Андрій Володимирович Погребняк, A.V. Pogrebnyak
Андрій Володимирович Погребняк, A.V. Pogrebnyak
Університет митної справи та фінансів
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Structure formation in polyethyleneoxide solution streaming through jet-shaping head while cutting foodstuffs
AV Pogrebnyak
processes. ihbt. ifmo. ru 23 (1), 2015
162015
Высокоэффективное гидрорезание твердых пищевых продуктов и материалов
АВ Погребняк
Управление реологическими свойствами пищевых продуктов. М.: Московский гос …, 2008
152008
Research of the process of hydrocutting food products
AV Pogrebnyak, GV Deynichenko
Scientific journal NRU ITMO Series: Processes and equipment, 29, 2016
112016
Degradation of Polymer Solutions in a Hydrodynamic Field with a Longitudinal Velocity Gradient
AV Pogrebnyak, IV Perkun, VG Pogrebnyak
JEPT 90 (5), 1219-1224, 2017
102017
The nature of increased cutting ability of a polyethylene oxide solution jet while processing food products
GV Deynichenko, AV Pogrebnyak
processes. ihbt. ifmo. ru 25 (3), 2015
82015
Технології комп’ютерної безпеки:[монографія]
АВ Погребняк
Погребняк АВ–Рівне: МЕГУ, 2011
72011
Влияние гидравлических параметров высокоскоростной струи на эффективность водорезания пищевых продуктов
АВ Гордиенко, АВ Погребняк
Перспективы пищевых технологий, 148, 2009
62009
Вплив твердості заморожених харчових продуктів на параметри процесу водорізання та водорізного обладнання
ОВ Гордієнко
Обладнання та технології харчових виробництв: темат: Зб. наук. праць/Донец …, 2009
62009
Displacement of Oil from Porous Bed by the Oscillating Flow of Polymer Solution
VG Pogrebnyak, IV Perkun, AV Pogrebnyak
American J. of Science, Engineering and Technology 1 (2), 53-57, 2016
52016
Технології комп’ютерної безпеки
АВ Погребняк
Монографія. МЕГУ, Рівне, 2011
52011
Експериментальне визначення впливу фізико-механічних властивостей харчових продуктів на процес їх водорізання
ІМ Заплетніков, ОВ Гордієнко, АВ Погребняк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
42009
The Nature of Hydrodynamic Drag Reduction of Oil Flow in Pipelines by Polymer Additions
GM Kryvenko, AV Pogrebnyak, IV Perkun, VG Pogrebnyak
Petroleum Science and Engineering 1 (2), 30, 2017
22017
Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions
A Pogrebnyak, V Pogrebnyak
Харчова наука і технологія, 73-78, 2017
22017
Інтенсифікація процесу гідроабразивного різання замороженого м’яса
АВ Погребняк, ЕВ Пономаренко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 163-166, 2012
22012
Coil-Uncoiled Chain Transition of Polyethylene Oxide Solutions under Convergent Flow
A Pogrebnyak, I Chudyk, V Pogrebnyak, I Perkun
Chemistry 13 (4), 465-470, 2019
12019
Дослідження процесу гідроструминної водополімерної обробки харчових продуктів різанням
A Pogrebnyak
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
12017
Расчет параметров струеформирующей головки для водополимерной обработки материалов резанием
АВ Погребняк
Науковий вісник НЛТУ України 27 (3), 2017
12017
Резко сходящееся течение раствора полимера
АВ Погребняк, ЮФ Иванюта
Математичне моделювання, 66-71, 2014
12014
Параметры флокуляционного процесса, обеспечивающие повышение потребительных свойств и качества яблочного сока при осветлении
ВГ Погребняк, ИВ Перкун, АВ Погребняк
Товарознавчий вісник, 205-212, 2013
12013
Параметри флокуляційного процесу, що забезпечують підвищення споживних властивостей та якість яблучного соку під час освітлення
ВГ Погребняк, ІВ Перкун, АВ Погребняк
Товарознавчий вісник, 205-212, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20