Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева Східно-Європейський журнал передових тех-нологій 2 (2/12(68)), 101-108, 2014 | 35* | 2014 |
Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок КГ Іоргачова, ТЄ Лебеденко | 29 | 2015 |
Технологія хлібопекарського виробництва ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова Практикум, 2014 | 25 | 2014 |
Сучасні підходи до вибору способу приготування пшеничного тіста ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова Харчова наука і технологія, 46-53, 2010 | 17* | 2010 |
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачова, ВО Кожевникова Хлебопечение России, 32-36, 2014 | 16 | 2014 |
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции ВО Кожевникова, ТЄ Лебеденко, ОВ Кожевнікова, НЮ Соколова, ... | 14 | 2015 |
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ВС В. Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013 | 10 | 2013 |
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова Харчова наука і технологія, 25-34, 2015 | 9 | 2015 |
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012 | 9 | 2012 |
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, МД Мисержи Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011 | 9 | 2011 |
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, ТЗ Ткаченко Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010 | 8 | 2010 |
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова, Юрескул Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009 | 8 | 2009 |
Ефективність використання пектинвмісної дикорослої сировини у хлібопеченні ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 121-127, 2014 | 7 | 2014 |
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009 | 7 | 2009 |
Research Study of the Conditions of Wastes Lipolysis Lipid Fraction V Sklyar, G Krusir, T Lebedenko, G Khomich, I Kovalenko Journal of Ecological Engineering 20 (3), 152-156, 2019 | 6 | 2019 |
Использование пряно-ароматических, лекарственных, дикорастущих растений в хлебопечении АМ Гардаушенко | 6 | 2014 |
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова Технологический аудит и резервы производства, 8-11, 2014 | 6 | 2014 |
Технологiя хлiбопекарського виробництва. Практикум: навч. пос ТЕ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова | 5 | 2014 |
Роль хлібобулочних виробів у формування здоров'я людини та способи покращання їх якості шляхом застосування фітодобавок ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова Вісник Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М …, 2014 | 5 | 2014 |
Перспективи раціональної технології дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торгівельної мережі ГФ Пшенишнюк, ТЄ Лебеденко, ВВ Ковалевич Наукові праці ОНАХТ.–Випуск 34, 160-164, 2012 | 5 | 2012 |