Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного ТВ Рудакова | 17 | 2006 |
Технологія виробів сиркових для дитячого харчування з використанням продуктів переробки зерна ТВ Рудакова Зернові продукти і комбікорми, 9-14, 2015 | 9 | 2015 |
Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва Зернові продукти і комбікорми, 27-32, 2017 | 8 | 2017 |
Економіко-математичне моделювання розвитку соціально-економічної системи регіону ТВ Рудакова ТВ Рудакова.–К., Міжнар. наук.-навч. центр інформ. технологій та систем НАН …, 0 | 7 | |
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині І Романчук, А Мінорова, Т Рудакова, Л Моїсеєва Продовольчі ресурси 8 (14), 165-174, 2020 | 6 | 2020 |
Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва, ОП Гондар Продовольчі ресурси, 46-52, 2016 | 6 | 2016 |
Підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів для харчування дітей ЛО Моісеєва, ІО Романчук, ТВ Рудакова Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 4 | 2015 |
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021 | 3 | 2021 |
Закономірності формування кисломолочних згустків в молочних сумішах з гідролізованою лактозою та підвищеним вмістом сухих речовин І Романчук, Л Моісеєва, О Гондар, Т Рудакова Продовольчі ресурси 4 (06), 107-112, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази СМ Андреус, ІО Романчук, ТВ Рудакова, СА Наріжний ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 35-43, 2023 | 1 | 2023 |
Проблеми реінжинірингу бізнеспроцесів в організації наукових заходів: IV Міжнародна науково-практична конференція «бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології», 23 ТВ Рудакова, ЄБ Шаповалов Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес, 364, 2023 | 1 | 2023 |
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю АВ Мінорова, ІО Романчук, СГ Даниленко, НЛ Крушельницька, ... ТОВ «БАРМИ», 2022 | 1 | 2022 |
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний Іститут продовольчих ресурсів НААН, 2021 | 1 | 2021 |
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020 | 1 | 2020 |
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний | 1 | 2019 |
Биотехнология низколактозного продукта на молочной основе ЛА Моисеева, ИО Романчук, ТВ Рудакова Пищевая промышленность: наука и технологии, 42-46, 2017 | 1 | 2017 |
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування ТВ Рудакова, СА Наріжний Зернові продукти і комбікорми, 24-28, 2017 | 1 | 2017 |
Харчова цінність функціонального кисломолочного продукту геродієтичного призначення ІО Романчук, ТВ Рудакова, СМ Андреус, ЛО Моісеєва Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 23-25, 2015 | 1 | 2015 |
Розроблення складу молочних продуктів дитячого харчування із зерновим інгредієнтом ТВ Рудакова Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2015 | 1 | 2015 |
ВІДКРИТИЙ ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ ПРО АКАДЕМІЧНІ ЗАХОДИ: ДОСВІД СТВОРЕННЯ ПЛАТФОРМИ В УКРАЇНІ Т Рудакова Відкрита наука та інновації 1 (1), 2024 | | 2024 |