Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Татьяна Евгеньевна Лебеденко
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева
Східно-Європейський журнал передових тех-нологій 2 (2/12(68)), 101-108, 2014
19*2014
Технологія хлібопекарського виробництва
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Практикум, 2014
182014
Сучасні підходи до вибору способу приготування пшеничного тіста
ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-53, 2010
14*2010
Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок
КГ Іоргачова, ТЄ Лебеденко
Київ: К-прес, 2015
122015
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачова, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 32-36, 2014
122014
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Зерновые продукты и комбикорма 1 (2), 19-25, 2015
92015
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
82015
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, ТЗ Ткаченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010
72010
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум
ТЄ Лебеденко
навч. посібник/ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова.–Одеса:«Освіта України, 2014
62014
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ВС В.
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
62013
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
62012
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова, МД Мисержи
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
62011
Повышение качества пшеничного хлеба из слабой муки
ТЕ Лебеденко, ЛІ Карнаушенко, ПГ Ф.
Хлебопродукты, 26-27, 2001
5*2001
Ефективність використання пектинвмісної дикорослої сировини у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 121-127, 2014
42014
Перспективи раціональної технології дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торгівельної мережі
ГФ Пшенишнюк, ТЄ Лебеденко, ВВ Ковалевич
Наукові праці ОНАХТ.–Випуск 34, 160-164, 2012
42012
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів
ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009
42009
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова, Юрескул
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009
42009
Сучасні погляди на проблему забезпечення високої якості хлібних виробів
ТЄ Лебеденко
Харчова наука і технологія, 70-75, 2009
42009
Перспективы усовершенствования ускоренных технологий хлеба путем использования шиповника и боярышника
ТПН Т.Е. Лебеденко, В.О. Кожевникова
Технологический аудит и резервы производства, с. 8–11., 2014
32014
Роль хлібобулочних виробів у формування здоров'я людини та способи покращання їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Вісник Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М …, 2014
32014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20