Подписаться
Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева
Східно-Європейський журнал передових тех-нологій 2 (2/12(68)), 101-108, 2014
35*2014
Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок
КГ Іоргачова, ТЄ Лебеденко
292015
Технологія хлібопекарського виробництва
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Практикум, 2014
252014
Сучасні підходи до вибору способу приготування пшеничного тіста
ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-53, 2010
17*2010
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачова, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 32-36, 2014
162014
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ВО Кожевникова, ТЄ Лебеденко, ОВ Кожевнікова, НЮ Соколова, ...
142015
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ВС В.
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
102013
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 25-34, 2015
92015
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
92012
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, МД Мисержи
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
92011
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, ТЗ Ткаченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010
82010
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова, Юрескул
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009
82009
Ефективність використання пектинвмісної дикорослої сировини у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 121-127, 2014
72014
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів
ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009
72009
Research Study of the Conditions of Wastes Lipolysis Lipid Fraction
V Sklyar, G Krusir, T Lebedenko, G Khomich, I Kovalenko
Journal of Ecological Engineering 20 (3), 152-156, 2019
62019
Использование пряно-ароматических, лекарственных, дикорастущих растений в хлебопечении
АМ Гардаушенко
62014
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Технологический аудит и резервы производства, 8-11, 2014
62014
Технологiя хлiбопекарського виробництва. Практикум: навч. пос
ТЕ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
52014
Роль хлібобулочних виробів у формування здоров'я людини та способи покращання їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Вісник Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М …, 2014
52014
Перспективи раціональної технології дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торгівельної мережі
ГФ Пшенишнюк, ТЄ Лебеденко, ВВ Ковалевич
Наукові праці ОНАХТ.–Випуск 34, 160-164, 2012
52012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20