Міжнародні фінансові відносини:[Навч. посібник] АП Румянцев, ВЯ Голюк, ОГ Тонких К.: Центр учбової літератури 348, 2008 | 14 | 2008 |
Технологія десертів функціонального призначення АВ Антоненко, ТВ Бровенко, НМ Стукальська, МЮ Криворучко, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 27-37, 2022 | 3 | 2022 |
Pedagogical aspects of students' digital competence development K Demchyk, M Pasichnyk, O Pozharytska, O Tonkykh Editorial Authors and Associated Researchers, 2021 | 3 | 2021 |
Influence of innovative factors on motivation of development of foreign economic activity OH Tonkykh Teorii mikro-i makroekonomiky: zb. nauk. Prats, 2009 | 3 | 2009 |
Vplyv innovatsiinykh faktoriv na motyvatsiiu rozvytku zovnishnyoekonomichnoi diialnosti OH Tonkykh Influence factors on innovation incentives of foreign economic activity …, 0 | 3 | |
Соціальні медіа як ефективний інструмент реклами туристичних і готельних послуг РВ Дьяченко, ОГ Тонких | 1 | 2023 |
Сучасні тенденції розвитку ринку готельно-ресторанних послуг СНЛ Тонких О. Г., Олійник О.М. Актуальні проблеми економіки, 40-46, 2021 | 1* | 2021 |
Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі O Tonkykh, O Oliinyk Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 81-92, 2018 | 1 | 2018 |
Теоретичні аспекти взаємозв’язку інноваційних факторів та міжнародного конкурентного потенціалу підприємства АДР О.Г. Тонких Стратегія розвитку України, С. 87 – 92, 2018 | 1 | 2018 |
Інноватизація міжнародних маркетингових комунікацій у сфері соціально-культурного розвитку АПР О.Г. Тонких Стратегія розвитку України, С. 21 – 26., 2017 | 1* | 2017 |
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНИХ ФІНАНСОВИХ ВІДНОСИН ВС Сухова, ОГ Тонких Економіка ринкових відносин, 0 | 1 | |
ОСОБЛИВОСТІ СТРАВОВАРИЛЬНИХ КОТЛІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ МЮ Криворучко, АВ Антоненко, РА Расулов, АТ Ратушенко, АО Горкун, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 109-117, 2024 | | 2024 |
ОСОБЛИВОСТІ МЕХАНІЧНОГО ПОДРІБНЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ МЮ Криворучко, АВ Антоненко, СМ Неіленко, ВС Михайлик, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 138-146, 2024 | | 2024 |
Спосіб виробництва соусу сливово-абрикосового АВ Антоненко, ЛВ Баль-Прилипко, МС Ніколаєнко, ГА Толок, ... Національний орган інтелектуальної власності Державна організація …, 2023 | | 2023 |
ПОБУДОВА КОРПОРАТИВНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ A Balvak, M Demchenko, V Drahun, V Petrenko, V Prysiazhniuk, O Ivanov, ... European Science, 25-47, 2023 | | 2023 |
ОСНАЩЕННЯ МЕРЕЖЕВИМ ОБЛАДНАННЯМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ S Korotkov, A Tverdokhleb, D Korotin, O Hunko, V Stepanchuk, ... European Science, 61-90, 2023 | | 2023 |
Цитування РВ Дьяченко, ОГ Тонких Наш передплатний індекс: 86544 БІБЛІОТЕКОЗНАВСТВО. ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО …, 2023 | | 2023 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВА ОГ Тонких Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти …, 2023 | | 2023 |
ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ІОТ В СИСТЕМАХ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ЄО Зайцев, ВО Березниченко, МВ Панчик, АВ Антоненко, ОГ Тонких Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 23-32, 2023 | | 2023 |
Моделювання рецептурного складу оздоровчих продуктів харчування на основі функціональних композицій АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких | | 2022 |