ОС Шульга, ОП Перепелиця, СІ Шульга Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | | 2017 |
Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів ОС Шульга, АІ Чорна, СМ Кобилінський, СІ Шульга Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | | 2017 |