Підписатись
Катерина Самойленко,  К.М. Самойленко, К.М. Гетманюк, Kateryna Samoilenko, K.M. Samoilenko
Катерина Самойленко, К.М. Самойленко, К.М. Гетманюк, Kateryna Samoilenko, K.M. Samoilenko
Інші іменаСамойленко Е.Н.
кандидат технічних наук, Інститут технічної теплофізики НАН України
Підтверджена електронна адреса в nas.gov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Intensifying drying process with creation of functional plant compositions
MV Zhanna Petrova, Yury Snezhkіn, Kateryna Getmanyuk, Natalіya Dmytrenko
Ukrainian Food Journal 3 (2), 167-174, 2014
82014
Effect of treatment modes on quality and antioxidant properties of tomato and beet processing products
Z Petrova, V Pazyuk, K Samoilenko, O Chepeliuk
62018
Drying of antioxidant composite materials based on table beet
Z Petrova, Y Snezhkіn, V Pazyuk, K Samoilenko
Energy engineering and control systems, 25-28, 2015
42015
Адсорбція застарілих мулових відкладень, торфу, тирси та композицій з них
ЖО Петрова, КМ Самойленко, ЮП Новікова, ТА Вишнєвська
Кераміка: наука і життя, 13-18, 2021
32021
Дериватографічне дослідження зневоднення бетаніновмісних рослинних матеріалів та їх термічної стійкості
ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, КМ Самойленко, ВА Михайлик
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 27-32, 2016
32016
Equilibrium humidity as one of important energy-efficiency indexes in drying of food powder materials of biological nature
Z Petrova, K Samoilenko, Y Novikova, P Petrov
Energy Engineering and Control Systems 8 (2), 90-97, 2022
22022
Adsorption Properties of Combined Vegetable Powders
Z Petrova, K Samoilenko
Adsorption 7 (1), 38, 2021
22021
Адсорбція застарілих мулових відкладень, торфу, лузги гречки та композицій з них
ЖО Петрова, КМ Самойленко, ЮП Новікова, ТА Вишнєвська
Теплофізика та Теплоенергетика 43 (4), 92-97, 0
2
Інтенсифікація тепломасообміну при купажуванні та сушінні антиоксидантної сировини
КМ Самойленко
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Київ, 2019
12019
Коррекция влияния неравных условий теплообмена в ячейках при исследовании теплоты испарения на дифференциальном калориметре
СА Иванов, КН Самойленко
Научный взгляд в будущее 1 (5), 63-67, 2017
12017
Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців
ЖО Петрова, ЮФ Снєжкін, КМ Самойленко, ОВ Перепеличний
Харків: ХДУХТ, 2015
12015
Застосування ступінчатих режимів при сушінні насіння пшениці
ЮФ Снєжкін, ВМ Пазюк, КМ Самойленко, ОД Пазюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 29-33, 2015
12015
Дослідження теплоти випаровування вологи з бетаніновмісної рослинної сировини в процесі зневоднення методом синхронного теплового аналізу
ЖО Петрова, ЮФ Снєжкін, КМ Самойленко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-38, 2015
12015
Дослідження процесів адсорбції антиоксидантних функціональних рослинних порошків
ЖО Петрова, ЮФ Снєжкін, КМ Гетманюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 21-25, 2014
12014
Дослідження впливу попереднього компонування рослинної сировини на якість сухого продукту та теплоту випаровування
ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, НВ Дмитренко, КМ Гетманюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2013
12013
Деякі технологічні характеристики функціональних порошків
ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, КМ Гетманюк, ОП Самойленко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 152-156, 2010
12010
Разработка технологии функционального пищевого порошка из ревеня и столовой свеклы
ЮФ Снежкин, ЖА Петрова, ЕН Гетманюк, ИА Ловейко
Промышленная теплотехника, 2009
12009
ADSORPTION STUDIES OF FUNCTIONAL QUICK COOKING PRODUCTS ON THE EXAMPLE OF BORSCH
Z Petrova, Y Novikova, K Samoilenko, P Petrov
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 84-85, 2023
2023
Intensification of drying process of shiitake mushroom (Lentinula edodes) using combined methods of dehydration.
Y Sniezhkin, Z Petrova, O Bessarab, K Samoilenko, D Grakov, P Petrov
Ukrainian Food Journal 12 (3), 2023
2023
EFFECT OF THE BLENDING METHOD OF PLANT RAW MATERIALS ON THE STATE OF PARENCHYMAL TISSUES OF RED BEETROOT AND PRESERVATION OF BETANINE IN THE DEHYDRATION PROCESS
Z Petrova, N Dmytrenko, K Samoilenko, S Vdovenko
EUROPEAN DIMENSIONS OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT and ACADEMIC–BUSINESS …, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20