Підписатись
Василий Гузенко
Василий Гузенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Determination of ultrafiltration membranes shrinkage factor
G Deinychenko, Z Mazniak, D Kramarenko, V Guzenko
Ukrainian Food Journal 4 (2), 328-334, 2015
132015
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину
ГВ Дейниченко, ЗО Маз-няк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
102008
Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
72013
Теоретические аспекты обработки пектиновых экстрактов
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
материалы Междунар. науч-практ. конф./ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко …, 2012
72012
Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних систем
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
52015
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення
ВВ Гузенко
Харків: ХДУХТ, 2013
52013
Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
52009
The study of the method of fight against formation of polarizing layer at the process of ultrafiltration concentration of the skim milk
G Deynychenko, V Guzenko, O Udovenko, A Omelchenko, O Melnik
EUREKA: Life Sciences, 53-60, 2016
42016
Аналіз процесу екстрагування пектинових речовин з рослинної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць.–2009 …, 2009
42009
Сучасні процеси водопідготовки та водоочищення
ГВ Дейниченко, ВВ Гузенко, ОВ Омельченко, НГ Перекрест, ...
Обладнання та технології харчових виробництв, 55-63, 2016
32016
Studying a new anti-polarization method in the process of ultrafiltration of skimmed milk
G Deynichenko, V Guzenko, O Udovenko, O Omelchenko, O Melnik
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-8, 2016
32016
Разработка оборудования для мембранного концентрирования жидких високомолекулярных полидисперсных систем
ГВ Дейниченко, ЗА Мазняк, ВВ Гузенко
Перший Незалежний Науковий Вісник, 32-36, 2015
32015
Development of equipment for the research quantitative and qualitative characteristics of pectin concentrates
ГВ Дейниченко, НА Афукова, ЗА Мазняк, ВВ Гузенко
Technology audit and production reserves 3 (5), 11-14, 2014
32014
Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ОВ Гафуров, ОО Підкорчевний
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
32013
Одержання пектинових концентратів методом ультрафільтраційної обробки
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 166-170, 2012
32012
Розробка пристрою для інтенсифікації процесу ультрафільтраційного концентрування рідких високомолекулярних полідисперсних систем
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко, ОО Удовенко, ОВ Омельченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
22016
Моделирование мембранных технологий в процессе концентрирования белково-углеводного молочного сырья
ГВ Дейниченко, ЗА Мазняк, ВВ Гузенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 106-109, 2015
22015
Підбір та розробка нового обладнання для виробництва пектинових концентратів
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
22014
Дослідження робочих параметрів напівпроникних ультрафільтраційних мембран
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ОВ Гафуров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
Застосування діафільтраційного очищення в процесі одержання пектинових концентратів
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 28-33, 2013
22013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20