Андрій Володимирович Погребняк, A.V. Pogrebnyak
Андрій Володимирович Погребняк, A.V. Pogrebnyak
Університет митної справи та фінансів
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Высокоэффективное гидрорезание твердых пищевых продуктов и материалов
АВ Погребняк
Управление реологическими свойствами пищевых продуктов. М.: Московский гос …, 2008
162008
Structure formation in polyethyleneoxide solution streaming through jet-shaping head while cutting foodstuffs
AV Pogrebnyak
processes. ihbt. ifmo. ru 23 (1), 2015
152015
Degradation of polymer solutions in a hydrodynamic field with a longitudinal velocity gradient
AV Pogrebnyak, IV Perkun, VG Pogrebnyak
Journal of Engineering Physics and Thermophysics 90 (5), 1219-1225, 2017
112017
Research of the process of hydrocutting food products
AV Pogrebnyak, GV Deynichenko
Scientific journal NRU ITMO Series: Processes and equipment, 29, 2016
102016
Технології комп’ютерної безпеки:[монографія]
АВ Погребняк
Погребняк АВ–Рівне: МЕГУ, 2011
82011
The nature of increased cutting ability of a polyethylene oxide solution jet while processing food products
GV Deynichenko, AV Pogrebnyak
processes. ihbt. ifmo. ru 25 (3), 2015
72015
Влияние гидравлических параметров высокоскоростной струи на эффективность водорезания пищевых продуктов
АВ Гордиенко, АВ Погребняк
Перспективы пищевых технологий, 148, 2009
62009
Вплив твердості заморожених харчових продуктів на параметри процесу водорізання та водорізного обладнання
ОВ Гордієнко
Обладнання та технології харчових виробництв: темат: Зб. наук. праць/Донец …, 2009
62009
Displacement of Oil from Porous Bed by the Oscillating Flow of Polymer Solutio
VG Pogrebnyak, IV Perkun, AV Pogrebnyak
American J. of Science, Engineering and Technology 1 (2), 53-57, 2016
52016
Технологі¿ комп’ютерно¿ безпеки
АВ Погребняк
Монографія. МЕГУ, Рівне и, 2011
52011
Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions
A Pogrebnyak, V Pogrebnyak
Харчова наука і технологія, 73-78, 2017
42017
Експериментальне визначення впливу фізико-механічних властивостей харчових продуктів на процес їх водорізання
ІМ Заплетніков, ОВ Гордієнко, АВ Погребняк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
42009
Coil-uncoiled chain transition of polyethylene oxide solutions under convergent flow
A Pogrebnyak, I Chudyk, V Pogrebnyak, I Perkun
Chemistry & Chemical Technology, 4 (13), 2019, 465-470, 2019
32019
The Nature of Hydrodynamic Drag Reduction of Oil Flow in Pipelines by Polymer Additions
VG POGREBNYAK, AV POGREBNYAK, IV PERKUN
INNOVATIVE DEVELOPMENT OF RESOURCE-SAVING TECHNOLOGIES AND SUSTAINABLE USE …, 2021
22021
The Nature of Hydrodynamic Drag Reduction of Oil Flow in Pipelines by Polymer Additions
GM Kryvenko, AV Pogrebnyak, IV Perkun, VG Pogrebnyak
Petroleum Science and Engineering 1 (2), 30, 2017
22017
Гидроструйная обработка пищевых продуктов
АВ Погребняк
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2015
22015
Інтенсифікація процесу гідроабразивного різання замороженого м’яса
АВ Погребняк, ЕВ Пономаренко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 163-166, 2012
22012
Maxwell fluid flow in system supplying hydrodynamically active polymer to boundary layer of streamlined object
VG Pogrebnyak, IV Perkun, AV Pogrebnyak
Mathematical Modeling and Computing 8 (1), 58-68, 2021
12021
Дослідження процесу гідроструминної водополімерної обробки харчових продуктів різанням
A Pogrebnyak
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
12017
Исследовательско-промышленная апробация водо-полимерной гидрорежущей установки
АВ Погребняк
Науковий вісник НЛТУ України 27 (4), 2017
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20