Технологія круп’яного виробництва ЄІ Шутенко, СС Михайлович Освіта України, 2010 | 62 | 2010 |
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014 | 17* | 2014 |
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко, ІО Кустов, А Янівська, В Назаренко Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014 | 17* | 2014 |
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА СОРТУ «САЛОМОН» ІОК С. М. Соц Харчова наука та технологія, 103-107, 2015 | 14 | 2015 |
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013 | 11 | 2013 |
Голозерний овес–перспективна сировина для круп’яної промисловості СМ Соц, ЄІ Шутенко, ІО Кустов Зернові продукти і комбікорми, 7-8, 2011 | 10 | 2011 |
Технологічні властивості вітчизняного зерна голозерного вівса. СМ Соц, ІО Кустов Хранение и переработка зерна, 47-48, 2012 | 9 | 2012 |
Some features of chemical composition of Ukrainian nakedoats variety «Salomon» S Sots, I Kustov, O Donii | 5 | 2022 |
Development of The formulation For extruded Products based On sugar corn Grain and Determining their Quality indicators N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 60-69, 2019 | 5 | 2019 |
Крупа вівсяна плющена з голозерного вівса СМ Соц, ІО Кустов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-35, 2012 | 5 | 2012 |
Evaluation of some technological factors of Ukrainian naked oats and barley affecting on its processing to food products-http://pscipub. com/Journals/Data/JList/Scientia … SM Sots Issue 201 (8), 0 | 5 | |
Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage O Bunyak, S Sots, A Egorova, L Valevskaya, G Evdokimova | 4 | 2018 |
Use of corn grain in production of food products SM Sots, OV Bnyiak Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (2), 2018 | 4 | 2018 |
Системи технологій у вирішенні проблеми ефективного зберігання та переробки зерна СМ Соц Зернові продукти і комбікорми, 4-5, 2015 | 4 | 2015 |
Перспективні напрямки розвитку галузі круп’яних продуктів СМ Соц, ІО Кустов Зернові продукти і комбікорми, 18-20, 2013 | 4 | 2013 |
Показники якості голозерного вівса СМ Соц, ДО Жигунов, ІО Кустов Зернові продукти і комбікорми, 10-13, 2013 | 4 | 2013 |
Features of the chemical composition of corn grits at the different degerminator modes in the dent corn processing R Rybchynskyi, S Sots, I Kustov | 3 | 2020 |
Особенности химического состава украинского голозерного овса СМ Соц, ИА Кустов Гродно: ГГАУ, 2014 | 3 | 2014 |
Підготовка голозерного ячменю до переробки СМ Соц, ІО Кустов, СВ Колесніченко Зернові продукти і комбікорми, 8-11, 2013 | 3 | 2013 |
Дослідження процесу водопоглинальної здатності зерна голозерного вівса СМ Соц, ІО Кустов Зернові продукти і комбікорми, 8-11, 2013 | 3 | 2013 |