Підписатись
Татьяна Березка
Татьяна Березка
доцент кафедры технологии жиров и продуктов брожения
Підтверджена електронна адреса в kpi.kharkov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Щодо отримання лецитину з фосфатидів соняшникової олії
O Chumak, T Berezka, S Molchenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019
32019
Розробка технології пива з новими органолептичними властивостями
M Boyko, T Berezka, S Molchenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017
12017
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні
ЛА Данилова, ТО Березка, АО Демидова, МІ Бойко, ТВ Арутюнян
НТУ" ХПІ", 2016
12016
Препарати танінів для підвищення стійкості пива
ЗМ Романова, ТО Березка, ОВ Негрей, АА Короткий, ЮМ Плахотна, ...
НТУ" ХПІ", 2016
2016
Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій
ОФ Аксьонова, АО Демидова, АС Кіндрашина, ТО Березка
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
2016
Удосконалення технології низькокалорійних майонезів
ВО Бахмач, ТТ Носенко, ТО Березка
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2015
2015
Новая технология использования СО₂-экстракта хмеля в пивоварении
ПА Некрасов, ЛА Данилова, ТА Березка, ДИ Иваненко
НТУ" ХПИ", 2015
2015
Исследование влияния добавок антиоксидантов на этапе фильтрации на окислительные превращения в пиве
ЛА Данилова, ТА Березка, ВА Домарецкий
НТУ" ХПИ", 2007
2007
Antioxidants From Plant Materials in the Technology of Beer Stabilization
ЛА Данилова, АЕ Мелетьев, ТА Березка, ТВ Арутюнян
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 23-26, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–9