Щодо отримання лецитину з фосфатидів соняшникової олії O Chumak, T Berezka, S Molchenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019 | 3 | 2019 |
Розробка технології пива з новими органолептичними властивостями M Boyko, T Berezka, S Molchenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017 | 1 | 2017 |
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні ЛА Данилова, ТО Березка, АО Демидова, МІ Бойко, ТВ Арутюнян НТУ" ХПІ", 2016 | 1 | 2016 |
Препарати танінів для підвищення стійкості пива ЗМ Романова, ТО Березка, ОВ Негрей, АА Короткий, ЮМ Плахотна, ... НТУ" ХПІ", 2016 | | 2016 |
Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій ОФ Аксьонова, АО Демидова, АС Кіндрашина, ТО Березка Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | | 2016 |
Удосконалення технології низькокалорійних майонезів ВО Бахмач, ТТ Носенко, ТО Березка Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2015 | | 2015 |
Новая технология использования СО₂-экстракта хмеля в пивоварении ПА Некрасов, ЛА Данилова, ТА Березка, ДИ Иваненко НТУ" ХПИ", 2015 | | 2015 |
Исследование влияния добавок антиоксидантов на этапе фильтрации на окислительные превращения в пиве ЛА Данилова, ТА Березка, ВА Домарецкий НТУ" ХПИ", 2007 | | 2007 |
Antioxidants From Plant Materials in the Technology of Beer Stabilization ЛА Данилова, АЕ Мелетьев, ТА Березка, ТВ Арутюнян Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 23-26, 0 | | |