Подписаться
Foshchan Andriy / Фощан Андрій
Foshchan Andriy / Фощан Андрій
Другие именаФощан Андрій
Professor of Food Technology Department in State Biotechnological University, Kharkiv, Ukraine
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Системные исследования технологий переработки продуктов питания
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко, АЛ Фощан, ...
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко и др, 2000
232000
Регулювання реологічних та структурно-механічних властивостей желейних виробів та напівфабрикатів на основі комбінованих систем драглеутворювачів
АЛ Фощан, АМ Григоренко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 234-236, 2009
15*2009
Вивчення можливості використання желатину для підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів червоних морських водоростей
АЛ Фощан, АМ Григоренко
Збірник наукових праць–Х.: ХДУХТ, 530-536, 2004
13*2004
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов
ФВ Перцевой, АЛ Фощан, ЮА Савгира, ОА Гринченко, ПП Пивоваров
Днепропетровск: Пороги 204, 2003
122003
Magnetooptical testing of uniformity of the large area HTS-films
AI Belyaeva, AL Foshchan, VP Yur'ev
Soviet Technical Physics Letters 17, 762, 1991
81991
Технология переработки продуктов питания с использованием модификаторов: монография
ФВ Перцевой, ЮА Савгира, АЛ Фощан, ОА Гринченко, ПП Пивоваров, ...
Харьков.: ХГАТОП, 1998
61998
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження
КОМ Євлаш В.В., Фощан А.Л., Кузнецова Т.О., Артамонова М.В., Отрошко Н.О ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій 23 (5), 115–123, 2017
52017
Фізика і фізичні методи дослідження сировини та матеріалів: Навчальний посібник
МІ Погожих, АЛ Фощан, ММ Цуркан
Харків: ХДУХТ, 2008
52008
Grigorenko AM Vivchennya mojlivosti’vikoristannya jelatinu dlya pi’dvisch’ennya mi’cnosti’dragli’v sul’fatovanih poli’saharidi’v chervonih mors’ kih vodorostey
AL Foshchan
Zbi'rnik naukovih prac'HDUHT, 530-536, 2004
52004
РЕГУЛЮВАННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ТА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЖЕЛЕЙНИХ ВИРОБІВ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ КОМБІНОВАНИХ СИСТЕМ ДРАГЛЕУТВОРЮВАЧІВ
ФА Л.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 29-30, 2010
4*2010
Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водрослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы
АЛ Фощан
41995
Reologic properties of aqueous solutions of agar and gelatine for confectionery
SM Gubsky, SM Muzyka, AL Foshan, VV Evlash, ON Kalugin
Kharkiv University Bulletin. Chemical Series, 64-78, 2018
32018
Встановлення закономірностей впливу середовища на зміни фізико-хімічних показників драглів та обґрунтування строків зберігання желейної продукції
АЛ Фощан
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.–2009.–Вип 10 (59), 9-12, 2009
32009
Дослiдження процесу плавлення сирної пасти за допомогою дериватографа Q-1000: зб. наук. пр
ФВ Перцевий, ПВ Гурський, АЛ Фощан, ЛО Чуйко
Прогресивнi технiка та технологiï харчових виробництв, ресторанного …, 2005
32005
Modifying additives in jelly products
F Pertsevoy, A Foshchan, B Garncarek, T Miskiewicz
Publishing house of National University of Food Technologies, Kiev, 2005
32005
Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil.
A Demydova, I Levchuk, V Yevlash, O Aksonova, A Foshchan
Food Science & Technology (2073-8684) 16 (1), 2022
22022
Математика для иностранных студентов подготовительного отделения
АЛ Фощан, АО Борисова, ОО Борисов
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
22016
Методы молекулярного моделирования как инструмент для исследования пищевых гелей
ОМ Калугін, ІС Вовчинський, АЛ Фощан, СМ Губський, ВВ Євлаш
22015
ТЕХНОЛОГІЇ УДОСКОНАЛЕННЯ ЯКОСТІ ЖЕЛЕЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
ГАМ Фощан А.Л.
Зб. наук. праць Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі «Прогресивні техніка …, 2010
22010
Деякі аспекти процесу структуроутворення у розчинах драглеутворювачів
АЛ Фощан
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
22005
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20