Підписатись
Олексій Тонких
Олексій Тонких
Київський національний університет технології та дизайну, кафедра Туризму та готельно-рестор бізнесу
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Міжнародні фінансові відносини:[Навч. посібник]
АП Румянцев, ВЯ Голюк, ОГ Тонких
К.: Центр учбової літератури 348, 2008
142008
Технологія десертів функціонального призначення
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, НМ Стукальська, МЮ Криворучко, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 27-37, 2022
32022
Pedagogical aspects of students' digital competence development
K Demchyk, M Pasichnyk, O Pozharytska, O Tonkykh
Editorial Authors and Associated Researchers, 2021
32021
Influence of innovative factors on motivation of development of foreign economic activity
OH Tonkykh
Teorii mikro-i makroekonomiky: zb. nauk. Prats, 2009
32009
Vplyv innovatsiinykh faktoriv na motyvatsiiu rozvytku zovnishnyoekonomichnoi diialnosti
OH Tonkykh
Influence factors on innovation incentives of foreign economic activity …, 0
3
Соціальні медіа як ефективний інструмент реклами туристичних і готельних послуг
РВ Дьяченко, ОГ Тонких
12023
Сучасні тенденції розвитку ринку готельно-ресторанних послуг
СНЛ Тонких О. Г., Олійник О.М.
Актуальні проблеми економіки, 40-46, 2021
1*2021
Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі
O Tonkykh, O Oliinyk
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 81-92, 2018
12018
Теоретичні аспекти взаємозв’язку інноваційних факторів та міжнародного конкурентного потенціалу підприємства
АДР О.Г. Тонких
Стратегія розвитку України, С. 87 – 92, 2018
12018
Інноватизація міжнародних маркетингових комунікацій у сфері соціально-культурного розвитку
АПР О.Г. Тонких
Стратегія розвитку України, С. 21 – 26., 2017
1*2017
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНИХ ФІНАНСОВИХ ВІДНОСИН
ВС Сухова, ОГ Тонких
Економіка ринкових відносин, 0
1
ОСОБЛИВОСТІ СТРАВОВАРИЛЬНИХ КОТЛІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
МЮ Криворучко, АВ Антоненко, РА Расулов, АТ Ратушенко, АО Горкун, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 109-117, 2024
2024
ОСОБЛИВОСТІ МЕХАНІЧНОГО ПОДРІБНЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ТА ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
МЮ Криворучко, АВ Антоненко, СМ Неіленко, ВС Михайлик, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 138-146, 2024
2024
Спосіб виробництва соусу сливово-абрикосового
АВ Антоненко, ЛВ Баль-Прилипко, МС Ніколаєнко, ГА Толок, ...
Національний орган інтелектуальної власності Державна організація …, 2023
2023
ПОБУДОВА КОРПОРАТИВНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
A Balvak, M Demchenko, V Drahun, V Petrenko, V Prysiazhniuk, O Ivanov, ...
European Science, 25-47, 2023
2023
ОСНАЩЕННЯ МЕРЕЖЕВИМ ОБЛАДНАННЯМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ
S Korotkov, A Tverdokhleb, D Korotin, O Hunko, V Stepanchuk, ...
European Science, 61-90, 2023
2023
Цитування
РВ Дьяченко, ОГ Тонких
Наш передплатний індекс: 86544 БІБЛІОТЕКОЗНАВСТВО. ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО …, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВА
ОГ Тонких
Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти …, 2023
2023
ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ІОТ В СИСТЕМАХ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ
ЄО Зайцев, ВО Березниченко, МВ Панчик, АВ Антоненко, ОГ Тонких
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 23-32, 2023
2023
Моделювання рецептурного складу оздоровчих продуктів харчування на основі функціональних композицій
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20