Сергій Соц
Сергій Соц
Odessa National Academy of Food Technologies
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія круп’яного виробництва
ЄІ Шутенко, СС Михайлович
Освіта України, 2010
312010
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
15*2014
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко, ІО Кустов, А Янівська, В Назаренко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
15*2014
Технологічні властивості вітчизняного зерна голозерного вівса.
СМ Соц, ІО Кустов
Хранение и переработка зерна, 47-48, 2012
62012
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013
52013
Крупа вівсяна плющена з голозерного вівса
СМ Соц, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-35, 2012
52012
Some Features of chemical composition of Ukrainian naked oats variety «Salomon»
S Sots, I Kustov, Y Kulyna
Zbior raportow naukowych. Wykonane na materiałach Miedzynarodowej Naukowo …, 2014
42014
Голозерний овес–перспективна сировина для круп’яної промисловості
СМ Соц, ЄІ Шутенко, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 7-8, 2011
42011
Системи технологій у вирішенні проблеми ефективного зберігання та переробки зерна
СМ Соц
Зернові продукти і комбікорми, 4-5, 2015
32015
Особенности химического состава украинского голозерного овса
СМ Соц, ИА Кустов
Сборник научных статей по материалам ХVII Международной научнопрактической …, 2014
32014
Производство овсяных круп из голозерного овса
СМ Соц, ИА Кустов
Материалы ХIV Международной научно-практической конференции «Современные …, 2012
32012
Крупа вівсяна неподрібнена з голозерного вівса
СМ Соц, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 31-33, 2012
32012
Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage
O Bunyak, S Sots, A Egorova, L Valevskaya, G Evdokimova
Харчова наука і технологія, 79-85, 2018
22018
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА СОРТУ «САЛОМОН»
ІОК С. М. Соц
Харчова наука та технологія, 103-107, 2015
22015
Дослідження процесу водопоглинальної здатності зерна голозерного вівса
СМ Соц, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 8-11, 2013
22013
Перспективні напрямки розвитку галузі круп’яних продуктів
СМ Соц, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 18-20, 2013
22013
Показники якості голозерного вівса
СМ Соц, ДО Жигунов, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 10-13, 2013
22013
Підготовка голозерного вівса до переробки
СМ Соц, ІО Кустов
Хранение и переработка зерна, 37-38, 2013
22013
Спрощення процесів виробництва вівсяних круп
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Формування нового обліку вітчизняної науки: міжнародна конференція, м. Київ …, 0
2
Виробництво і якість гречаних продуктів
ДО Жигунов, СМ Соц, АЮ Дроздов
Grain Products and Mixed Fodder’s 64 (4), 2016
12016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20