Підписатись
Рудакова Т.В.
Рудакова Т.В.
старший науковий співробітник, ІПР НААН
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного
ТВ Рудакова
172006
Технологія виробів сиркових для дитячого харчування з використанням продуктів переробки зерна
ТВ Рудакова
Зернові продукти і комбікорми, 9-14, 2015
92015
Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини
ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва
Зернові продукти і комбікорми, 27-32, 2017
82017
Економіко-математичне моделювання розвитку соціально-економічної системи регіону
ТВ Рудакова
ТВ Рудакова.–К., Міжнар. наук.-навч. центр інформ. технологій та систем НАН …, 0
7
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині
І Романчук, А Мінорова, Т Рудакова, Л Моїсеєва
Продовольчі ресурси 8 (14), 165-174, 2020
62020
Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів
ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва, ОП Гондар
Продовольчі ресурси, 46-52, 2016
62016
Підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів для харчування дітей
ЛО Моісеєва, ІО Романчук, ТВ Рудакова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
42015
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021
32021
Закономірності формування кисломолочних згустків в молочних сумішах з гідролізованою лактозою та підвищеним вмістом сухих речовин
І Романчук, Л Моісеєва, О Гондар, Т Рудакова
Продовольчі ресурси 4 (06), 107-112, 2016
22016
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази
СМ Андреус, ІО Романчук, ТВ Рудакова, СА Наріжний
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 35-43, 2023
12023
Проблеми реінжинірингу бізнеспроцесів в організації наукових заходів: IV Міжнародна науково-практична конференція «бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології», 23
ТВ Рудакова, ЄБ Шаповалов
Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес, 364, 2023
12023
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю
АВ Мінорова, ІО Романчук, СГ Даниленко, НЛ Крушельницька, ...
ТОВ «БАРМИ», 2022
12022
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний
Іститут продовольчих ресурсів НААН, 2021
12021
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020
12020
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний
12019
Биотехнология низколактозного продукта на молочной основе
ЛА Моисеева, ИО Романчук, ТВ Рудакова
Пищевая промышленность: наука и технологии, 42-46, 2017
12017
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
ТВ Рудакова, СА Наріжний
Зернові продукти і комбікорми, 24-28, 2017
12017
Харчова цінність функціонального кисломолочного продукту геродієтичного призначення
ІО Романчук, ТВ Рудакова, СМ Андреус, ЛО Моісеєва
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 23-25, 2015
12015
Розроблення складу молочних продуктів дитячого харчування із зерновим інгредієнтом
ТВ Рудакова
Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2015
12015
ВІДКРИТИЙ ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ ПРО АКАДЕМІЧНІ ЗАХОДИ: ДОСВІД СТВОРЕННЯ ПЛАТФОРМИ В УКРАЇНІ
Т Рудакова
Відкрита наука та інновації 1 (1), 2024
2024
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20