Подписаться
Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева
Східно-Європейський журнал передових тех-нологій 2 (2/12(68)), 101-108, 2014
49*2014
Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок
КГ Іоргачова, ТЄ Лебеденко
392015
Технологія хлібопекарського виробництва
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Практикум, 2014
342014
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачова, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 32-36, 2014
192014
Сучасні підходи до вибору способу приготування пшеничного тіста
ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-53, 2010
19*2010
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ВО Кожевникова, ТЄ Лебеденко, ОВ Кожевнікова, НЮ Соколова, ...
172015
Использование пряно-ароматических, лекарственных, дикорастущих растений в хлебопечении
АМ Гардаушенко
132014
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
122015
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ВС В.
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
112013
Determing the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises
T Lebedenko, V Kozhevnikova, O Kotuzaki, T Novichkova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (100), 22-35, 2019
92019
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
92012
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, МД Мисержи
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
92011
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова, Юрескул
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009
92009
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, ТЗ Ткаченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010
82010
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів
ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009
82009
Роль хлібобулочних виробів у формування здоров'я людини та способи покращання їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Вісник Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М …, 2014
72014
Ефективність використання пектинвмісної дикорослої сировини у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 121-127, 2014
72014
Використання сировини рослинного походження в хлібопекарському виробництві
НВ Ружицька, ТЄ Лебеденко
Матер. всеукр. студ. науково-практичної конф.«Новітні тенденції у харчових …, 2009
72009
Research Study of the Conditions of Wastes Lipolysis Lipid Fraction
V Sklyar, G Krusir, T Lebedenko, G Khomich, I Kovalenko
Journal of Ecological Engineering 20 (3), 152-156, 2019
62019
PROSPECTS OF IMPROVEMENT OF ACCELERATED BREAD TECHNOLOGIES BY USAGE OF DOGROSE AND HAWTHORN.
L Tetiana, K Viktoriia, N Tamara
Technology Audit & Production Reserves 3, 2014
62014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20