Підписатись
Олександр Бессараб
Олександр Бессараб
Національній університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теплотехніка
БХ Драганов, ОС Бессараб, АА Долінський, ВО Лазоренко, ...
862012
Теплоэнергетические установки и системы сельского хозяйства
РА Амерханов, АС Бессараб, БХ Драганов, СП Рудобашта, ГГ Шишко
Автономная некоммерческая организация" Издательство" Колос-Пресс", 2002
772002
Процеси і апарати харчових виробництв
ІФ Малежик, ПС Циганков
К.: НУХТ, 400, 2003
532003
Теплоэнерг установки и системы сельского хозяйства
РА Амерханов, АС Бессараб, БХ Драганов, СП Рудобашта, ГГ Шишко
412002
Adsorption of heavy metals ions from liquid media by palygorskite
L Melnyk, O Bessarab, S Matko, М Malyovanyy
Publishing House of Lviv Polytechnic National University, 2015
312015
Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies
О Benderska, А Bessarab, V Shutyuk
Харчова наука і технологія, 55-60, 2018
242018
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products
V Shutyuk, S Vasilenko, А Bessarab, O Benderska
Харчова наука і технологія, 56-60, 2016
172016
Research of fatty acid composition of tomato seeds
O Benderska, O Bessarab, V Shutyuk
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (42)), 24-27, 2018
102018
Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях
ВВ Шутюк, СМ Василенко, ОС Бессараб, ВП Василів
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
92013
Використання сочевиці для виробництва харчових продуктів
СВ Матко, ЛМ Мельник, ОС Бессараб
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 72-75, 2014
82014
Ветеринарная и фитосанитарная экспертиза свежих овощей и фруктов непромышленного изготовления, реализуемых на продовольственных рынках, предприятиями торговли и общественного …
МФ Боровков, АС Бессараб, ИС Колесниченко, ИГ Серегин
Уч. пособие. М.: МГАВМиБ, 2013
82013
Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості
ІФ Малежик, ОС Бессараб, ГМ Бандуренко, ТМ Левківська
Проблемы старения и долголетия, 318-323, 2016
72016
Ways of reducing nitrogen oxides in the drying agent to improve beet pulp quality
V Shutyuk, A Bessarab, S Vasylenko
72014
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
ЯГ Верхівкер, ОС Бессараб, ТІ Нікітчіна
ОНАХТ, 2017
62017
Огляд ринку томатних соусів в Україні
ОВ Бендерська
Научные труды SWorld 3, 84-89, 2016
62016
Выявление закономерностей и механизмов при криогенном" шоковом" замораживании топинамбура и других овощей и плодов на состояние микрофлоры
РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ЛМ СОКОЛОВА
Вестник Алматинского технологического университета, 40-45, 2015
62015
Математичне моделювання сушіння харчових продуктів перегрітою парою
ВВ Шутюк, СМ Василенко, ОС Бессараб
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 120-126, 2013
62013
Технологиa сушіння плодив та овочів: конспект лекції для студь. спец. 7.091706 Ден. та заоч./Уклад: ОС Бессараб, ВВ Шутюк
ОС Бессараб
К.: НУХТ, 2002
62002
Определяющие сушильные свойства пищевых продуктов и их классификация
АФ Буляндра, АС Бессараб
Промышленная теплотехника 12 (6), 18-24, 1990
61990
Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
ЯВ Пластун, ОС Бессараб
52018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20