Підписатись
Володимир Васильович Дуб
Володимир Васильович Дуб
доцент, Херсонський державний аграрно-економічний университет
Підтверджена електронна адреса в ksaeu.kherson.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв: довідник
ГМ Гончаренко, ВВ Дуб, ВВ Гончаренко
К.: Центр учбової літератури, 2007
232007
Удосконалення процесів переробки м’ясної сировини в підприємствах харчування: монографія
ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб
ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб, 2003
92003
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
ВВ Дуб
Харків: ХДУХТ, 2002
62002
Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків
ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, ВМ Пазюк, ВВ Дуб
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
32016
Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания: монография
ГВ Дейниченко, АА Простаков, ВВ Дуб
Харьков: Студцентр, 2003
32003
Модернизация и конструирование оборудования
ГВ Дейниченко, АА Простаков, ВВ Дуб, ОГ Терешкин
Питание и общество, 24, 2001
32001
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті
ДП Крамаренко, ВВ Дуб
ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016
22016
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті
ДП Крамаренко, ВВ Дуб
ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016
22016
Інтелектуальна власність: підручник
ГВ Дейниченко
К.: ІНКОС, 2014
22014
Патентознавство: підручник
ГВ Дейниченко
Харків: Вид-во «ФОП Чальцев ОВ, 2012
22012
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об’єкт інтелектуальної власності
ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна
Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності, 2011
22011
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки
ДП Крамаренко, ВВ Дуб, НІ Гіренко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культур
ВМ Пазюк, ЖО Петрова, ВВ Дуб
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства
ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів
ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
12017
Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас
ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
12016
Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності
ВВ Дуб, ОВ Забочай
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
ЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ДО СТВОРЕННЯ ТА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗВІДХОДНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗА
ВМ Пазюк, ЖО Петрова, ВВ Дуб
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 73-79, 2023
2023
ЕКО-ДИЗАЙН ТА СУЧАСНІ РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЗАКЛАДАХ ГОСТИННОСТІ
ОГ Терешкін, ВВ Дуб, ДВ Горєлков
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 256-264, 2023
2023
ФАКТОРИ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ СУШІННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР
ВМ Пазюк, ВВ Дуб, КВ Сєдих
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 123-130, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20