Умови одержання молочних продуктів високої якості ОІ Вознюк Аграрна наука та харчові технології, 141-152, 2015 | 8 | 2015 |
ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ПОКАЗНИКИ КРОВІ У КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ЗА ДІЇ ХЕЛАТНОГО КОМПЛЕКСУ МАРГАНЦЮ РА Чудак, ОІ Вознюк, ЮМ Подолян Zbiór artykułów naukowych., 31, 2017 | 5 | 2017 |
Вплив ферментного препарату на живу масу та забійні якості перепілок РА Чудак, ОІ Вознюк, ЮМ Подолян, АС Куцак Zbiór raportów naukowych., 54, 2014 | 5 | 2014 |
Вплив сухого «Екстракту ехінацеї блідої» на склад печінки перепелів РА Чудак, ЮМ Побережець, ОІ Вознюк Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 2 (100).-С. 81-89., 2019 | 3 | 2019 |
Продуктинвість курчат-бройлерів за згодовування комбікормів різного виробництва РА Чудак, ОІ Вознюк, ЮМ Подолян, ОО Вальков Аграрна наука та харчові технології, 107-112, 2016 | 3 | 2016 |
ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЕРЕПІЛОК ПІД ВПЛИВОМ ПРОБІОТИЧНОЇ ДОБАВКИ РА Чудак, ГМ Огороднічук, ОІ Вознюк, ТА Крамар | 3 | 2011 |
Продуктивність, якість яєць у перепілок за використання у годівлі ехінацеї пурпурової РА Чудак, ГМ Огороднійчук, ТВ Шевчук Вінниця, 2010 | 3 | 2010 |
Стан структур печінки свиней при згодовуванні кормових добавок ОІ Вознюк Monografia pokonferencyjna science, research, development, 30.01. 2019-31.01 …, 2019 | 2 | 2019 |
Ріст і розвиток бройлерів за уведення ферментного препарату РА Чудак, ЮМ Побережець, ОІ Вознюк Аграрна наука та харчові технології.-2018.-№ 1.-С. 21-26., 2018 | 2 | 2018 |
Перспективи розвитку виробництва органічних молочних продуктів в Україні та світі ОІ Вознюк Аграрна наука та харчові технології, 187-198, 2017 | 2 | 2017 |
Аналіз розвитку ринку виробництва молока та його перспективи ОІ Скоромна, ОІ Вознюк, АМ Вознюк, АС Куцак Вінниця, 2013 | 2 | 2013 |
Вплив якості бджолиного гнізда на питому активність радіонуклідів та концентрацію важких металів у меді СФ Разанов, ОІ Вознюк, НА Бережнюк, МП Серебряков Вінниця, 2013 | 2 | 2013 |
Пробіотики в годівлі поросят Є Трачук, О ВОЗНЮК, М КУРОЧКА, О НОСАЛЮК, В БОЛОХОВСЬКИЙ Тваринництво України, 32-35, 2012 | 2 | 2012 |
Ппродуктивність та хімічний склад яловичини різних порід і генотипів з голштинською породою ОІ Вознюк Monografia pokonferencyjna" Science, research, development"(Barcelona 29.04 …, 2019 | 1 | 2019 |
Ефективність вирощування гібридних свиней за використання кормів різного виробництва РА Чудак, ЮМ Побережець, ОІ Вознюк Аграрна наука та харчові технології.–2017.–№ 5 (99).–С. 11-16., 2017 | 1 | 2017 |
Пробіотик та фермент у раціонах перепелів та їх вплив на якість м" яса РА Чудак, НМ Балух, ГМ Огороднійчук Вінниця, 2013 | 1 | 2013 |
Контроль якості термічної обробки за коерцитивною силою ОІ Вознюк Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023 | | 2023 |
Ефективність використання фітобіотика з ехінацеї блідої у годівлі перепелів РА Чудак, ЮМ Побережець, ОІ Вознюк монографія.-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2020.-199 с., 2020 | | 2020 |
ЭФФЕКТИВНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КОМБИКОРМОВ ПРИ ВЫРАЩИВАНИИ ПОРОСЯТ О Vozniuk SWorldJournal, 90-102, 2020 | | 2020 |
КАЧЕСТВО МЯСА ПЕРЕПЕЛОВ ЗА ДЕЙСТВИЯ ФИТОБИОТИКИ Y Poberezhec, R Chudak, V Dobronecka, O Voznyuk Modern engineering and innovative technologies, 4-10, 2018 | | 2018 |