Підходи до визначення сутності поняття «потенціал» у категоріальному апараті. ЯО Барибіна Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки» 2 (6 (51)), 2014 | 36 | 2014 |
Системологія управління конкурентним потенціалом підприємства ЯО Барибіна Науково-практичний журнал «Экономика Крыма, 44, 2013 | 6 | 2013 |
Підходи до розробки і прийняття стратегічних рішень в умовах невизначенності у контексті оновлення контенту інформаційного забезпечення ЯО Барибіна, ЛМ Шимановська-Діанич Bulletin of Sumy National Agrarian University, 118-122, 2019 | 5 | 2019 |
Процес управління фінансовим забезпеченням розвитку підприємств в умовах мінливого середовища ВА Власенко, ЯО Барибіна Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки», 2019 | 5* | 2019 |
Сучасні методи стимулювання праці персоналу підприємств готельного господарства Я Барибіна, М Лисенко Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2015 | 5 | 2015 |
Формування навичок цифрової комунікації для фахівців туристичної екосистеми в умовах діджиталізації ЯО Барибіна Ефективна економіка, 2020 | 4 | 2020 |
Типи та механізм розробки і впровадження організаційних культур: досвід мультинаціональних та українських компаній і сучасні тренди управління персоналом в умовах війни ЛМ Шимановська-Діанич, ОВ Лозова, ЯО Барибіна, ВЛ Шимановська Серія: Економіка, 67-76, 2023 | 3 | 2023 |
ВПЛИВ ФАКТОРІВ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ РИНКУ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ ГЄ БарибінаЯніна Економічний часопис Східноєвропейського національного університету імені …, 2020 | 3 | 2020 |
Управління стійким розвитком в умовах невизначеності ЯО Барибіна Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, С. 74-79., 2017 | 3 | 2017 |
Теорія і генезис категорії конкурентний потенціал ЯО Барибіна Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер …, 2013 | 3 | 2013 |
Якість як визначальна характеристика в управлінні туристичною дестинацією ЯО Барибіна Європейський вектор економічного розвитку, 7–18-7–18, 2019 | 2 | 2019 |
ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ В СИСТЕМІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ УПРАВЛІННЯ НЕЮ ЯО Барибіна Електронний журнал «Ефективна економіка», 2017 | 2 | 2017 |
Компетентісний підхід до управління персоналом готельно-ресторанного бізнесу ЯО Барибіна, МО Лисенко Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки» 2 (1 (69)), 2016 | 2 | 2016 |
Аналітичні заходи при формуванні конкурентних переваг роздрібних торговельних мереж Я Барибіна Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2014 | 2 | 2014 |
Управлінський підхід до формування комунікаційної політики підприємства Г Костенко | 1 | 2020 |
Роль інформаційно-комунікаційної складової в управлінні туристичною дестинацією Б Яніна Економічний аналіз 30 (1), 15-22, 2020 | 1 | 2020 |
Колаборація як форма спільної діяльності в туризмі: теорія і практика ЯО Барибіна, ОП Білінська Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 15-21, 2018 | 1 | 2018 |
Мотиваційна політика підприємств готельно-ресторанного господарства: теоретико-практичний аспект ЯО Барибіна Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки», 2016 | 1 | 2016 |
МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ МІНЛИВОГО СЕРЕДОВИЩА ЯО БАРИБІНА Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки», 2016 | 1 | 2016 |
Формування антикризової стратегії підприємств роздрібної торгівлі ОВ Жилякова Харків, 2016 | 1 | 2016 |