Подписаться
Stepanova Tetiana
Stepanova Tetiana
Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене snau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Modeling of low calorie pectin-based product composition.
N Kondratjuk, T Stepanova, P Pyvovarov, Y Pyvovarov
132015
Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages
TM Stepanova, NV Kondratjuk, N Haijuan, KY Suprunenko
НТУ" ХПІ", 2019
122019
Influence of Se-lactoalbumin on functional and technological properties of selenium-protein dietary supplements
VH Prymenko, AО Helikh, TM Stepanova
Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 164-172, 2021
102021
Effects of Agaricus bisporus alone or in combination with soybean oil or water as fat substitutes on gel properties, rheology, water distribution, and microstructure of …
H Nan, H Zhou, B Li, T Stepanova, N Kondratiuk
Food Science and Technology 42, e116121, 2022
82022
Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів»
ТМ Степанова, НВ Кондратюк, ЄП Пивоваров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 49-54, 2015
82015
EFFECT OF AGARICUS BISPORUS ON GEL PROPERTIES AND MICROSTRUCTURE OF CHICKEN BATTERS
NK Haijuan Nan, Tetiana Stepanova, Bo Li
Journal of Hygienic Engineering and Design, 170-178, 2021
62021
Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе
ПП Пивоваров, ЕП Пивоваров, НВ Кондратюк, ТМ Степанова, ...
ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2013
62013
Effects of Agaricus bisporus on gel properties of chicken myofibrillar protein
H Nan, TM Stepanova, NV Kondratiuk, Y Nie, B Li
International Journal of Food Science & Technology 57 (8), 5532-5541, 2022
52022
Chemical Composition of Vetch Seeds and Protein Isolate Obtained by BY pH-shifting Treatment
PF Stepanova Tetiana, Golovko Mykola, Golovko Tetiana, Vasylenko Olha
Journal of Chemistry and Technologies 30 (4), 652-658, 2023
4*2023
Technology of minced poultry products with increased dietary fiber content
Д Фен, Т Степанова, Т Головко, М Головко, Ф Перцевой, О Василенко, ...
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
32023
Prospects of amaranth using in the brine systems based on uronate polysaccharides
NV Kondratjuk, TM Stepanova
НТУ" ХПІ", 2018
32018
Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів
НВ Кондратюк, ЄП Пивоваров, ТМ Степанова
32017
Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектина
ПП Пивоваров, ЕП Пивоваров, НВ Кондратюк, ТМ Степанова, ...
НТУ «ХПІ», 2014
32014
Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи Альгінат натрію–пробіотичні мікроорганізми
ПП Пивоваров, ЄП Пивоваров, НВ Кондратюк, ТМ Степанова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 118-121, 2013
32013
Study of organoleptic and technological properties of minced meat products with addition of mushroom powder
T Stepanova, NA Akrashie
BIO Web of Conferences 30, 01020, 2021
22021
Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем
ЛР Димитрієвич, ТМ Степанова, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний ун-т, 2012
22012
Relevance of Pumpkin Puree and Chicory Use for Functional Beverages in the Eco Hotels Menu in Sumy Region
TM Stepanova, AO Helikh, OY Koshel
TESS Res Econ Bus 1 (1), 105, 2022
12022
Effect of different particle sizes of Agaricus bisporus and soybean oil on rheological properties, moisture distribution and microstructure of chicken batters
H Nan, B Li, NV Kondratiuk, TA Sylchuk, TМ Stepanova
Journal of Chemistry and Technologies 29 (2), 342-352, 2021
12021
Формування кулінарних брендів Сумщини як складової частини гостинності регіону
HА Степанова Тетяна Михайлівна
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 44-48, 2021
1*2021
Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages
H Nan, TM Stepanova, NV Kondratjuk, OV Afanasiev, KI Sytnyk
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі 1 (91), 38-46, 2019
12019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20