Подписаться
Олена Володимирівна Севастьянова
Олена Володимирівна Севастьянова
Доцент, Одеський національний технологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини
В Галиш, Б Пасальський, О Севастьянова
Товари і ринки, 80–89-80–89, 2017
92017
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства
ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Харчова наука і технологія, 73, 2014
72014
Жирозамінники вуглеводної та білкової природи в низькокалорійних майонезах
Н Ткаченко, О Севастьянова, Т Маковська
Продовольча індустрія АПК, 18-22, 2016
62016
Нежирні сиркові десерти з рослинними біокоректорами
ОВ Севастьянова, ЛМ Пилипенко, ТВ Маковська, ДС Гончаров
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
22018
Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри
НА Ткаченко, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, ОА Кручек, ЯА Гончарук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 104-118, 2017
22017
Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы
НК Черно, ГВ Крусир, ОВ Севастьянова, НБ Тірон-Воробйова
Харчова наука і технологія, 31-34, 2010
12010
Виділення та дослідження лізоциму Аrmoracia rusticana методом фермент-субстратної хроматографії
НК Черно, ГВ Крусір, НБ Тірон, ОВ Севастьянова
До запровадження Державної Фармакопеї України, 51, 0
1
ЗООГІГІЄНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ МІКРОКЛІМАТУ В ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕННЯХ
ТВ Маковська, ОВ Севастьянова, КМ Маковський, ТГ Камінський
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 114, 2022
2022
Комплекс біологічно активних речовин у складі антисептичного засобу для ніг чоловіків
ОВ Севастьянова, ТВ Маковська, ОГ Клименко
2022
Забезпечення якості вищої освіти при навчанні магістрантів спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості»
НА Ткаченко, ОА Кручек, ОВ Севастьянова
2022
Лігноцелюлозні залишки як носії лікарських засобів
В Галиш, О Севастьянова
Матеріали міжнародної науково-практиченої конференції" Екологія. Людина …, 2021
2021
Інноваційні технології переробки молока у продукти спеціального призначення
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОВ Севастьянова
2021
Зміна хімічного складу молочної сировини при гідролізі молочного цукру для одержання десертів
ОВ Севастьянова, НА Ткаченко, ТВ Маковська
2021
Технологія косметичного лосьйону на основі водно-спиртового екстракту з м'ятки виноградного насіння
ЄО Котляр, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, НО Дец, ОА Кручек
2020
Сучасна практична підготовка фахівців молочної, олійно-жирової та косметичної галузей
ОВ Севастьянова, ЄО Котляр, ТВ Маковська
2020
Розробка інноваційних технологій пробіотичних тоніків із використанням квітів Tagetes Patula
НА Ткаченко, НО Дец, ЛО Ланженко, ОВ Севастьянова, СІ Вікуль, ...
2020
Сила олії руколи
ЄО Котляр, ІВ Левчук, ОВ Севастьянова
2020
Перспективи розробки молочних продуктів з використанням фітокомпонентів
НА Ткаченко, ОВ Севастьянова, ЄО Ізбаш, ЄО Котляр, ТВ Маковська
2020
Косметична сировина з антипігментаційними властивостями
ОВ Севастьянова, ТВ Маковська
2019
132761 Суміш для виробництва молочного морозива
ОВ Севастьянова, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТВ Маковська, ...
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20