Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини В Галиш, Б Пасальський, О Севастьянова Товари і ринки, 80–89-80–89, 2017 | 9 | 2017 |
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова Харчова наука і технологія, 73, 2014 | 7 | 2014 |
Жирозамінники вуглеводної та білкової природи в низькокалорійних майонезах Н Ткаченко, О Севастьянова, Т Маковська Продовольча індустрія АПК, 18-22, 2016 | 6 | 2016 |
Нежирні сиркові десерти з рослинними біокоректорами ОВ Севастьянова, ЛМ Пилипенко, ТВ Маковська, ДС Гончаров Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | 2 | 2018 |
Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри НА Ткаченко, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, ОА Кручек, ЯА Гончарук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 104-118, 2017 | 2 | 2017 |
Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы НК Черно, ГВ Крусир, ОВ Севастьянова, НБ Тірон-Воробйова Харчова наука і технологія, 31-34, 2010 | 1 | 2010 |
Виділення та дослідження лізоциму Аrmoracia rusticana методом фермент-субстратної хроматографії НК Черно, ГВ Крусір, НБ Тірон, ОВ Севастьянова До запровадження Державної Фармакопеї України, 51, 0 | 1 | |
ЗООГІГІЄНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ МІКРОКЛІМАТУ В ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕННЯХ ТВ Маковська, ОВ Севастьянова, КМ Маковський, ТГ Камінський ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 114, 2022 | | 2022 |
Комплекс біологічно активних речовин у складі антисептичного засобу для ніг чоловіків ОВ Севастьянова, ТВ Маковська, ОГ Клименко | | 2022 |
Забезпечення якості вищої освіти при навчанні магістрантів спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» НА Ткаченко, ОА Кручек, ОВ Севастьянова | | 2022 |
Лігноцелюлозні залишки як носії лікарських засобів В Галиш, О Севастьянова Матеріали міжнародної науково-практиченої конференції" Екологія. Людина …, 2021 | | 2021 |
Інноваційні технології переробки молока у продукти спеціального призначення НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОВ Севастьянова | | 2021 |
Зміна хімічного складу молочної сировини при гідролізі молочного цукру для одержання десертів ОВ Севастьянова, НА Ткаченко, ТВ Маковська | | 2021 |
Технологія косметичного лосьйону на основі водно-спиртового екстракту з м'ятки виноградного насіння ЄО Котляр, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, НО Дец, ОА Кручек | | 2020 |
Сучасна практична підготовка фахівців молочної, олійно-жирової та косметичної галузей ОВ Севастьянова, ЄО Котляр, ТВ Маковська | | 2020 |
Розробка інноваційних технологій пробіотичних тоніків із використанням квітів Tagetes Patula НА Ткаченко, НО Дец, ЛО Ланженко, ОВ Севастьянова, СІ Вікуль, ... | | 2020 |
Сила олії руколи ЄО Котляр, ІВ Левчук, ОВ Севастьянова | | 2020 |
Перспективи розробки молочних продуктів з використанням фітокомпонентів НА Ткаченко, ОВ Севастьянова, ЄО Ізбаш, ЄО Котляр, ТВ Маковська | | 2020 |
Косметична сировина з антипігментаційними властивостями ОВ Севастьянова, ТВ Маковська | | 2019 |
132761 Суміш для виробництва молочного морозива ОВ Севастьянова, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТВ Маковська, ... | | 2019 |