Подписаться
Сергій Соц
Сергій Соц
Odesa National University of Technology
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія круп’яного виробництва
ЄІ Шутенко, СС Михайлович
Освіта України, 2010
622010
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
17*2014
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко, ІО Кустов, А Янівська, В Назаренко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
17*2014
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА СОРТУ «САЛОМОН»
ІОК С. М. Соц
Харчова наука та технологія, 103-107, 2015
142015
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013
112013
Голозерний овес–перспективна сировина для круп’яної промисловості
СМ Соц, ЄІ Шутенко, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 7-8, 2011
102011
Технологічні властивості вітчизняного зерна голозерного вівса.
СМ Соц, ІО Кустов
Хранение и переработка зерна, 47-48, 2012
92012
Some features of chemical composition of Ukrainian nakedoats variety «Salomon»
S Sots, I Kustov, O Donii
52022
Development of The formulation For extruded Products based On sugar corn Grain and Determining their Quality indicators
N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 60-69, 2019
52019
Крупа вівсяна плющена з голозерного вівса
СМ Соц, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-35, 2012
52012
Evaluation of some technological factors of Ukrainian naked oats and barley affecting on its processing to food products-http://pscipub. com/Journals/Data/JList/Scientia …
SM Sots
Issue 201 (8), 0
5
Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage
O Bunyak, S Sots, A Egorova, L Valevskaya, G Evdokimova
42018
Use of corn grain in production of food products
SM Sots, OV Bnyiak
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (2), 2018
42018
Системи технологій у вирішенні проблеми ефективного зберігання та переробки зерна
СМ Соц
Зернові продукти і комбікорми, 4-5, 2015
42015
Перспективні напрямки розвитку галузі круп’яних продуктів
СМ Соц, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 18-20, 2013
42013
Показники якості голозерного вівса
СМ Соц, ДО Жигунов, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 10-13, 2013
42013
Features of the chemical composition of corn grits at the different degerminator modes in the dent corn processing
R Rybchynskyi, S Sots, I Kustov
32020
Особенности химического состава украинского голозерного овса
СМ Соц, ИА Кустов
Гродно: ГГАУ, 2014
32014
Підготовка голозерного ячменю до переробки
СМ Соц, ІО Кустов, СВ Колесніченко
Зернові продукти і комбікорми, 8-11, 2013
32013
Дослідження процесу водопоглинальної здатності зерна голозерного вівса
СМ Соц, ІО Кустов
Зернові продукти і комбікорми, 8-11, 2013
32013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20