Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева
Східно-Європейський журнал передових тех-нологій 2 (2/12(68)), 101-108, 2014
28*2014
Технологія хлібопекарського виробництва
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Практикум, 2014
232014
Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок
КГ Іоргачова, ТЄ Лебеденко
182015
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачова, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 32-36, 2014
172014
Сучасні підходи до вибору способу приготування пшеничного тіста
ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-53, 2010
17*2010
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Зерновые продукты и комбикорма 1 (2), 19-25, 2015
132015
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ВС В.
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
102013
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
92015
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
82012
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, МД Мисержи
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
82011
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, ТЗ Ткаченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010
82010
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова, Юрескул
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009
82009
Использование пряно-ароматических, лекарственных, дикорастущих растений в хлебопечении
АМ Гардаушенко
72014
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
62014
Ефективність використання пектинвмісної дикорослої сировини у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 121-127, 2014
62014
Роль хлібобулочних виробів у формування здоров'я людини та способи покращання їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Вісник Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М …, 2014
52014
Перспективи раціональної технології дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торгівельної мережі
ГФ Пшенишнюк, ТЄ Лебеденко, ВВ Ковалевич
Наукові праці ОНАХТ.–Випуск 34, 160-164, 2012
52012
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів
ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009
52009
Сучасні погляди на проблему забезпечення високої якості хлібних виробів
ТЄ Лебеденко
Харчова наука і технологія, 70-75, 2009
52009
Повышение качества пшеничного хлеба из слабой муки
ТЕ Лебеденко, ЛІ Карнаушенко, ПГ Ф.
Хлебопродукты, 26-27, 2001
5*2001
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20