Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв: довідник ГМ Гончаренко, ВВ Дуб, ВВ Гончаренко К.: Центр учбової літератури, 2007 | 23 | 2007 |
Удосконалення процесів переробки м’ясної сировини в підприємствах харчування: монографія ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб, 2003 | 9 | 2003 |
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування ВВ Дуб Харків: ХДУХТ, 2002 | 6 | 2002 |
Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, ВМ Пазюк, ВВ Дуб Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 3 | 2016 |
Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания: монография ГВ Дейниченко, АА Простаков, ВВ Дуб Харьков: Студцентр, 2003 | 3 | 2003 |
Модернизация и конструирование оборудования ГВ Дейниченко, АА Простаков, ВВ Дуб, ОГ Терешкин Питание и общество, 24, 2001 | 3 | 2001 |
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті ДП Крамаренко, ВВ Дуб ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті ДП Крамаренко, ВВ Дуб ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016 | 2 | 2016 |
Інтелектуальна власність: підручник ГВ Дейниченко К.: ІНКОС, 2014 | 2 | 2014 |
Патентознавство: підручник ГВ Дейниченко Харків: Вид-во «ФОП Чальцев ОВ, 2012 | 2 | 2012 |
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об’єкт інтелектуальної власності ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності, 2011 | 2 | 2011 |
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки ДП Крамаренко, ВВ Дуб, НІ Гіренко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |
Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культур ВМ Пазюк, ЖО Петрова, ВВ Дуб Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 1 | 2018 |
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 1 | 2016 |
Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності ВВ Дуб, ОВ Забочай Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 1 | 2013 |
ЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ДО СТВОРЕННЯ ТА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗВІДХОДНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗА ВМ Пазюк, ЖО Петрова, ВВ Дуб Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 73-79, 2023 | | 2023 |
ЕКО-ДИЗАЙН ТА СУЧАСНІ РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЗАКЛАДАХ ГОСТИННОСТІ ОГ Терешкін, ВВ Дуб, ДВ Горєлков Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 256-264, 2023 | | 2023 |
ФАКТОРИ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ СУШІННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ВМ Пазюк, ВВ Дуб, КВ Сєдих Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 123-130, 2023 | | 2023 |