Підписатись
Чабанова Оксана Борисівна, Chabanova Oksana
Чабанова Оксана Борисівна, Chabanova Oksana
Odessa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки
S Bondar, A Trubnikova, O Chabanova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
142018
Analysis of a new diafiltration method of cleaning buttermilk from lactose with mineral composition preserved
S Bondar, O Chabanova, T Sharakhmatova, A Trubnikova
122018
Исследование процесса получения биогаза из отходов плодоконсервного производства
СН Бондарь, ОБ Чабанова, ТВ Недобийчук
Екологічна безпека, 68-72, 2008
72008
Grounding and Development of Low-Lactose Biologically Active Milk Ice Cream Formula
A Trubnikova, O Chabanova, S Bondar, S Vikul
Path of Science 4 (9), 3001-3021, 2018
52018
Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков
ОБ Чабанова, ЛП Кочмар, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 48-51, 2012
42012
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019
32019
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки
A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, Y Savchak
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
32018
Investigation of membrane process for the lactose extract from buttermilk concentrates
S Bondar, A Trubnikova, O Chabanova
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
Инновационные методы очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности
СН Бондарь, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 94-98, 2013
32013
Обґрунтування рецептур дієтичних напоїв на основі сироватки
ОБ Чабанова, СІ Вікуль, СМ Бондар, ОФ Нєдова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-191, 2014
22014
Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 112-113, 2013
22013
Якісні характеристики олій з ядер кісточок різних сортів абрикосів Одеського регіону для розроблення крафтової технології
Є Котляр, І Левчук, О Чабанова, В Ясько, Р Гладкіх
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
12023
Дослідження якісних показників мясних паштетів, збалансованих за жирнокислотнимта вітамінним складом
ЄО Котляр, ОА Топчій, ОБ Чабанова, ІВ Левчук, АС Паламарчук
12021
Повышение эффективности газообмена при аэробной обработке нанофильтрационных продуктов из пахты
СН Бондарь, АА Трубникова, ОБ Чабанова
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки
S Bondar, O Chabanova, A Trubnikova
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2017
12017
Отримання безлактозного концентрату маслянки
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Трубнікова, КС Мамінтова
12017
Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки
ОБ Чабанова, ВІ Дзьома, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 75-77, 2012
12012
Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність
ОБ Чабанова, ТВ Недобійчук, НО Могилянська, ДО Скрипніченко
Харчова наука і технологія, 87-90, 2010
12010
Lactose-free ice cream technology based on secondary dairy raw materials.
A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, T Nedobiichuk
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20