Подписаться
Deinychenko Liudmyla, Дейниченко Людмила Григорівна, Дейниченко Людмила Григорьевна
Deinychenko Liudmyla, Дейниченко Людмила Григорівна, Дейниченко Людмила Григорьевна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
132016
Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 16-21, 2018
72018
Tekhnolohiya ta biolohichna tsinnistʹ molochno-bilkovykh kopretsypitativ [Technology and biological value of milk-protein co-precipitates]
VA Gnitsevich, TI Yudina, LG Deinychenko
Tovaryi i ryinki 2, 148-158, 2016
72016
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів
ВА Гніцевич, ЛГ Дейниченко, АБ Горальчук
62017
Analysis of the nonlinear criteria use for the foods quality assessment
I Koretska, L Deinychenko, T Kravchenko
42020
Biological Value of Protein of Culinary Products Based on Milk-Protein Concentrate
G Deinychenko, I Zolotukhina, V Skrynnik, L Deinychenko, T Kravchenko
EUREKA: Life Sciences,(3), 31-37, 2020
32020
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
V Gnitsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
EUREKA: Life Sciences, 10-17, 2018
32018
Исследование процесса формирования качества десертов
В Полевик, А Березовая, Л Дейниченко, И Корецкая
Norwegian Journal of development of the International Science, 53-61, 2021
22021
Quality rating of desserts based on fruit and berry raw materials
I Koretska, O Kuzmin, V Polyovyk, L Deinychenko, G Berezova
22021
Технологія та якість збитих десертів на основі молочно-білкового концентрату
ЛГ Дейниченко
22018
Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців збройних сил україни
ЛГ Дейниченко, КГ Ренке
22015
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення
ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка
12022
Розроблення технології тістового напівфабрикату «Мигдальний» для чизкейків
Л Дейниченко, В Бахмач, Г Дейниченко, Т Кравченко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 284-298, 2021
12021
Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів
Д Буряк, ВВ Польовик, ЛГ Дейниченко, ІЛ Корецька
12020
Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья
ГВ Дейниченко, ТВ Кравченко, ЛГ Дейниченко
ХНТУСГ, 2019
12019
Розробка технології нового виду сиру
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, ТВ Кравченко, ЛГ Дейниченко
12019
Исследование характеристик молочно-белковых концентратов в процессе низкотемпературного хранения
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11 (91)), 16-21, 2018
12018
Технологія та біологічна цінність виробів з молочно-білкового концентрату
ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ЛГ Дейниченко
12017
Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення
ЛГ Дейниченко
12016
Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів
ВА Гніцевич, ЛГ Дейниченко
12016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20