Підписатись
Олексій Тонких
Олексій Тонких
Київський національний університет технології та дизайну, кафедра Туризму та готельно-рестор бізнесу
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Міжнародні фінансові відносини:[Навч. посібник]
АП Румянцев, ВЯ Голюк, ОГ Тонких
К.: Центр учбової літератури 348, 2008
142008
Pedagogical aspects of students' digital competence development
K Demchyk, M Pasichnyk, O Pozharytska, O Tonkykh
Editorial Authors and Associated Researchers, 2021
32021
Influence of innovative factors on motivation of development of foreign economic activity
OH Tonkykh
Teorii mikro-i makroekonomiky: zb. nauk. Prats, 2009
32009
Vplyv innovatsiinykh faktoriv na motyvatsiiu rozvytku zovnishnyoekonomichnoi diialnosti
OH Tonkykh
Influence factors on innovation incentives of foreign economic activity …, 0
3
Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
12022
Технологія десертів функціонального призначення
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
12022
Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі
O Tonkykh, O Oliinyk
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 81-92, 2018
12018
Теоретичні аспекти взаємозв’язку інноваційних факторів та міжнародного конкурентного потенціалу підприємства
АДР О.Г. Тонких
Стратегія розвитку України, С. 87 – 92, 2018
12018
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНИХ ФІНАНСОВИХ ВІДНОСИН
ВС Сухова, ОГ Тонких
Економіка ринкових відносин, 0
1
ПОБУДОВА КОРПОРАТИВНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
A Balvak, M Demchenko, V Drahun, V Petrenko, V Prysiazhniuk, O Ivanov, ...
European Science, 25-47, 2023
2023
ОСНАЩЕННЯ МЕРЕЖЕВИМ ОБЛАДНАННЯМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ
S Korotkov, A Tverdokhleb, D Korotin, O Hunko, V Stepanchuk, ...
European Science, 61-90, 2023
2023
ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ІОТ В СИСТЕМАХ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ
ЄО Зайцев, ВО Березниченко, МВ Панчик, АВ Антоненко, ОГ Тонких
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 23-32, 2023
2023
Моделювання рецептурного складу оздоровчих продуктів харчування на основі функціональних композицій
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
2022
Сучасні тенденції розвитку ринку готельно-ресторанних послуг
СНЛ Тонких О. Г., Олійник О.М.
Актуальні проблеми економіки, 40-46, 2021
2021
ТЕОРЕТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ОГ Тонких, ДІ Ковтуненко
The 4th International scientific and practical conference “Science and …, 2020
2020
Теоретичні аспекти міжнародної транспортної логістики як складової формування конкурентоспроможності країни
ОГ Тонких
«Проблеми та перспективи забеспечення стабільного соціально-економічного …, 2018
2018
РУМЯНЦЕВ АП
ОГ ТОНКИХ
СТРАТЕГІЯ розвитку України, 21, 2017
2017
Інноватизація міжнародних маркетингових комунікацій у сфері соціально-культурного розвитку
АПР О.Г. Тонких
Стратегія розвитку України, С. 21 – 26., 2017
2017
Транскордонне співробітництво у системі міжнародної конкурентоспроможності України
ОГ Тонких
Збірник наукових праць Донецького державного університету управління …, 2016
2016
Вплив інновацій на розвиток міжнародної конкурентоспроможності
ЛВ Страшинська, ОГ Тонких
НПУ імені МП Драгоманова, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20